אני בדיאטת לחם כבר שבוע -לא יורדת ל

אני בדיאטת לחם כבר שבוע -לא יורדת ל

למה אני לא יורדת , אני אוכלת תפריט של 1200-1300 קלוריות ולא ירדתי אפילו חצי גרם - למה?

חן123

New member
שאלה טובה

קודם כל שבוע זה באמת לא הרבה, מנגד, בהתחלה יש בדרך כלל ירידה יותר משמעותית. אני יכולה רק לשאר או שמדובר באגירת נוזלים זמנית, או ששווה לדבר עם רופא, ויתכן שהדיאטה הזאת פשוט לא מתאימה לך

אתי אתי

New member
כמה זמן את אחרי לידה?

את מניקה? אצלנו הדברים עובדים קצת אחרת...גם הקצב שונה. אם את עושה דיאטה מחמירה מידי הגוף נכנס לסטרס ולא יורד במשקל...

דיאטת לחם ולא של אולגה רז

אני בדיאטה של לחם , דהיינו 1200 קלוריות ליום כאשר בכל ארוחה אוכלים מספר פרוסות לחם עם ממרח שונה (גבינה , פסטרמה , טחינה , ביצה ) בתוספת ירקות . דיאטה זו ניתנה לחברתי בחדר הכושר בהולמס פלייס . משום מה אני לא ירדתי - ממש מייאש . האם הדיאטות המוצעות באינטרנט הן טובות ? האם להמשיך בדיאטה שלי או להחליף ?

1אורניתה

New member
דיאטת הלחם לא ממש בריאה

היא לא מתאימה לכל אחד מה עוד שהמחברת ה"דגולה" של הספר שנחשבת בעולם האקדמי כדיאטנית מובילה,מציינת בעצמה שמדובר בתפריט לשבועיים ראשונים בלבד וכן בגלל מיעוט בסידן היא ממליצה לצרוך סידן בתוסף,יש בדיאטה הזו הרבה חסרים ובעיקר בגלל שהנטיה היא כל הזמן לאכול את אותו ממרח על הלחם מה עוד שממרח בכמותו לא מהווה כמות חלבון מספקת!!

blumm1

New member
כשאוכלי מעט מדי הגוף

מבין שאת לא נותנת לו אוכל ומתחיל לאגור בפנים ולכן את לא יורדת השיטה הכי טובה היא לאכול באופן מסודר מכל אבות המזון ובאופן קבוע ככה הגוף לא נכנס למגננה.....

למעלה