אני בבעיה!!!

אני בבעיה!!! ../images/Emo5.gif

אני עקבתי אחרי הודעות הפורם האלה ללא פחות משבוע וראיתי איך כולם נורא נחמדים ותומכים אחד את השני...(העצם העקר לי זה שמשהו יקרא ויקשיב לבעיות שלי כי אני סוחבת אותם איתי כבר הרבה זמן!!!) אני בת 15 והיה לי חבר מאז 12 (כבר מאז היינו דיי חרמנים ונעזיים אז כמובן נגענו אחד בשני והכל היה טוב...לפני שנה הוא עזב אותי והייתי עם לב שבור לחודשיים עד שהוא בא אליית אמר לי שהוא עדיין ותמיד יאהב אותית שכב אתי ושאל אותי אם אני רוצה התחתן......... לא ידעתי אל להסכים אן לא אז אמרתי שאני יחשוב על זה.........עברו 4 חודשיים ו הוא שכב איתי עוד פעם ועכשיו אני בהריון!!!! מה אני עושה<? נינה (שם בדוי) תוזה לכולם!

**Blue-Lagoon**

New member
לכי לריקי לייק

למרות שלא ממש נשמע לי הסיפור הזה לא שמעת על קונדומים? גלולות? אולי על העובדה שאת בת 15 ומי מתחתן בגיל כזה?

את חייב לספר להורים...

נהחוק לא מאפשר הפלה בלי אישור מההורים והכסף לממן את זה.. את חייבת לספר להם! אין ברירה אחות שלי... ת\זה הדבר הנכון ביותר לעשות... שיהיה לך המון הצלחה אני מחזיק לך אצבעות שיהיה לך רק טוב אלרואי

ברמבם אפשר לעשות הפלה בחשאיות . . .

בלי לספר להורים (כל עוד היא פחות מ-16) !!!!!!!!!!!!! DJ made in israel

המרחפת

New member
הפלות הן בחינם עד גיל 17, ללא ידיעת

ההורים. אך זה לא פוטר אותה מהאחריות להתנהג יותר בחוכמה. כל הסיפור נשמע די רקוב, והיא נשמעת כאדם שבבירור לא היה מוכן לקיום יחסי מין. עצתי לך, היא ליצור מיד קשר עם מרכז עזרה לנוער, או לחפש את פורום עזרה נפשית של סהר, שיסבירו לך את כל האפשרויות העומדות לפניך ויעזרו לך בהמשך הדרך. מישהו יודע מספרי טלפון?

michal*

New member
לנינה...

דבר ראשון....את לא חייבת לספר להורים שלך...אבל זה לדעתי מומלץ כי הם, למרות שאולי יכעסו....יכולים לתמוך בך באמת! ודבר שני...את יכולה לעשות הפלה בחשאיות...ולספר לחברה שלך... אבל כדאי לך באמת להבין שרק ההורים יכולים לתמוך בך,אולי לכעוס עלייך אבל....בכל זאת! -אז את יכולה להתקשר למרכז שיכולים לייעץ לך ולעזור לך להחליט(ולדעתי-את חייבת לעשות הפלה כדי לא להרוס(!) לך את החיים!!!). אז הנה מספר שאנ מקווה שיעזור לך.... "יד ביד"--03222732 -כל יום-משעה 9 בבוקר עד 11 בלילה. -ואני הייתי מעוניינת לדבר איתך עוד...אולי באיי סי קיו? אז בהצלחה! מיכל

את יכולה

לפנות למישהו מבוגר שיפנה אותך לעובדת סוציאלית (אם את לא מעוניינת לספר להורים), ומשם יפנו אותך לעשות בדיקות מכיוון שאת עדיין קטינה, זה נעשה על חשבון המדינה. לאחר כל הבידקות יפנו אותך לועדה להפסקת הריון. תשמרי על עצמך וכל טוב ויש שאלה: היכן החבר שלך בכל העסק הזה? איתך בתקווה לטוב נסיכת האפלה

היי נינה...

כבר כולם כתבו לך ואני אכתוב שוב- את חייבת לספר למישהו מבוגר!! אחרת זה יהיה מאוחר מדי וברור שאת לא בשלה, יכולה ומוכנה לגדל ילד בגיל כזה. לפי דעתי הוא רק ניצל אותך, אבל זה כבר לא קשור. תגידי גם לחבר!! בהצלחה, שלך, יעל

MOTEK....

New member
קודם כל..........

את לא נורמלית.......איך את מדברת על זה כאילו כלום!!! את בהריון!!!!!!!!!!!!!!! את מבינה את המשמעות של זה בכלל????????? שגדל בתוכך ילד!!! ושאת רק בת 15 בכיתה ט´או י´ לא יודעת ואת לא תוכלי ללמוד....... דבר 1!!!!! ספרי להורים!!!!!!!! זה יהיה קשה.....והם יכעסו אבל הם חייבים לדעת על זה!!!! ואח"כ תעשי הפלה!!!! אה ו... ?!?!?!?!חתונה!?!?!?? בגיל 15?? נו באמת...........פחחחחחחחחחחחחח...........

עדן*

New member
את בבעייה ענקית!

את חייבת לקחת את עצמך בידיים!!!!!! לדעתי תעשי הפלה! תנסי לספר להורים שלך על כך ואם את ממש מפחדת תעשי הפלה בלי ידיעתם ( לילדות מתחת לגיל 18 עושים הפלות בחינם). יש לי כמה שאלות: 1. בן כמה החבר שלך? 2. כמה זמן את בהריון? 3. האם הוא יודע שאת בהריון? תעני לי על כל אלה ואולי אוכל לעזור לך יותר לעומק... באהבה עדן (ותזכרי: אל תתני לזמן לעבור, בסוף יהיה מאוחד מידי!!!)

../images/Emo26.gifנינה!!!../images/Emo36.gif

טוב אז לפני העצות המעשיות אני רק חייבת להגיד שאת והחבר שלך לא נהגתם באחריות כשקיימתם יחסי מין(ואני מקווה שזה היה בהסכמה שלך) . דבר שני הוא קצת מניאק החבר הזה שלך. זה ניראה לי שהוא מנצל אותך לסקס. ועכשיו למעשים: נינה יקרה לדעתי להתחתן הוא לא מה שעומד כרגע על הפרק. מה שחשוב עכשיו הוא שתגידי לו שאת בהיריון. וברגע שתגידי לו שאת בהיריון את צריכה להחליט מה את עושה עם ההריון. ולדעתי תתייעצי עם אמא. זה יעזור לך. את צריכה להחליט אם את מפילה או אם את שומרת אותו. זאת החלטה שהיא אך ורק שלך. גלית.

Alin ;-)

New member
נגיד

הסיפור הזה ממש לא נראה לי את מדברת על זה כאילו זאת בעיה יום יומית כאילו דרך עגב אז אני לא יודעת אם המצאת את זה או לא אבל תפני לטלפון באחת ההודעות למעלה

thecocus

New member
נשמע מעט מוזר

הסיפור שלך נשמע לי מעט מוזר... קצת קשה לי להאמין לזה, כי אפילו באופרת סבון המוזרה ביותר לא תמצאי סיפורים כאלה. משום שממש קשה לי להאמין לזה, אני גם לא יעוץ עצה. ואם זה אמיתי...שיהיה לך בהצלחה, בכל דרך אשר תלכי בה....

ברצוני לאמר שהחיים לוקחים אדם גם

למקומות שקשה לדימיון לדמיין.אין סיבה שהיא תאמר דבר כזה סתם.האיש.

למעלה