אני בבושת פנים מודה ומתוודה!

צביקה5311

Well-known member
שאני לא משתתף בהפגנות נגד הממשלה הערורה הזאת על אף שאם הייתי משתתף, הייתי אולי הכי פרובוקטיבי.
אני לא רק עובד, אני קורע את התחת 12 שעות ביום
לא מתלונן, אני לא עני, לא חסר כלום. אבל... אם אשתתף בהפגנות, אפסיד ימי עבודה ואז, זה כבר סיפור אחר. המדינה לא רק שלא עוזרת, רק לוקחת, נקודות זיכוי, ימי הבראה.וכל זה בשביל העלוקות האלה, הדוסים המזדיינים, שללכת לעבוד, זה לא חלק מהרפרטואר שלהם. אז אם אהיה משתתף פעיל בהפגנות (הלוואי ויכולתי) אשאר עם מקרר ריק וחובות.
מילה בגנות מארגני המחאה. אני מקבל בלי סוף הודעות אס אמ אס על ההפגנות שאליהן אני נקרא להצטרף.
חברים, מחנה שהוא לא לאומי, זה לא רק קפלן, חצי מדינה זה קפלן. תארגנו בצפון, בדרום. בואו נעלה באש את כל המדינה. שפה אחרת ביבי והכת שלו, לא מבינים.

Harrington

Well-known member
מנהל
שאני לא משתתף בהפגנות נגד הממשלה הערורה הזאת על אף שאם הייתי משתתף, הייתי אולי הכי פרובוקטיבי.
לא מתלונן, אני לא עני, לא חסר כלום. אבל... אם אשתתף בהפגנות, אפסיד ימי עבודה ואז, זה כבר סיפור אחר. המדינה לא רק שלא עוזרת, רק לוקחת, נקודות זיכוי, ימי הבראה.וכל זה בשביל העלוקות האלה, הדוסים המזדיינים, שללכת לעבוד, זה לא חלק מהרפרטואר שלהם. אז אם אהיה משתתף פעיל בהפגנות (הלוואי ויכולתי) אשאר עם מקרר ריק וחובות.
מילה בגנות מארגני המחאה. אני מקבל בלי סוף הודעות אס אמ אס על ההפגנות שאליהן אני נקרא להצטרף.
חברים, מחנה שהוא לא לאומי, זה לא רק קפלן, חצי מדינה זה קפלן. תארגנו בצפון, בדרום. בואו נעלה באש את כל המדינה. שפה אחרת ביבי והכת שלו, לא מבינים.
"הדוסים המזדיינים" עובדים בדיוק כמוך ומשלמים מיסים כמוך. סתם להשכלה כללית.

ולא יקירי, על אף שהתקשורת ומחנה הרל"ב משתדלים בכל מאודם להציג זאת כך, קפלן זה לא "חצי מדינה". אפילו לא חצי מחצי (טוב, אולי משהו סביב זה). רוב הציבור במקום אחר לגמרי. אולי אם תשכיל להבין ולהפנים זאת, תוכל בבחירות הבאות לצאת בתחושת נצחון. בלי זה, הסיכוי לכך קלוש. אה, ויעזור לשם כך גם אם לא תציע להעלות את המדינה באש, אלא אם כן תעדיף להשתייך לא רק לקבוצה שאיננה חצי מדינה אלא לקבוצה שהיא בקושי עשירית ממנה. קבוצה נלוזה ובזויה אגב.

certified.woke

Well-known member

ולא יקירי, על אף שהתקשורת ומחנה הרל"ב משתדלים בכל מאודם להציג זאת כך, קפלן זה לא "חצי מדינה". אפילו לא חצי מחצי (טוב, אולי משהו סביב זה). רוב הציבור במקום אחר לגמרי. אולי אם תשכיל להבין ולהפנים זאת, תוכל בבחירות הבאות לצאת בתחושת נצחון. בלי זה, הסיכוי לכך קלוש. אה, ויעזור לשם כך גם אם לא תציע להעלות את המדינה באש, אלא אם כן תעדיף להשתייך לא רק לקבוצה שאיננה חצי מדינה אלא לקבוצה שהיא בקושי עשירית ממנה. קבוצה נלוזה ובזויה אגב.
הבלים, העולם החרדי "עובד בשחור", במזומן, כסף מחליף ידיים "מתחת לרדאר", בלא רישום...

