אני באמת מתחיל לחשוב שזה לא טלנובלה

• פותח הנושא Elder
  • פורסם בתאריך

Elder

New member
אני באמת מתחיל לחשוב שזה לא טלנובלה

זה סדרת מלחמה..! מזה הדבר הזה?! איריס חוטפת כל יום מכות קפיטו דוקרת את חבר שלה/בעלה אנארף. פדרו מרביץ לאנשים עם חגורה אתם בטוחים שזה טלנובלה?! חחח

איזה בהמה פדרו..

הוא מתלונן כלכך על איריס כאילו הוא איזה נשמה טהורה שיש לו כבוד לאנשים... כל מה שיש לי להגיד לגביו זה.. יאללה יאללה.. ועוד דבר אמרתם שלדעתכם קמילה שחקנית טובה כי היא הסכימה לגלח את הראש שלה למען התפקיד וידה ידה ידה. אז הנה כנראה גם השחקנית השניה ששכחתי את שמה שמשחקת חולת לוקמיה,גם גילחה את הראש שלה. מה שאומר..תמורת הזדמנות להשתתף בסדרה וסכום גדול של כסף...לא צריך כלכך הרבה אומץ לגלח את הראש.

Camillinia

New member
וואלה גם אני חשבתי על זה

דרך אגב לא נראה לי שהיא קיבלה כל כך הרבה כסף אלא יותר העובדה שנתנו לה הזדמנות לשחק בסדרת טלוויזיה גרמה לה לעשות את זה.

Koobit

New member
ברור ששילמו לה!

הכפילו לה את הכסף שהיא מקבלת בנוסף לזה שהיא מקבלת מהמשחק עצמו! וזה כן סכום גדול! תסמכו על זה!

שלומית16

New member
לא צריך הרבה אומץ?!אז את

בכלל לא יודעת על מה את מדברת כי אצל אישה בין הדברים הכי חשובים זה השיער ואני רוצה לראות אותך גם אם ישלמו לך לא בטוח שתעשי את זה כי זה מאוד כואב להסתכל על עצמך ככה אז אני לא אומרת שלא הייתי עושה את זה כמובן בשביל סכון גדול מאוד אבל זה יהיה לי מאוד מאוד כואב ולדעתי שלקמילה גילחו את השיער אז לא היה לה קשה כל כך לבכות אני אפילו חושבת שהיא בכתה מכל הלב!! חוץ מזה היא כן שחקנית טובה בלי קשר אם היא הייתה מגלחת את השיער או לא אני לא חשבתי שהיא שחקנית טובה רק בגלל שהיא גילחה את השיער אבל הצורה שהיא עשתה את זה וכל התקופה שלה בבית החולים הראתה לי שהיא שחקנית טובה כי היא ידעה לשחק אמיתי וזה מה שחשוב

Koobit

New member
תראי

לא התכוונתי שהיא שחקנית גרועה! לא אמרתי את זה לרגע! אני רק אמרתי שבטוח שילמו לה כסף בנוסף. וגם לדעתי היא שחקנית מעולה. לשחק חולת סרטן זה לא קל.

אני לא יודעת על מה אני מדברת?

מה אני נראת לך?גבר? אני בתור אישה/בחורה אני יכולה להגיד לך שהייתי אומרת ביי ביי לשיער שלי תמורת 10 אלף ש"ח זה בטוח. כלכך פשוט וקל...השיער יגדל תוך שנה שנתיים..והכסף..יהיה שווה את זה. ולא צריך להיות לך כלכך כואב להסתכל על עצמך עם קרחת. אם את שלמה עם עצמך אז את תאהבי את עצמך גם קרחת. חברה שלי פעם עשתה קרחת סתם ככה בישביל הכייף..היא לא הרגישה שזה גזל לה חלק מהנשיות שלה. נשיות לא מתבטאת בשער שלך..תאמיני לי..

שלומית16

New member
אני לא אמרתי שהדבר הכי חשוב אצל

אישה זה השיער אבל כן!השיער הוא חלק מאוד חשוב ואולי לך מתאים קרחת אני לא יודעת אבל ממש אין קשר לזה שאני שלמה עם עצמי או לא אני פשוט לא הייתי יכולה לראות את עצמי עם קרחת וככה אני חושבת

Elder

New member
למה את לא חושבת ככה?

בשאר הטלנובלות יש אולי רציחות אקדחים וכו' אבל לא מראים ממש מישהוש לוקחת סכין ודוקרת את הבנאדם ההוא חוץ זמה יש גם ילדים קטניםש צופים בזה!! ואני כיביתי את הטלוזיה אחרי שראיתי את זה.... ובגלל שיודעים שקפיטו היא הטובה בסדרה ילד קטן יחשוב שזה מעשה טוב לדקור.

שלומית16

New member
זה באמת היה מעשה טוב אני לא

מבינה מה את עושה מזה עניין ומכבה את הטלוויזיה חוץ מזה אני לא מאמינה שהרבה ילדים קטנים רואים את הסדרה הזאת תלוי למה את מתכוונת שאת אומרת "ילדים קטנים"

קפיטו

New member
זה שהיא גילחה את הראש

מראה שהיא שחקנית טובה שנותנת את כל כולה לתפקיד וזה מעולה. לא להגזים סדרת מלחמה... כאפה פה, כאפה שם, ובקשר לדקירה של קפיטו אני לא חושבת שזה השפיע על מישהו...זו רק טלנובלה..

ElinorL

New member
אנשים באמת מושפעים מסדרות ולפעמים

שוכחים להבדיל בין המציאות לסידרה למה יש כ"כ הרבה רעש על המורדים? בגלל שבני נוער לוקחים את הדברים השליליים שנראים להם "מגניבים" ועושים בלאגן בארץ הזאת גם אנשים לפעמים אוהבים את הבן אדם לפי הדמות שלו יש אנשים שיכולים להגיד שהם שונאים את השחקן שמשחק את אורלנדו כי הוא דמות רעה מאוד ובמציאות הוא בכלל יכול להיות מזה נחמד ככה זה פשוט ובגלל זה מה שקפיטו עשתה כן יכול להשפיע...

קפיטו

New member
זה דיי נכון

אבל השטויות עם המורדים כבר נרגעו מזמן, ואם מישהו יחקה את מה שקפיטו עשתה לאורלנדו אז באמת חבל על הזמן לאן הגענו...

שלומית16

New member
תאמינו לי שאם קפיטו או בלי קפיטו

המצב בארץ גרוע ויש דקירות כל שתי דקות והלוואי שהדקירות האלו כמו של קפיטו היו בארץ כי בארץ זה עוד יותר גרוע וזה מגיע לרצח אז תאמינו לי שבאמת זה לא משפיע על אף אחד ומי שדוקר דוקר(ולצערי זה לא ביד אלא במקומות גרועים יותר) ודרך אגב אם היה לכם חבר כמו אורלנדו או לפחות לקוח,סרסור,בעל כמוהו או כל מה שזה יהיה אתם הייתם דוקרות אותו ואפילו במקומות יותר גרועים לפחות אני נראה אתכם חיות עם אחד כזה בלי חשק להרוג אותו!

למעלה