אני בבעיה!!

אני בבעיה!!

אז ככה... אני בת 14 וחצי ואני מרגישה ממש ממש ממש ממש שמנה!!!!!!!! וכולם ממש מתים להרביץ לי בגלל זה! הם אומרים לי שאני בכלל לא שמנה,אבל אני ממש מרגישה ככה וזה משפיע עליי במשך כל היום! אני כל היום חושבת על זה וזה משפיע עליי במשך היום בכך שאני מרגישה ממש לא טוב,אין לי מצבי רוח בגלל זה. ואני כל הזמן רוצה להקיא אבל אח"כ אני חושבת על ההשלכות של זה! אבל זה ממש מפריע לי מה שאני מרגישה כלפי הגוף שלי!!! לא יודעת מה לעשות

וואי את חייבת לעשות עם זה משו...!!

את חייבת לעשות עם זה משו מהר כי לדעתי זה התחלה של בולמיות.. ככה אני מכירה בנות שחשבו שהן שמנות למרות שאמרו להן בוודאות שהן לא ובכל זאת...בסוף הן נהיו בולמיות..!! תדברי עם מישו על זה...! את צריכה להקשיב לאנשים האלה שאומרים לך שאת לא שמנהה....ולבטוח בהם כי הם רק רוצים בטובתך.!

וואי את לא יודעת מה עובר עליי...

אני מרגישה ממש לא טוב עם עצמי אני מפחדת להסתכל על הגוף שלי במראה בשביל שאני אח"כ לא יעשה דברים שאני אצטער עליהם! אני ממש לא מרגישה טוב עם עצמי ,ממש לא טוב! אין לי מצבי רוח בגלל זה! אפח'ד לא מבין ת'הרגשות שאני חשה כל יום ויום כשאני קמה בבוקר ורואה ת'גוף שלי במראה! ותמיד אני אומרת לעצמי "הנה את שמנה בגלל זה אין לך חבר" ואז בגלל זה אני עוד יותר מורידה לעצמי ת'ביטחון שלי ואז אני מתחילה לרדת על עצמי,ואז שוב פעם אני מתחילה עם הקטע שאני שמנה! אני כבר ממש מיואשת באמת מיואשת...

MidNight Flame

New member
בגיל 14 את עדיין מתפתחת

והגוף לא מאוזן והגוף שאת רואה עכשיו לא ישאר איתך בצורתו הנוכחית עוד הרבה זמן, אל תדאגי רק אל תתחילי עם שטויות כמו הקאות ודיכאונות, זה לא מוביל לשומדבר חיובי. מה שאת כן יכולה לעשות ויכול להיות בריא זה : 1) ספורט 2) לבקש מההורים תור לתזונאית שתעזור לך לבנות תפריט בריא ומאוזן בכמויות שמתאימות לך

ט ר י ג ר

New member
מאמי?

לפי מה שאת אומרת שאנשים אומרים את לא שמנה.. וגם אם כן זה לא רע.. זה רק נותן לך סיבה להפגין את האישיות שלך יותר. לדעתי.. מה שאני עושה שעושה הרגשה ממש טובה זה ספורט.. אתה מרגיש פשוט טוב עם עצמך. ואם העניינים לא משתפרים, (אולי את תרצחי אותי) אז תלכי לפסיכולוג לדעתי.. זה פשוט יכול לעשות לך רק טוב..:]

בובית 16

New member
הפ הפ הפ!

להירגע מותק, לנשום! עכשיו דוגרי אם את לא מרגישה טוב עם הגוף שלך.. למה ללכת בדרך הדפוקה והלא בריאה? אם את יכולה ללכת בדרך המסודרת והבריאה?! אז ככה דבר ראשון, תפסיקי לשפוט את עצמך! אל תורידי את הביטחון העצמי שלך.. זה קשה אחר כך לעלות אותו. תחשבי שאת יפה, הכי יפה בעולם, ואל תעיזי לרדת על עצמך לא משנה מה את חושבת באותו הרגע! דבר שני, תדברי עם אבאמא, שימצאו לך תזונאית (ככה כותבים?) טובה שתעזור לך לרדת במשקל ולאכול בריא.. וגם תלכי לחדר כושר ושאחד המאמנים יגידו לך מה לעשות כדי לרדת במשקל (בצורה בריאה ולא יותר מידי) ולחטב את הגוף. וחמודה אנורקסיה/ בולמיה, לא מתחיל בגוף אלא מתחיל במוח! אז תשני גישה.. ואם את לא יכולה, תפני למישהו מבוגר.

היי

אני מכירה את הנושא מקרוב כי אני סבלתי מהפרעות אכילה ועוד במשך כמה שנים. כל מה שאני רוצה להגיד לך שאם את נכנסת לזה קשה מאוד לצאת יהיה ואפילו בלתי אפשרי יש כמה בנות שנכנסו להתאשפז במחלקות ככה את רוצה? ובקשר לחבר אין לך חבר בגלל המראה החיצוני יכול להיות שלילדה הכי יפה בעולם ורזה יש ביטחון עצמי נמוך ובלי חבר בגלל זה ולילדה הכי מכוערת בעולם עם חבר בגלל שיש לה ביטחון עצמי(יש מלא כאלה בבית ספר שלי) הכל תלוי בגישה!!! אם את נכנסת לסיפור הזה את תמיד תרצי לרדת עוד ועוד .כמה ק"ג אף פעם לא יספיקו את תמיד תרצי יותר ויותר קחי לדוגמא את זאתי שמתה לפני כשבועיים ממחלת האנורקסיה במשקל 22 ק"ג את חושבת שהיא רצתה להגיע לשם? היא פשוט רצתה יותר ויותר!היא לא שלטה בזה אלא הבטחון העצמי הנמוך והקול בראש שלא עזב אותה והיא הייתה בידיוק כמוך עשתה את זה בשביל המראה ובשביל שהבנים יבואו בקלות. לשם את רוצה להגיע? ותראי גם מה ייצא לך מזה יש סיכוי שלא תוכלי להיכנס להיריון את באמת רואה את עצמך לא מקימה משפחה? ככה את רוצה את החיים שלך? בלי ילדים? אני יודעת שאת לא שמנה אבל נגיד שכן מה רע בבנות מלאות? יש הרבה בנים שאוהבים את הסוגים האלה וגם תראי את היתרונות לבנות האלה יש ציצים ותחת שאף בן לא יכול לעמוד בפניהם! אני יודעת שבטח נמאס לך לשמוע את זה אבל אם יהיה לך חבר אני מקווה שהוא יאהב אותך לפי האופי שלך ולא לפי המראה החיצוני שלך. מקווה שעזרתי אני רוצה שתדעי שאני תמיד פה בשבילך אם תצטרכי עזרה ותשלחי לי הודעות חופשי :)

ט ר י ג ר

New member
ואם היא שמנה?

אז מה? מזה משנה.. היא באה לכאן בטענה שנעזור לה.. אם היא שמנה וגם אם היא לא, היא עכשיו בבעיה שהיא רואה את עצמה שמנה.. וגם אם כן... זה בצורה שהיא שונאת את הגוף שלה אז זה לא בריא.. גם אם היא שמנה וגם אם היא לא.. וואו.. זה נשמע מוזר שקוראים את זה מהר חיחי.. יש מלא "שמנה" "לא" "היא" חיחי..

למעלה