צביקה5311

Well-known member
גם. אך זה לא משנה במאומה את מה שכתבתי.
ממש לא!!! הם לא שותפים "בכיס" שלהם למאמץ.
חוץ מזה, אפילו בסקרים "אופטימיים" של ערוץ 14 נתניהו לא יכול להקים ממשלה, מקסימום גוש חוסם
וזה עוד לפני שבנט מחמם מנועים.
אתם ממש "רוב". אולי לפני ה 7/10 הייתם
קרו מאז דברים. כמעט כל העם רואה בביבי אשם

Harrington

Well-known member
מנהל
אז זהו, שהם כן כאמור מעלה :).
חוץ מזה, אפילו בסקרים "אופטימיים" של ערוץ 14 נתניהו לא יכול להקים ממשלה, מקסימום גוש חוסם
אוקיי. וזה קשור לדברי, איך בדיוק?
קרו מאז דברים.
מה לעשות, בחירות מתבצעות לקדנציה שלמה. זה מה שהופך את הממשלה ללגיטימית גם היום, תהיה מעמדה בסקרים אשר תהא. אני אגב מסכים לחלוטין שעליה לחזור לבוחר, אבל זאת בתום המלחמה ולא באמצעיתה אם זה לא ממש חובה. אבל גם אם תבחר שלא לעשות זאת זה לא ישנה מאומה ממעמדה הדמוקרטי.
כמעט כל העם רואה בביבי אשם
אשם במה? בניגוד אליך, אני לא יודע לדבר בשם "כמעט כל העם". בכלל, אני בדעה שכל מי שצועק את המילים האלה פר הגדרה מדבר בשם מעט מאוד. אבל כרגע "ביבי" זוכה גם לאמון הגדול ביותר בסקרים כמועמד מתאים לראשות הממשלה וגם להיות המפלגה עם התמיכה הגדולה ביותר. אז אשם או לא אשם ובמה בדיוק, כנראה קצת פחות מובהק ממה שאתה מנסה להציג. אם נסמוך על הסקרים בכל אופן (ולא ניתן לעשות זאת).

evglev1

Well-known member
מנהל
אז זהו, שהם כן כאמור מעלה :).

אוקיי. וזה קשור לדברי, איך בדיוק?

מה לעשות, בחירות מתבצעות לקדנציה שלמה. זה מה שהופך את הממשלה ללגיטימית גם היום, תהיה מעמדה בסקרים אשר תהא. אני אגב מסכים לחלוטין שעליה לחזור לבוחר, אבל זאת בתום המלחמה ולא באמצעיתה אם זה לא ממש חובה. אבל גם אם תבחר שלא לעשות זאת זה לא ישנה מאומה ממעמדה הדמוקרטי.

אשם במה? בניגוד אליך, אני לא יודע לדבר בשם "כמעט כל העם". בכלל, אני בדעה שכל מי שצועק את המילים האלה פר הגדרה מדבר בשם מעט מאוד. אבל כרגע "ביבי" זוכה גם לאמון הגדול ביותר בסקרים כמועמד מתאים לראשות הממשלה וגם להיות המפלגה עם התמיכה הגדולה ביותר. אז אשם או לא אשם ובמה בדיוק, כנראה קצת פחות מובהק ממה שאתה מנסה להציג. אם נסמוך על הסקרים בכל אופן (ולא ניתן לעשות זאת).
היום ראש הממשלה הבהיר שבכוונתו לסיים את קדנציה מלאה בלי קשר להמשך או לסיום המלחמה.

marabo

Well-known member
קרו מאז דברים. כמעט כל העם רואה בביבי אשם
תתעדכן

קבצים מצורפים

• 20250318_045256.jpg
    20250318_045256.jpg
    KB 126.6 · צפיות: 0

evglev1

Well-known member
מנהל
גם. אך זה לא משנה במאומה את מה שכתבתי.
זה משנה כי עבודה בשחור זה עבודה לא מדווחות שאף אחד חוץ מהמעסיקים והמועסקים לא יודע עליה ולכן עובדים בשחור מקבלים קצבאות של מובטלים וגם וזאת הסיבה לקיומה של עבודה בשחור, שהעובדים בשחור לא משלמים מיסים.

