אני בבית על הפנים, והאתר החדש

אני בבית על הפנים, והאתר החדש

זהו, אני אחרי הטיפול. הייתי מאושפזת בכל הימים עם מתושלח הצעיר.... מוסר לכם ד"ש. הוא משתחרר היום, אני השתחררתי אתמול בלילה. הפעם מרגישה ממש רע, המיגרנה משתוללת עם כל מה שקשור בה. אני קצת מוטרדת מהעניין, מפני שהתופעות לוואי כמו הפעם, לא היו לי כשהתחלתי את הטיפולים לפני שנתיים וחצי. אתלבט עם הרופאה המטפלת שלי, ונראה מה יהייה הלאה. בכל מקרה, מקווה להתאושש במהלך סוף השבוע הזה. בכל מקרה, מזכירה לכם את הודעתי מה-7.6, בענין הקמת האתר החדש של הארגון. מאוד חשוב לנו לשמוע מכם רעיונות. כנסו לאתר הקיים, הציצו בו שוב, והציעו איך אפשר לשפר אותו. אפשר להכנס לאתרים אחרים של ארגוני חולים, ו"לגנוב" רעיונות. מאוד חשוב לנו לשמוע מכם הצעות, רעיונות ושיפורים. ובענין הקיץ, העור והלופוס, עוד מחכים לנו ימים יותר קשים כהלחות חוגגת.... סוף שבוע נעים

למי שבמקרה לא יודע איפה האתר הקיים

למי שבמקרה לא יודע איפה האתר הקיים של ארגון הלופוס: לאתר הארגון ניתן להגיע, דרך ה"פס הנע" שבראש עמוד הפורום. או "אם לא הצלחתם לתפוס אותו", הנה הכתובת: lupus.org.il ממתינים להצעותיכם (ובהודעתי הקודמת היו כמה שגיאות לשוניות.... סליחה, זו המיגרנה...)

ל3

New member
כוכי היקרה

אני מקווה שתרגישי יותר טוב. נסי לאל לאמץ את עצמך יתר על המידה. שתי הרבה ותנוחי עד כמה שניתן. שולחת לך
גדול גדול לגבי האתר החדש, יש לי רעיון שבעצם לקוח מהאתר של נכי צה"ל. באתר יש למטה קישורים למומחים שונים אליהם ניתן לשגר שאלה באימל והם חוזרים אלייך בהקדם האפשר. חשבתי שזה יהיה טוב לצרף מומחים מתחום הרופאה כמובן אך גם בתחום המשפטי לאלה המתעסקים בתביעות למינהם, מומחים בתחום הביטוחים, עובדות סוציאליות , פסיכאטרים/ פסיכולוגים וכו'. אני לא יודעת מה העלות של דבר כזה ואולי אפשר להשיג אנשים אלה בהתנדבות. בכל אופן, אני חושבת שזה יהיה יעיל מאוד מקווה שלא הפרזתי...... שירי

../images/Emo45.gifבטח נוכל למצוא מתנדבים ולפתוח

אפילו פינת עצות או אולי פורומי מומחים אם נצליח לגייס. למה לא? ולגבי ההתנדבות אני מאמינה שנצליח למצוא מתנדבים. הרעיון לצרף פסיכיאטרים ועובדים סוציאלים ומשפטנים מעולה. לגבי משפטנים אני אנסה לפנות לשני אנשים שאני נמצאת עימם בקשר והם עוסקים בהתנדבות בעניני נכים. לגבי פסיכיאטר אז יש לי מישהו על הכוונה לעשות לו חנדלך והוא עם מודעות לקשר בין לופוס ופסיכיאטריה והוא פסיכיאטר בכיר מנהל מחוזי. נראה אם אצליח. הבעיה האיש עסוק ו..

ל3

New member
בעניין הפסיכאטר\ית

אם ינתן האו.קי גם אני יכולה לשאול פסיכאטר מומחה שאני מכירה או אולי הוא ישאל אנשי מקצוע שהוא מכיר ויהיה אפשר לארגן משהו. אני אחכה לאישור ואז אם כן אתחיל להריץ עיניינים
, שירי

כוכי היקרה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

מקווה שתתאוששי מהר מכל התופעות לוואי. אני יודעת שמגרנות, במיוחד כשהן בשיאן, ממש קשה לסבול. אבל אני מאמינה שיעבור מהר.
לגבי האתר, עוד לא יצא לי להסתכל. אשתדל יותר מאוחר. גם לי לא כ"כ קל עכשיו. כאבי הפרקים חזרו ובענק. שנים שלא כאב לי כך. אז מילא הכאב, כבר רגילה, אבל התסכול הנורא הוא שאני לא יכולה בשום אופן להחזיק את יאיר הקטן בידיים. אני מניקה בכל מיני דרכים מוזרות ומעניינות, בלי להחזיק אותו ממש. הוא שוכב על כרית....אני מחכה כבר להקלה המיוחלת בכאב. תדעי לך, שחשבתי שהריון זה קשה (והיה קל), שלידה זה מפחיד (והיה מדהים), אבל לרגע לא חשבתי על איך אתפקד כשהוא יוולד. הגוף לא עומד בעייפות ופשוט מתחיל לכאוב. אני שוקלת להניק פחות. אני חייבת להתפשר קצת. אבל, נחכה עוד קצת ונראה אם אני משתפרת. בינתיים, שבת שלום לך ולכולם.

ל3

New member
עידית היקרה

אמי מקווה שתרגישי טוב ומהר. כנראה שהגוף שלך באמת מאותת לך שצריך להוריד הילוך ואת צריכה להיות קשובה ולעשות מה שאת יכולה ולא מעבר לכך. לגבי הכאבים, אני ממליצה על וויקס. אומנם התרופה קצת יקרה אך לי היא עזרה המון תרגישי טוב מקסימה

עידית יקרה../images/Emo24.gif

שלחתי אליך מסר... חמודה:תלכי לרופא!!!!!!!!!!! אסור להזניח את הגוף אחרי הלידה. אישהו בתהליך הלידה וההריון,הגוף עובר טראומה. ואת חייבת שהרופא יידע על כך. נשיקות ליאיר

כל ההצעות נרשמות...... המשיכו כך...

כל ההצעות נרשמות...... המשיכו כך... כל הכבוד!!!! אין כאן שום התפרעות בהצעות, יש בהן הרבה הגיון, אולי בכוחות משותפים נצליח גם להגשים אותם באתר. תודה לכל המאחלים לי להרגיש טוב, אני מקווה שזה כבר יגיע... וזה יגיע... שיהייה לילה טוב לכולכם

למעלה