אני בבית,וזה אומר שאני עוזרת לטומי

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
אני בבית,וזה אומר שאני עוזרת לטומי

שביקש כל כך יפה ובאלגנטיות עזרה באירגון מפגש פורום. אז אנא שרשרו דעתכם בהמשך כדי שיהייה לי קל לעזור. פרק א בתיכנון הוא שפניתי לאוה עמיחי שכל כך רוצה למכור לנו רובע בהונגריה............ אווה קיבלה את הרעיון להיות מסמר הערב ולהסביר לנו במה מדובר. מכאן שפרק ב תלוי בנו ואנא שרשרו אישורים האם הרעיון ניראה לכם וכמובן האם ביכלל בא לכם מיפגש. אז אני בעד אחד מימי חמישי אחר הצהריים או ערב אמצע או סוף פברואר ת ל אביב או ירושלים? יאללה שרשרו תגובות תנו לי להוכיח שיש בי יכולת אירגון......

להפגש תמיד נכמד, ואם יכולה לדבר,

עוד יותר נחמד... בשביל זה מוכנה ללכת עד אילת....גרה בתל-אביב....

עב

New member
התשובה שלי

בעד מפגש בעד לשמוע את אווה בעד תל אביב

orlu

New member
אם כך אז נלך על תל אביב(מה לעשות

ניסיתי........) אז לגבי תאריכים מה דעתכם על 12 בפברואר אנא שרשרו אשורים כדי שאתאם המקום הוא מסעדת בודפשט לדעתי איננה כשרה אם יש בעייה כל שהיא עם המקום או תאריך אנא במסר אישי יהייה הכי טוב לרכז ולנווט יאללה ביי

ברק 188

New member
לבנות ירושלים בשנה הבאה בירושלים ..

השלמה ,ובנתיים נשלים שזה בת"א, לי נראה חמישי הכי מתאים תאריך יקבעו אחרים ואצלי מתאים,ולעב אני יודע כמה חבל יצליח המפגש "אינשאלה" בעוד שלוש שנים מפגש בנגב.

טומי*

New member
אני לא בטוח שזה רעיון כל כך טוב....

ללכת למסעדה הזאות, כי א' לא כשרה ואולי ישנם כאלו שזה לא מתאים להם שנית המסעדה די יקרה. אבל.... אם הרוב ירצו אין לי בעיה עם זה. המסעדה נמצאת ברח' שטרית בת-א ליד מגרש השניס

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif טומי אתה צודק

כיוון שאנחנו לא מכירים את רב חברי הפורום, ולא את מנהגיהם, דתיותם וכיסם, צריך לעשות את המפגש במקום ניטרלי, שיתאים לכולם. אולי ל liti יש רעיון? או אולי למישהו אחר? יש עוד זמן, אז תתחילו לזרוק רעיונות. כמו למשל, קפה-קונדיטוריה "יהודית" בגן העיר בת"א. אישית לא הייתי שם, אבל שמעתי בקורות מצוינות מאלה שכן היו. וכן, גם לי מתאים בת"א והסביבה. יללה, אני כבר "מתה" לפגוש אתכם. evike

ברק 188

New member
ואני בכלל צימחוני...אבל מה שתחליטו

אבל מאוהב ב-
או
ורצוי שיהיה ברקע
צוענית ב-
הונגרי זהו...מה בכלל ביקשתי

mocsari

New member
גם אני בעד יודית בגן העיר

קל להגיע לשם גם באוטו וגם באוטובוס. כל אחד יכול להזמין מה שמתאים לו. הייתי שם מספר פעמים ולא היה יקר. מרגלית.

טומי*

New member
אם תחליטו על יהודית...אז אוכל

להשיג מחיר טוב, כי אני מכיר אותה באופן אישי שבת שלום!

orlu

New member
אני בישרתי על בודפשט משום ששם

תיכננו את הפגישה הקודמת שלנו אם יש לך רעיון למקום אחר בבקשה רק צריך לקחת בחשבון מקום חנייה נוח וכמובן לבאים מחחות לעיר גישה נוחה. אז שרשרו רעיונות למקומות

liti

New member
12 בפברואר יום ה'- מצויין

ואולי אצליח להביא את סבתי ההונגריה. נראה לי שהיא תשמח להכיר אתכם!

למעלה