אני באמת מצטערת!!!!!!!!!

buttermilk

New member
שלום לכולם! אני חדשה פה בפורום|עזרה

אני ממש לא מתמצאת ואני רוצה לדבר עם פיצי (פיצפיצון) כי היא חברה שלי! תעזרו לי.....

Shai Felton

New member
היי../images/Emo28.gif

ברוכה הבאה לפורום
אני שי, אני בת 15 וחצי ואני רוכבת אינגליש במשמר העמק! איפה את רוכבת? כמה זמן? איזה סגנון! תהני בפורום! אה ואני בטוחה שפיצי עוד מעט תגיע

buttermilk

New member
היי

אני לא יודעת אם מקודם קיבלת את ההודעה שלי אבל תעני לי!

niko girl

New member
../images/Emo6.gifשלום!!!

אני צאלה ואני בת 12 וחצי ואני רוכבת 3 וחצי שנים ווסטרן. איזה סגנון את רוכבת? בת כמה את? ואת בטח מירושליים לא?

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif ברוכה הבאה!!!

אני יערה ואני רוכבת ב[URL='target=_blank']היפודרום[/URL] ויש לי סוסה שקוראים לה רמה (
) **אני ישים תמונה מתי שהמצלמה תחליט לא להיתקע
תהני בפורום!! אה ואם את רוצה האיסי שלי- 262346597

buttermilk

New member
היי!

אני שמחה שענית לי! למה נדמה לי שלכולם פה יש סוס חוץ ממני?!

animals lover

New member
גם לי אין סוס ../images/Emo7.gif ../images/Emo107.gif

אני דניאלה שוברס,בת כמעט 15...,גם מאיזור ירושלים ואני רוכבת 5 שנים (עם הפסקות באמצע) ווסטרן-שנה הבאה כנראה אני אתחיל לרכב גם אינגליש!!!

buttermilk

New member
אני באמת מצטערת!!!!!!!!!

אז מחדש-אני רוכבת בחוות אמיר בירושלים, אני רוכבת בערך שנה ורבע ואני רוכבת דרסז'.(יותר טוב?)

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif לא! לא טוב!

אם את רוצה להגיד שאת רובכת דרסז אל תפתחי הודעה חדשה!!! [URL='target=_blank']תשרשרי[/URL] לשרשור שאמרנו לך ברוכה הבאה וזהו!!

שלוםם.. ברוכה הבאה.... כנסיי ../images/Emo13.gif

קוראים לי דרור ואני רוכבת בחוות הפארק ברמת גן 6 שנים אינגליש... אני מתחרה בקפיצות.. יש לי סוס מלללךךך בשם אפולו תמונה משמאל
מקווה שתהני בפורום... ותתמכרי.. רק תנסי לא להציף בהודעות אחרת כמה אנשים יכעסו עליך פה.... ואם את רוצה להתכתב עם מישהו זה רק באיסיקיו ולא בפורום..

שלום בטרמילק!../images/Emo24.gif

חי חי חי, רק אני יודעת מי את.... וואוווי, כולם מהחווה שלי נכנסים... איזה כיף! תקשיבי, כאן את יכולה להשתתף בדיונים על סוסים ורכיבה והכל... אז, תשארי... וגם את שיקמה!

למעלה