אני בבעיה קשה מאוד...

אני בבעיה קשה מאוד... ../images/Emo4.gif

איך... איך... איך לעזאזל שומרים על היייייי המטורף הזה?
כש... כשהוא יסתיים ההתרסקות תהיה כזו כואבת... המחשבה מפחידה אותי...
ואוווו... איזה שיעור מטורף... איזה אנרגיות... איזו חגיגה... והעוגה, אוף איזה חטא מתוק... איזה טל שחם... מלכה
בכל גיחה שלי אליה, רק מחזקת את ההרגשה שאף אחד לא מגיע לקרסולים... אף אחד לא לוקח אותי "לשם"... אף אחד לא גורם לגוף שלי "לשיר" ככה... אוף... למה נגמר.
תמיייי נשמה שלי, רוצה בכל יום יום הולדת... נגמר לי מהר מידי...
תודה לטל שחם שהרביצה בנו את תורת הספינינג במשך שעה שלמה בדרך היחודית שלה... הכניסה אותנו להייי קטלני.
תודה לנשמה הכתומה שאירגנה הכלללל למרות שהיא חולה
וגם לחטא המתוק שבסוף... יאמייי
תודה לאיציק
ועוד איציק
, לטלי
, לג'קי
, לשמעון
, לגלו'ש
, לנתי
ולשירייייי
שדיוושתם לצידי ונהנתם איתי...
עד עכשיו הצנעתי ימי הולדת... מעכשיו תתכוננו, כל שבוע תקבלו תזכורת... אני רוצה עודדדדדדדד !!!

Tami661

New member
היא../images/Emo59.gif-היא../images/Emo47.gif-היא../images/Emo68.gif והיא

אמיתית! ענקית! מ-ק-ס-י-מ-ה כן... אנחנו בהחלט מדברות על אותה האחת! טל שחם ומי שלא הגיע... פשוט הפסיד ובגדול! השיעור, אולי מ"הרגילים" של השחם, אבל תשומת הלב... ההשקעה... האהבה
- אין ספק שפוזרו שם באקסטרא
הנה עוד הוכחה שבע(א)ולם הספינינג יש מקום לכמה וכמה
כאשר כל אחד שונה לחלוטין מהשני: בסגנון המוסיקה, באופן העברת השיעור, בכיוון לייעד/מטרה פיזיולוגית של האימון, במראה ואפילו במין... אבל תכונה אחת משותפת בולטת יש ל
הללו: לאהוב את מה שהם עושים, לתת לנו ספינינג במקצועיות, באהבה ומתוך אהבה וכשהמתאמנים מגיעים באהבה ומתוך אהבה... קיבלת שיעור ספינינג מנצח
שילוב קטלני... והרבה טעם של עוד
אז תודה, תודה, תודה לכל הצוות המדווש והמתנייד, החברים שלא נגמר להם ושלא יגמר לעולם
תודה לטל שחם הנפלאה שבהתלהבות אדירה נרתמה לסייע לי בארגון המפגש אימון הזה במכון ה
שלה (הייתי אומרת "שכונתי" אבל... תל-ברוך צפון... זה באמת נשמע כמו "שכונה"?
) תודה למיקאדו סנטר פיטנס שאיפשרו את הפלישה ההמונית הזו למבצרם הסולידי ולא יודעת אם אמרתי כבר
, אבל... מי שלא היה - הפסיד!

Tami661

New member
ורק אחת לטעימה בנתיים...

כדי שלא תרצחו אותי
ג'קייייייייייייייי... אתה שלח ת'מייל שלך אם אתה רוצה להשוויץ

שלחתי!!

מה עשית לי???????? איך אני אוכל עכשיו לחזור לשיעורי ספינינג רגילים? איך? אני עדיין באדרנלין מטורף!!! היא פשוט מדהימה.זו התגלמות הספינינג המושלם מבחינתי.והמוסיקה,המוסיקה היא בדיוק אבל בדיוק מה שאני אוהב. עכשיו אני מבין את הניצוץ בעיניים של טל כל פעם שהיא מדברת עליה.

Gspin

New member
אכן, מראות קשים...ובחזרה אליך חיים

תמי... נו טוב, את בלאו הכי יודעת מה רציתי לכתוב. לפחות לך יש מזל
.

snaiberg

New member
מלך נוסף

אין מילים להוסיף לאחר החויה של אתמול זה היה גדול מדהים מעבר לכול הציפיות אבל עכשיו שיש לנו מלך אחד בפ"ת כמובן בועז הגדול ואתמול הכרנו מלכה של הספיניניג שחם כמובן נשאר לנו לתאום עוד אחד מהמלכים של הספינינג וקוראים לו דויד רודריגז יש לי את הטלפון והאימייל שלו מאוד ממליץ אחרי היומיים שהיתי איתו באילת

shiri 80

New member
מדהים

היה אחלה של שיעור ,משהו שונה לגמרי משיעורים רגילים , זה בכלל לא היה שיעור ספינינג .. זה פשוט היה שיעור לחיים אנרגיות אחרות לגמרי והאמת ? שלא מבינה איך היא הייתה מעבירה שיעור כזה ל80 איש, חושבת שהחדר הקטן והצנוע זה חלק מהחוויה לילה טוב (מה שנשאר ממנו)

לא יצא

נו יהיו עוד זדמנויות יללה שחם חיזרי אלינו יללה את בטח מתגעגעת אלי לא?...
האמת שכבר שנה או משו אני מפדל ריצה בעמידה קבוע ולעיתים מוצא עצמי מפנטז על הקריזות הקצבים היציאות ההתגרויות האטרף הביטים והנשמה של המוחצנת המחומצנת. אוהב אותך לעולמים

למעלה