אני בא מנשף פורים

רסקול

New member
אני בא מנשף פורים

מיותר לציין כמה חפצי כוח מגבירי אנרגיה, דוחי אנרגיה, מחוללי אנרגיה היו שם. למשל: היה רעשן שמטרתו לדחות אנרגיה שלילית. היה מרק שעועית שמטרתו ייצור אנרגית ריח מושכת שדונים היו כמה כוכבים משושים כדי לעודד רוחות מהאופל לבוא ולמצוץ לנו את אנרגית החיים [ אצל גברים זה הזרע שלהם, למי שלא קלט] היה נהדר אני באתי לבוש רגיל. כמה שפחות למשוך תשומת לב. אמנם לא היתה לי ברירה ונאלצתי לדחות מוצצת אנרגיה צעירה כי עמד לידה מוצץ אנרגיה שווה במיוחד.

TAINTED SAINT

New member
ואני יכול רק לתהות...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם חשבתה עלינו..... על אחיך האומללים והנאמנים,אלו שנותרו כאן באפלת הפורום,רועדים מקור
,ומזיעים זיעה קרה מפחד...
.
היינו מתחשבים,ויתרנו על הכל ונשארנו כאן כדי לאפשר לך לצאת,לא אמרנו לך "לא",בטלנו תוכניות,במחיר אישי כבד, אכזבנו כה רבים,מסיבות שלמות התנהלו על מי מנוחות בלעדינו,בתולות זקנות
שבו בסיומן הביתה עצובות מתמיד
בגלל שנעדרנו,אנשים מתו
משעמום כי לא היינו שם להפיח חיים|
[ולהשתין בקערת "הפאנץ'"
כהרגלנו מימים ימימה....],וזה כל מה שיש לך לספר? ? ? ! ! !אחרי שהקרבנו כה רבות בשבילך ? ? ? ! ! ! ללא שמץ מחשבה,ללא זיק התחשבות,התעלמות מוחלטת.... לא ביקשנו שתביא לנו עוגיות בכיסים
,ובורקאס ב"דוגי-באג" כמו שאנחנו מביאים לך כל שנה,רק קיווינו, לא יותר,אבל אכזבתה אותנו מרות...לא נשכח לך לעולם,והפורום עדנו,ולא נסלח לך לעולם,על כך שמצאתה,ודחיתה
צעירה,בלי להפנות אותה אלינו לפורום ! ! ! אני ברוגז !!! לכולם פורים שמח.....

רסקול

New member
אלברט הגיע זמנך לחטוא

שהרי מוכרת לך המימרה: במקום בו חוזרים בתשובה עומדים אפילו צדיקים גמורים לא עומדים. נווווווווווווו

סוריאל

New member
בעלי תשובה, רסקול, בעלי תשובה

והמהדרין יוסיפו: בועלי תשובה (כן, אתה יודע טוב מאוד כנגד מה עומדת הו"ו הזו).

רסקול

New member
חשבתי עליך כל הזמן

אבל אתה ממש לא בענייני הענינים שלי. האמת שכאשר נפנפתי את מוצצת אנרגיית החיים לרגע קל נצנצת בתודעתי וחשבתי שיכולנו לחגוג ברביעייה , אבל ההוא היה כל כך מדליק שנשכחת באחת.
אגב, ביררתי בין יוצאי רוסיה לגבי ערפדי אנרגיות החיים. אכן ואכן. או בלשונה של חברתי המתמטיקאית: מטומטמים מאמינים בכל דבר.

המתמטיקאית טובה במספרים?../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אני מה זה לא טובה בחשבון.............
אבל חזקה במספרים..................
ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

רסקול

New member
את כבר צריכה לדעת שאני

מעדיף מתמטיקאים שהולכים למכון כושר על מתמטיקאיות גדולות חזה וטובות במספרים.

ואת מעדיפה ../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

להרוג אותם רק בישביל שלך יהיה סבבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלברט מאמי-לא הולכת כאן../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

להעלב ממך.............לא נזכיר לך מאמי שדחיתי אותך ואתה פגועה...... אל תהפוך את זה לאישי -בוא נישאר ידידים.....חבל....
חג שמח

למעלה