אני בבעיה !!!!

redg1

New member
אני בבעיה !!!!

טוב כפי שאמרתי שוב חבר שלי שנה ו-4,אני בת 19 הוא בן 23, הכל היה טוב ויפה שנה + אבל בזמן האחרון הוא מרגיש שאני עוצרת אותו(אני תמיד אומרת לו תתרחק מאלכוהול, סיגריות- הפסיק לעשן ביגללי),מרוב שאני דואגת לו אוהבת אותו הסברתי לו.. הוא לא רוצה לעשן אבל הוא קשה לו עם זה שאני אומרת לו אסור.. הוא עצוב בגלל שאני לא משוחררת איתו בסקס (חיכה לי שנה) כי לא ממש מצליח לנו- בגלל היחס שלו אליי, אני מרגישה לחץ , אני פשוט באה ממשפחה שמרנית שתמיד חשבתי על אחרי החתונה ואם אין לי 100% של רגש שהכל בסדר אני מפחדת.. הוא אומר שזה בחיים לא ישתנה והוא מרגיש גמור וחנוק בגלל מצבור של דברים מהעבר.. הוא אמר שגם אם נפרד לחודש חודשיים הוא תמיד יודע שהוא יחזור אליי. ושניפגש נשב ונדבר על זה אבל הוא הדגיש שהמצב כנראה לא ישתנה ), אז אמרתי לו שנחתוך פשוט והוא אומר לי שזה לא מה שהוא רוצה שאלתי אותו אם הוא התגעגע אלי בזמן שלא דיברנו והוא ענה (הוא בטיול מעבודה) והוא ענה בהודעה ברור שכן את לא מבינה אפילו עד כמה התגעגעתי מצאתי את עצמי כל ארוחת הבוקר מעופף במחשבות עליך.. אני כבר לא יודעת מה לחשוב אני רק רוצה שזה יסתדר בינינו אני כל כך אוהבת אותו......... :(((((((((((((((((((((((( "

HyPeR SoNiC

New member
אוקיי, אז ככה......

