אני בבאסה רצינית וזקוק לעזרתכם

beyonceboy

New member
אני בבאסה רצינית וזקוק לעזרתכם ../images/Emo58.gif

צפיתי עכשיו בפרק הראשון של העונה השמינית. נדהמתי, צחקתי, קססתי ציפורניים ופשוט נדהמתי מהגאונות של הסדרה. לצערי, ולצערי הרב, לא יצא לי לראות את רוב העונות הראשונות (ראיתי באופן רציף לדעתי מעונה 5 או 6). כפי שכולנו יודעים, בעקרות בית יש המון דברים שחוזרים מן העבר, ולכן כל פעם שכל הקהל "מגלה" משהו מדהים (כמו המכתב הזה שברי קיבלה בסוף הפרק) כולם בקטע של "וואו זה כמו שקרה פעם/ שחקן שהיה פעם וחזר". לי אין את ההרגשה הזאת :( סאקס... ולשאלתי- מה מרי אלן עשתה שבגלל זה שלחו לה את המכתב, ומי שלח לה את המכתב. לא יכול לחכות לפרק הבא...

Itay Simons

New member
כמה עלוב זה יהיה

אם אני אגיד שאני לא זוכר?
טוב, בשביל זה יש פה את עדי שראתה את הכל יותר מדי פעמים

adii1201

New member
די נו אוף אני תמיד שולחת כמוך לראות!

אני יכולה לשבת ולספר לך את כל מה שקרה אבל זה לא אותו הדבר. הסדרה במיוחד בעונות הראשונות שלה כל כך טובה שזה פשוט פספוס נוראי לא לשבת ולראות! זה כל כך תפל כשאני מספרת את זה, ואני יודעת כל פרט מסכן שקרה בסדרה הזו. כי זה לא אותו הדבר בלי היציאות של אווה, הסרקזם של לינט, הנודניקיות של סוזן, המושלמות של ברי והסקסיות של אידי. וכמובן, מילות החוכמה שמלוות אותנו כבר 7 שנים של מרי אליס. בקיצור, אוף, נו תשב לראות מההתחלה! מוכנה לספק לך דרכים לראות (בפרטי
) אבל תראה

דפJה

New member
מרי אליס רצחה אישה, וגידלה את בנה כאילו הוא

שלה. לא מתאים לקול העדין שלה, נכון? מי ששלחה את המכתב זו שכנה גועלית שגילתה את העניין. ועכשיו: שבי כמו בנאדם ותראי מההתחלה.

דפJה

New member
זה נקרא לגלות? זה נקרא לגרות!

איך אפשר לקפל עונה במשפט? האמת? התחלתי לראות האוס מסוף עונה 4 ואין לי כח לחזור לעונה 1. רק קראתי קצת סיכומים. זה לא אותו דבר כי אין שם ממש עלילה, אבל זה די מייגע לחפור 5 עונות אחורה. למרות שזה מה שעשיתי עם DH. ראיתי עונה 6 ואז 5 ואז קצת 4 ואז חטפתי קריזה וראיתי הכל מעונה 1.

דפJה

New member
אגב מרי אליס.

זו לא אכזבה??? לרצוח אישה ולגדל את הבן שלה ובסוף יצא ממנו כזה אידיוט מטומטם???

adii1201

New member
זה לגלות וחצי../images/Emo6.gif

זה כל הפואנטה של העונה! 23 פרקים עד שאת מגלה את זה ובמשפט אחד אמרת לו הכל
זה ה-ספוילר

למעלה