אני בבעיה תעזרו לי

אני בבעיה תעזרו לי

אני יצאתי עם מישהי ואתמול היא הכירה לי את אח שלה ומתברר שהוא מישהו שהבאתי לו לפני שלוש שנים בערך מכות בגלל שהוא הרביץ לאחי שיותר קטן ממנו בכמה שנים והאח שלה הוציא עלי סיפור שאני עבריין והיא רוצה לנתק את הקשר אמרתי לה בשיא העצבים שאם היתי עבריין אח שלה היה מקבל מכות עכשיו ושתגיד לאח שלה לבוא לאנשים בגודל שלו וסיפרתי לה מה קרה לא דיברנו כמה ימים ועכשיו היא בקשה סליחהואני נפגעתי ממנה ואני לא יודע אם לסלוח לה מה עושים

Cobe Anan

New member
עושים סולחה.

עברו 3 שנים.. אח שלה התבגר, אתה התבגרת, אח שלך התבגר.. לא חבל להמשיך לסבול מזה? תזכור, אלימות ואהבה לא הולכות ביחד.

כן אני יודע אבל במקום לשכוח

הוא הולך ומפיץ עלי שקרים שאני עברין וכולם מפחדים ממני ואני לא רוצה לסכסך בינו לבינה אז אני נוטה לוותר על הקשר מה גם שהוא יכול להפוך לי את החיים קשים עם ההורים שלה

Cobe Anan

New member
בטח שהוא יפיץ עליך שאתה עבריין...

פוצצת אותו במכות.. אז עכשיו זאת האחריות שלך להסביר לו יפה ובשקט שזאת היתה הדרך שלך להגן על אחיך הקטן, ואם לו אכפת מאחותו כמו שלך אכפת מאחיך, אז שיפסיק למרר לכם את החיים, כי בסך הכל טוב לה איתך.

צודק אבל ואב לי שהיא האמינה

לו ישר בלי לבדוק מה קרה ואם מישהו מביננו ערס זה הוא שהרביץ לילד קטן ממנו

Cobe Anan

New member
אז תרביץ לו..

והוא ירים עליך מקל לפרצוף, אז תרים עליו לום לגב, הוא ידפוק בך חרב לבטן, אתה תוריד לו גרזן בראש, יבואו חברים שלו ויירו בך, אז אח שלך יזרוק עליהם רימון, המשפחות שלהם ישרפו את הבית של המשפחה שלך, והחברה שלך- כבר מההתחלה היא רק תבכה: "למה הם כמו קופים, לא מסוגלים לפתור את הבעיות שלהם בלי לפוצץ אחד לשני ת`מוח...?" אבל בינינו- הגיע לו. הוא נטפל לקטנים ממנו. נכון?

תשמע כשמרביצים לאח שלך סתם

זה לא פשוט כל לדבר אני עכשיו לא נגעתי למרות כל הלכלוך שהוא הוציא עלי אבל זה כבר לא משנה ניתקתי איתה את הקשר

Cobe Anan

New member

מצטער לשמוע.. תראה, זה איזה קטע במקום שאתה בא ממנו, שאני פשוט מכיר אחרת.. מילים תמיד תוכל לקחת בחזרה, מכות לא. לכן עדיף לא להיכנס לזה, אלא אם זה מחוייב המציאות באותו הרגע.

תראה הכי קל לשפוט מהמקום

שאתה נמצא בו אתה לא ראית את אח שלך מפוצץ אח שלי בא הביתה לקחת סכין ולחזור לשם שתביןהוא פיצץ אותו מקום אני עצרתי את אח שלי והלכתי לשם שאלתי אותו מי הוא שירביץ סתם לילד קטן ממנו הוא שאל אותי אם באתי גם אני לקבל מכות והתחיל לאיים ואני כמו שאולי הכרת אותי מהודעות קטנות לא יכול לסבול שמאיימים עלי אז התפרצתי עליו ושברתי לו שן הוא בכה והלך משם ועד המקרה הזה עם אחותו לא ראיתי אותו אמרתי לו אתה הרבצת לאחי מה אתה מצפה ממני אני בטוח שהיית עושה כמוני ומה גםשאני לא באתי ישר לתקוף אותך אלא אתה זה שענית לי כמו ערס והתגרת בי אז מה אני שומר טינה אני כבר שכחתי את זה

Cobe Anan

New member

מצטער לשמוע.. תראה, זה איזה קטע במקום שאתה בא ממנו, שאני פשוט מכיר אחרת.. מילים תמיד תוכל לקחת בחזרה, מכות לא. לכן עדיף לא להיכנס לזה, אלא אם זה מחוייב המציאות באותו הרגע.

צודק אבל ואב לי שהיא האמינה

לו ישר בלי לבדוק מה קרה ואם מישהו מביננו ערס זה הוא שהרביץ לילד קטן ממנו

בשלולית

New member
לא היה לפני כמה ימים שרשור על זה?

ז"א... על "לסלוח או לא לסלוח? " ?? וכפי שזכור לי... אמרת שזה לא יפה לסלוח אבל לעולם לא לשכוח... מילא זה... למה אתה מתלבט בכלל?! בחורה מבקשת ממך סליחה... למה לעשות מעכבר פיל? למה לקחת קשה? למה להגיד "נפגעתי ממנה"... ביג פאקינג דיל... מה היא עשתה? זכותה לעשות מה שבא לה....אפילו לנתק קשר בגלל סיבות כאלה...

תשמעי אני חושב

שהיא היתה צריכה לברר קודם מה קרה וכן נפגעתי ממנה שבאתי לספר לה מה קרה היא לא הסכימה לשמוע וחוץ מזה בטח הזבל הזה יגיד אותם שקרים להורים שלה מה אני צריך את זה ..

מיטללל

New member
לא פותרים כל דבר במכות

גם אני הייתי מתרחקת במחשבה ראשונה ממישהו שהביא מכות לאח שלי לפני שלוש שנים. והסיבות פה עכשיו פחות רלוונטיות. אנחנו לא חיים בג'ונג'ל. ובגלל אנשים שמחזרים מכות אנחנו אחר כך קוראים בעיתונים על יוני בן 17 שנדקר בברברי. אז זה קודם- זה מרתיע. זה אח שלה. אותך היא בקושי מכירה. אז כן, אפשר להבין ולהזדהות. אם היא ביקשה סליחה ורוצה לחדש את הקשר זו החלטה שלה וסבבה במקומך הייתי סולחת מתעלה על עצמי וזורמת.

לא דיברתי על תגובה ראשונה

היא פשוט המשיכה והמשיכה וזהו זה נגמר דיברתי עם אח שלה ואמרתי לו שרק יבין מה הוא עשה לאחותו כי היה לה טוב והוא מצדי יכול להגיד לה מה שהוא רוצה אבל עובדה שהיא לא מאמינה לו ורוצה להיות איתי ושזה תלוי בו עכשיו כי אני לא אהיה עם אחותו נגד רצונו אין לי כח למלחמות ואני אהיה איתה רק אחרי שיאר מה קרה באמת ושיפסיק את השמועות הללו בקשר למכות אם היית רואה את אח שלי היית מבינה למה הגבתי ככה וכל זה בגלל משחק כדורגל

בראדפיט

New member
קורים טעויות

עזוב קליל אם אתה אוהב באמת ותיודע שאח"כ יהיה לך קשה אז תמשיך תסלח כי תבין לפעמים במבט שני אם זה היה אצלך אין אדם מושלם נכון שזה קצת מאייש או פוגע באמון. עזוב תבין שיבינו אותך גם בטעויות שלך ביי גברר.

למעלה