אני בבאסה וצריכה עידוד...

nicky narkis

New member
אני בבאסה וצריכה עידוד...../images/Emo7.gif

קודם כל, כל הדיבורים על מה שכולם ראו וכמה שזו סדרה נדרת גורמים לי לרצות לבכות! אני מסכימה מאוד, זאת באמת סדרה מצויינת...אבל אני לא ידעתי שיש אותה בארץ עד שהיא הגיעה לaxn וגם שם מסתבר שהתחלתי לראות מהעונה השנייה. אז יוצא שאין לי מושג על מה מדברים כמעט, ואני ממש בבאסה כי אני לא מצליחה לה*^&^ את הפרקים שהפסדתי והבנתי שהסדרה פה רק עד סוף עונה 3. אני ממש רוצה לראות את כל הפרקים! מה אני אעשה???? עוד משהו, מישהו יכול לספר לי בקצרה על דברים שאני צריכה לדעת כדי להבין את הסרט? (קחו בחשבון שראיתי רק חצי מהעונה השנייה ו-ז-ה-ו...). אני מקליטה אותו, אבל אני בכל זאת אשמח להבין מה הולך שם.... אוף...אני צריכה עידוד....

J A G 231

New member
אני צריכה יותר עידוד...חחחחח

א. היום הסרט יהיה משודר ב9 וחצי בערוץ 4 ואנ'לא אוכל לראות.(ולא ראיתי אותו אף פעם לצערי הרב..(תגחכו...אבל התחלתי לראות את זה רק השנה..פספסתי באיזה משהו כמו 9 שנים לצערי הרב, מפני שכשהייתי קטנה קצת צחקתי על הסדרה הזאת ועל אחותי שהייתה מכורה לסדרה שכזאת ועכשיו זה אמנם לא להיפך אבל החרטה קשה......). ב. יהיה היום פרק כרגיל בAXN ואנ'לא אוכל לראות את ההמשך של הפרק הקודם...(למרות שאני משערת מה יקרה כי זה דיי ברור, הייתי רוצה לראות את זה מוחשי...).

Chens15

New member
את לא צריכה לדעת שום שיט מהסדרה

כדי לראות את הסרט מבטיחה לך כי אני ראיתי את הסרט לפני שראיתי את הסדרה ובמילא יש סטירות בין הסדרה חסרט-הם לא קשורים אחד בשני בשום דבר!!!!!!!!

orityemini

New member
../images/Emo8.gifלא להתבאס....

מעטים האנשים שהתחילו לראות את הסידרה מההתחלה. כל אחד היה זקוק להשלמות בשלב כלשהו בחיו. כעיקרון הסרט אומנם מחובר לסידרה, הוא מתרחש אחרי עונה חמישית אבל הוא מיועד גם לאנשים שלא בקיאים בכל מה שקרה, אז בהחלט אפשר להבין ולהנות מהסרט. יש הרבה אנשים שהתחילו בכלל לראות את הסידרה מהסרט, אז לא צריך לדאוג. ולגבי AXN, הם מן הסתם ישדרו עוד מאה פעמים את העונה הראשונה, וזה שהתחלת מהעונה השנייה, זה יפה מאוד, אני בקושי התחלתי מהעונה הרביעית כשהיא שודרה בטלעד והיה לי הרבה להשלים, וטלעד לא נחמדים כמו AXN, אצלם שידורים חוזרים באים פעם בהרבה שנים. השידור החוזר לעונה הראשונה למשל היה לפני 6 או 7 שנים למשל. תראי את הסרט, הוא נחמד מאוד, ידידותי לסביבה בהחלט. ואני הבנתי שAXN קנו גם את העונה הרביעית. והיה והם יחליטו לא לרכוש את שאר העונות, כמו שכבר אמרתי, לרוב האנשים יש את הפרקים האלה מוקלטים, ומקסימום נערוך הקרנות לאנשים שלא ראו. וחוץ מזה, אם יש לך שאלות נוספות, אני ושאר חברי הפורום נשמח לענות. מעודדת עכשיו? :) חג שמח! אורית.

nicky narkis

New member
תודה!

אני מוכרחה להודות שהעלית לי חיוך על הפנים אורית... אולי באמת נעשה הקרנות משותפות לחברי הפורום? נראה לי ממש סבבה להפגש עם עוד אנשים שמכורים כמוני. :)

J A G 231

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את התיאורים...תמשיכי כך.... חג שמח!!!!!

orityemini

New member
עשינו הקרנות בעבר...

למען האמת זה היה יותר מפגשי פורום מאשר הקרנות, אבל הרעיון ברור :) זה אכן אפשרי, אומנם מסובך לארגן את זה אבל בהחלט אפשרי.

אם כבר מדברים על הקרנות...

זה ברור לכם שלסרט הבא של תיקים באפלה שיצא נלך כולנו ביחד, כלומר כל חברי הפורום.

ברוררררררר

אמממ אנשים שימו לב אני צריכה שמשהו יגיד לי אם יש לו וידאו שאפשר להקליט מקלטת אחת לקלטת אחר יענו להכין קופי מקלטת אחת....כי אם אתם תוכלו אז אני אדאג להביא לכם את הסרט של תיקים ותעזרו לי להיכן קופי ....פליז אם מישהו יודע או יכול לעזור לי בזה אז תגידו לי זה ממש ממש חשוב לי!!!!!!!! כי אין שום סיכוי שאני אוכל לראות היום את הסרט ואני לא חושבת שיש שידור חוזר אם יהיה תגידו לי טוב?????

כשיהיה את ההסרט השני כולנו נבוא להק

להקרנה בכורה במקום כלשהו....נגמור להם את כל הכרטיסים...:) חי חי חי הפוצ'ון של השיפיות בפורום=>>>>

scoutlavie

New member
הקרנות נשמע מעולה

אני אישית ראיתי את כל הפרקים - חוץ מאולי איזה 10 , שזה יפה מאוד, ואת חלקם השלמתי בפגישות פורום , כך שזה באמת הזדמנות מעולה, רק עליי להזהירכם שלראות יותר מ-5 פרקים של תיקים ביום זה כבר יותר מדי למח... לי אישית לקח הרבה זמן לראות את כל הפרקים כי התחלתי מעונה 5, אבל זה אפשרי במיוחד כי יש את זה עכשיו וגם קצת בסטאר..אז תתעודדו, כולנו השלמנו, וזה אפשרי!

orityemini

New member
כיגיע הסרט השני....

נלך אי"ה יחד להקרנה איפשהו בקולנוע בתל אביב, שיהיה מרכז כזה....:) יש עוד זמן, כבר נחשוב על משהו...:)

1Shir

New member
לגבי הסרט הזה....

הוא בטוח יהיה או זו אופציה? מתי מתחילים לצלם אותו?

Ultra Spidey

New member
"לקנות" ולא לקנות

קונים מחנויות כמו בלוקבאסטר, ענק הוידאו.. "קונים" מ"חנויות" כמו אימיול, קאזה.. עד כאן על ההבדל בין לקנות ל"לקנות"

למעלה