אני בבית

ברוכה השווה ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

טעות הכתיב היא בכוונה ( לכל אלו הרגישים לכך ) יערה ....שמחה בשבילך . המון בריאות והנאה . נינה.

Yaara77

New member
צודקת

אני מבערת מהארונות ואורזת בחבילות, וכבר יש לי "זוכה" מהפורום, שכן כידוע לכל - כל המרבה בטרנס מביא גאולה לעולם. חיבוקים יערה

Yaara77

New member
אני בבית

כבר מאתמול אבל ישנתי יממה רצופה אחרי הטיסה ועכשיו מתה להמון קפה מבערת כל זכר לבגדי גברים מהבית. מישהו כאן בפורום רוצה מחלצות מידה XL ? כמעט חדשות, מיטב התוצרת - בת זוגי חשבה שאם תקנה לי אדחה את הניתוח... תכל'ס, אני זקוקה לכל מקום פנוי עבור המלתחה שתפרו לי בתאילנד. הקטע המהמם היה בבידוק הבטחוני של אל-על (אני על כסא גלגלים - מסבירה שאני אחרי ניתוח), כאשר הוציאו לי מהמזוודה את התותבים המשמשים לשימור המערכת החדשה והעלמה החמודה שואלת "ומה אלה ? " ואני עונה "אלה התותבים בהם אני חייבת להשתמש בטיפולים יומיים לשימור המערכת אחרי הניתוח לשינוי מין" הלם, שקט קצר, חיוך לבבי שלי אליה ו-"תעזרו לה לסגור את המזוודות". ב GATE פגשתי בה שנית כשהורתה לצוות לגלגל אותי למטוס "כבר בדקתי אותה - היא בסדר". אני בסדר - בדוקה חיבוקים מאושרים לכווווולם/ן יערה 6 שבועות ויום אחרי אושר שמיימי בלתי נגמר

natali0106

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

היי יערה ברוכה הבאה... איך את מרגישה?.... לי הייתה חוויה שונה לגמרי... אותי הביאה טלי השמנה בכיסא גלגלים יחד עם מארי לשדה, אני הסברתי שאני עברתי ניתוח קשה מאוד... הם הסתכלו ואמרו לי מה קרה מה עברת, הסתכלתי כליהם ואמרתי ניתוח לשינוי מין, אמרתי אני מרגישה רע אני רוצה דחוף לכנס לביזניס (אני בניתוח קניתי כרטיסים בבזניס ויש חדר מיוחד להמתנה עם שתיה ואוכל וכו... הם לא עשו לנו בעיות בכלל הם העבירו אותנו מהר מהר ואפילו מנהל הביטחון ביקש לקחת אותי באופן אישי והתנצל על ההמתנה, בדרך למטוס 4 אנשי צוות באו לקחת אותי...חחחחחח 4 אנשים.... אמרו לי יואוו איזה יפה את לא היינו מאמינים... איך היה... שאלו אותי שאלות ארוכות מאוד והיה ממש נחמד ומשעשע. יש לי שאלה קטנה... איך ההרחבות (הטיפולים) הם קשים לך? כי לי היו מאוד קשים...

נגה א

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifשלום יערה וברוכה הבאה

אני שמחה לשמוע שאת מאושרת ומקווה שכבר התאוששת מהניתוח. יש לי כמה שאלות אלייך: 1. שישה שבועות אחרי הניתוח עדיין היית צריכה להיות על כסא גלגלים בנמל התעופה? לא הספקת כבר להתאושש? 2. ה"תותבים" האלה הכוונה היא לדיאלטורים? את תוכלי להסביר לי טיפונת איך את משתמשת בהם בדיוק ולכמה זמן את תצטרכי אותם? 3. את הולכת עכשיו לעדכן ולשחזר את האתר שלך? כי אני לא מצליחה להיכנס אליו, רק אל העמוד פתיחה. וגם את הכרטיס שלך תעדכני ("בדרך לניתוח המשלים..."). והאם הצליחו לזהות אותם בביקורת דרכונים עם התמונה הישנה?

Yaara77

New member
יש לי המון עבודה לעדכון התמונות

ואז כל הדפים יהיו נגישים חיבוקים יערה

Yaara77

New member
כסא גלגלים

את הרעיון למדתי מכל הבנות שהיו איתי בתאילנד. אשה מאזינה לעצות לא ? עד לתחנת אל-על הגעתי בהליכה, וחשתי שאני בקצה הכוחות. בכסא הגלגלים העבירו אותי לראש התור בבידוק הבטחוני (שעה עמידה מינימום) ולראש התור בעליה למטוס (חצי שעה עמידה מינימום). כנ"ל בנתב"ג. באשר לזיהוי - בבנקוק הסברתי שאני אחרי שתי סדרות ניתוחים ולכן קצת שונה מהתמונה, והם בחנו וזיהו איכשהו. תביני - מחבלים לא ממש מתים למשוך תשומת לב כזאת... בנתב"ג בתזוגי תפסה פיקוד והסבירה מה שהסבירה (אני הייתי בעננת וליום שנותרה מהשינה בטיסה). בקיצור - כיף לפעמים להיות חלשה ולהתפנק. ולמען האמת, אני חזקה מאד לפרקי זמן של 1-2 שעות, אח"כ צריכה מנוחה. זה משתפר במהירות, וביום א' כבר מצפה לי יום עבודה מלא. חיבוקים יערה

נגה א

New member
התותבים

יערה תוכלי בבקשה להסביר לי איך את משתמשת בתותבים האלה מה את עושה איתם ולכמה זמן תצטרכי להיעזר בהם? (הכוונה ל-dialators )

Yaara77

New member
DILATION

היי נגה כדי לשמר את המערכת החדשה לבל תיסגר לה רחמנא ליצלן מוטל עלינו הנשים החדשות
לבצע טיפולי שימור/הרחבה פעמיים ביום, שעתיים, בעזרת התותב שהוא בס"ה הדבר הסטרייטי היחידי בסביבתי
יש מעט אי נוחות אם כי למדתי לישון במצב זה, אפילו על הבטן, עד 4 שעות. ואחרי חודשיים והגעה לנוחות עם תותב א', יש כיתה ב', מעט רחבה יותר. אחרי 3-4 ח' אפשר לקצר לאט לאט ואחרי 6 ח' אפילו פעם ביום, הכל בשיקול דעת זהיר ולפי המצב בפועל. המלצות מחברות- להחליף את הפלסטיק בבן-אדם. מותר אחרי 3 ח'. לא כל-כך מתאים לי, אבל למען הרפואה... חיוכים יערה

נגה א

New member
אההה אז רגע...

כל החיים את תצטרכי לעשות יום יום טיפולי הרחבה שכאלה? זה נשמע מתיש.... גם שמעתי על ניתוחים חדשים שמבטלים את הצורך בטיפולי ההרחבה. ולהחליף את הפלסטיק בבן-אדם בהחלט נשמעת הצעה מעניינת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Yaara77

New member
בכיף - אני ממש לא בענייני שריפה

כתוב לי מסר אישי עם ערוץ תקשורת, בוא ותקבל מיטב המחלצות. חלק כבר תרמתי לפני הנסיעה, המון עוד מחכה... בוא בהמוניך חיבוקים יערה

SheKnowHe

New member
גם אני חשבתי פעם ללכת

עד הסוף ולעשות את הניתוח אבל אין לי את הכסף ואת התמיכה שאני צריכה.........

למעלה