ביטניקט

Well-known member

קפללן זה בעיקר השמאל, זה שלא עובר את אחוז החסימה, כי מנהיגיו יותר גרעים ממנו.

Harrington

Well-known member
מנהל
קפללן זה בעיקר השמאל, זה שלא עובר את אחוז החסימה, כי מנהיגיו יותר גרעים ממנו.
זה אפילו לא כל השמאל. מילא אם זה היה השמאל כולו, אולי ניתן היה לדבר על 40% מהמדינה. אבל קפלן לא באמת מייצג את כל השמאל. זה שילוב בין הרל"ב לשמאל ואז בדרך כלל (אם כי לא תמיד) הקיצונים שבשתי הקבוצות. תכל'ס באמת לא חושב שזה יותר מ25% מהציבור בכללותו וגם זאת הערכה נדיבה לעניות דעתי.

עם זאת, מר י. לפיד צווח אך לפני שבועות בודדים שהם "הרוב", אז לך תדע ;-).

תלך לעבודה אחרת,אחרי גיל 30(ז"א גיל 40ומעלה) לעבוד 12 שעות ביום זה לא עסק.

evglev1

Well-known member
מנהל
ההפגנות ברובן לא במוצ"ש?

marabo

Well-known member
תראה איך תשקורת השמאל עשתה עליך עבודה טובה.
אתה מקלל את ה"דוסים המזדיינים" שכדי לתת להם לקחו לך נקודות זיכוי או ימי הבראה.
אבל אתה לא מקלל את בעלי הפנסיות התקציביות הקפלניסטים שמקבלים 50 אשח לחודש וצפונה שהם אלו שכדי לממן אותם לקחו לך את ימי הבראה או נקודות הזיכוי.
החרדים זה כסף קטן לעומתם.

לעומק

Active member
את האמת, אני מבין את הבאסה שלך.

אבל אתה לא באמת חושב שהמדינה תקרוס.
לכן אתה משקיע בעבודה.
כי אם המדינה תקרוס מה יעזור לך עוד כמה אלפי שקלים.

וזה לא רק אתה אף אחד לא באמת מאמין שהמדינה תקרוס

צביקה5311

Well-known member
את האמת, אני מבין את הבאסה שלך.

אבל אתה לא באמת חושב שהמדינה תקרוס.
לכן אתה משקיע בעבודה.
כי אם המדינה תקרוס מה יעזור לך עוד כמה אלפי שקלים.

וזה לא רק אתה אף אחד לא באמת מאמין שהמדינה תקרוס
אם אגיע להכרה שזה הכיוון, יעלה על מטוס ראשון.
אני כבר לא ילד, אך אם אגיע למסקנה שהכל אבוד...

jackie111

Well-known member
אם אגיע להכרה שזה הכיוון, יעלה על מטוס ראשון.
אני כבר לא ילד, אך אם אגיע למסקנה שהכל אבוד...
אני לעומת זאת מפגין באופן קבוע פעם בשבוע.
אני מפגין בין השעה 7:30 ל9:00 במוצעי שבת.

הרבה פעמים אין לי חשק אבל האשה שלצידי עושה
לי חינוך שחייבים לצאת להפגין כי אם לא נצא להפגין
ביבי יהרוס את המדינה.

אני לא נושא דגל, לא צועק ולא מצפצף אלא מסתכל
על המפגינים האחרים ואוסף מהם אנרגיה לבוא בשבוע
הבא.

אני לעומת זאת מפגין באופן קבוע פעם בשבוע.
אני מפגין בין השעה 7:30 ל9:00 במוצעי שבת.

הרבה פעמים אין לי חשק אבל האשה שלצידי עושה
לי חינוך שחייבים לצאת להפגין כי אם לא נצא להפגין
ביבי יהרוס את המדינה.

אני לא נושא דגל, לא צועק ולא מצפצף אלא מסתכל
על המפגינים האחרים ואוסף מהם אנרגיה לבוא בשבוע
הבא.
חח, האישה יודעת שגם השמאל בעד להישאר בעזה?

שהם משתפים פעולה עם ביבי אחרי שלא הגיעו לרוב

בעד פשרה טריטוריאלית?

למעלה