ההודעה שלך קצת מעורבבת, אז אני אנסה לחלק אותה לנקודות לפי איך שאני מבין את תמונת המצב ביניכם.... אז ככה: 1. את כל הזמן אומרת לו להתרחק מאלכוהול וסיגריות, והוא אכן הפסיק בגללך, ולמרות שהוא תאכל'ס לא רוצה לחזור לזה, הוא מרגיש "חנוק" מעצם העובדה שאת "אוסרת" עליו... 2. סקס לא משהו... הוא חיכה לך שנה, הוא כנראה גם הראשון שלך, ואת כל הזמן לחוצה, גם בגלל היחסים ביניכם, וגם בגלל הרקע שלך (משפחה שמרנית וכו'). 3. היו לכם כנראה בעיות בעבר, שמשליכות גם על היום, ואתם חושבים שצריך להיפרד, אבל אתם אוהבים ולא רוצים לסיים את זה..... מקווה שהבנתי נכון.... אז עכשיו אני אגיב..... 1. למה את אוסרת עליו, בעצם? זה בגלל שאת אוהבת אותו ודואגת לו? או שסתם מפריע לך ריח של סיגריות ואלכוהול? תאכל'ס במקום מסויים הוא צודק. סה"כ הוא אמור להיות אדם חופשי, ולהרגיש חופשי לעשות מה שהוא רוצה ואוהב... ובתור חברה שלו את אמורה לקבל אותו כמו שהוא ולאהוב אותו ללא תנאים... מצד שני, יש את העניין הזה שזה בכל זאת מפריע לך... מה דעתך על להגיד לו "תעשה מה שאתה רוצה, אבל שתדע שזה מפריע לי שאתה עושה את זה לידי"? תאמיני לי, מניסיון, זה עובד... כי מצד אחד את לא אוסרת עליו שום דבר ואת לא מציבה לו חוקים וגבולות, ומצד שני הוא יודע שזה מפריע לך..... אז בסופו של דבר יצא שהוא יעדיף לא לעשות את זה כדי לעשות לך טוב... (או למצוא מישהי אחרת שלא מפריע לה סיגריות
) 2. בנושא הסקס... כשהתחלת לשכב איתו, זה היה בגלל שהיית מוכנה? או בגלל שהוא כבר מחכה שנה והגיע הזמן? שאלת את עצמך את השאלה הזאת לפני שנכנסת איתו למיטה? אבל אם כבר אתם שוכבים... ממה את לחוצה בדיוק? מה ביחס שלו מלחיץ? לפי מה שהבנתי, אתם מטורפים אחד על השני... זה היחס שלו אלייך במיטה? או מחוצה לה? הרבה שאלות, כי זה תלוי בהמון דברים... לא סתם הנחתי שהוא הראשון שלך (תקני אותי אם אני טועה)... כי ככה זה תמיד בפעמים הראשונות... כואב לך, את לא מרגישה כל כך בנוח, את לא ממש יודעת מה לעשות..... בכל מקרה, אין לזה כל כך פיתרון, חוץ מזמן וניסיון... אבל מה שאני כן יכול להגיד לך זה ככה: תירגעי! סה"כ סקס זה משהו שאמור להיות מהנה לשניכם... משהו שאמור לבטא את האהבה ואת המשיכה שיש ביניכם. בין היתר, זאת גם אחת ההזדמנויות שלכם להתנתק לרגע מכל העולם ומכל הבעיות שיש ביניכם ופשוט להיות אחד עם השני.... נסי לחשוב על זה ככה ופשוט להרפות, להשתחרר.... ומצד שני, אולי הוא לא משהו במיטה, והוא לא יודע כל כך מה עושה לך טוב ומה יגרום לך להרגיש בנוח... ניסית להגיד לו מה עושה לך טוב? לעזור לו? סה"כ זה לטובת שניכם... וזה מאוד משפר את איכות הקשר, לא משנה מה יגידו לך... ובקשר לרקע השמרני שלך... לדעתי אם את לא שמרנית בעצמך, זה לא צריך להשפיע כ"כ... פשוט תנסי לא לחשוב על ההורים שלך בזמן שאתם עושים את זה ויהיה בסדר
3. על בעיות מהעבר לא פירטת, לכן אני לא יכול להגיב על זה... אבל העבר גם ככה לא כזה חשוב. מה שכן חשוב זה המצב עכשיו. פשוט מאוד, תעשו לכם הערכת מצב... מה אתם מרגישים אחד כלפי השני? האם אתם רבים? האם יש עוד מקומות לשיפור חוץ ממה שדיברת עליו? סה"כ אם אתם אוהבים, מתגעגעים, וחושבים אחד על השני הרבה, אז באמת חבל לזרוק את זה לפח... סה"כ, ממה שקראתי בהודעה שלך, חוץ מסוגיית האלכוהול והסיגריות, וטיפה בעיות במיטה (שטבעי שיהיו בעיות בהתחלה), יש לכם אחלה קשר... אלא אם כן יש עוד גורמים שמשפיעים? אם כן, אני אשמח לקרוא עליהם...

Cobe Anan

New member
וואי,מזמן לא ראיתי פה את הניק הזה..

התגעגע...? * * * בכל מקרה, כתבת יפה, שים לב גם למה שהיא כתבה בהודעות הקודמות..

HyPeR SoNiC

New member
פייי החלפת אותי בתור מומחה, אה?

מזל טוב על הצבא החדש, אחי!! אם התגעגעתי? ברור שכן.... אני גם משתדל ככה להיכנס ולהציץ פה כל פעם שאני בבית..... גם אם לא לכתוב, לפחות להציץ ולראות מה קורה פה. אני חייב לציין שהפורום עובד יפה. חי ונושם ותמיד מעניין. בקשר למה שכתבת, אני אסתכל על הודעות קודמות שלה, תודה על ההערה

Cobe Anan

New member
תגידי לו..

שקשה לך. שאת צריכה יותר ממה שהוא מעניק לך. שחסר לך החיבוק, המגע החם, המילה הטובה. שרע לך. מסתבר שאנשים נוטים להתחזק כשמישהו אהוב צריך אותם. אולי ככה, באופן פרדוקסלי, הכי תעזרי לו להתגבר על הבעיות שלו.. ואז גם את תקבלי את מה שאת צריכה- את המקום המאושר שלך. זהו.

למעלה