אני בדילמה בקשר לאיה נאפה

Tropical Sunset

New member
אני בדילמה בקשר לאיה נאפה

היי לכולם! קבעתי עם חברה שלי שנטוס שתינו לפני הצבא לאיה נאפה, קבענו שנעשה את זה עוד מעט- באוגוסט. הקטע הוא שאנחנו רוצות לטוס רק שתינו לא מעוניינות לצרף עוד אנשים, ועכשיו אני בבעיה עם זה , כי רק אני יודעת אנגלית ברמה טובה מאוד והיא ממש בסיסי. וגם אני מפחדת שכל האחריות תיפול עלי בגלל זה. בנוסף לכך יש להוסיף שהיא נוהגת לשתות הרבהאלכוהול ואני לא ממש, ולא רוצה להיות זאתי שמשגיחה עליה כל הזמן.. אני מפחדת שכשתיים לא נוכל להסתדר באיה נאפה. כי אנחנו אף פעם לא טסנו ביחד ואנחנו צעירות בנות 18, ואני מפחדת שאנשים יוכלו לסדר אותנו בגלל זה. מה אתם מייעצים לי לעשות? בכל זאת לטוס? האם זה עד כדי כך נורא להסתדר שם בשתיים? תודה רבה

Tropical Sunset

New member
אני לא רוצה להיות זאתי שאחראית

על הכל והכל תלוי בי, אני גם מפחדת שאם יקרה משהו יהיה לי קשה להסתדר.. אני לא יודעת מה לעשות, אם לנסוע יחד עם כל הספקות

gilad86

New member
לנסוע בטח שלנסוע

בטוח תכירו שם עוד חבר'ה ישראלים במלון תוכלו לצאת איתם, זה מה שאני וחברים שלי עשינו חלק מהימים, בקשר לאנגלית אין לך מה לדאוג אפילו אם האנגלית שלה ברמה של כתה א' היא תוכל להסתדר שם ובקשר לאלכוהול תדאגי שהיא לא תשתה יותר מדי וזהו

Tropical Sunset

New member
איך אתה כל כך בטוח לגבי האנגלית?

הרי ככה מתקשרים שם באנגלית לרוב.. וצריף ךפחות שזה יהיה בינוני מה יעזור לה אם הביא יודעת רק לנהל שיחה בסיסית של מה שלומך ואיך קוראים לך?

yossibalali

New member
לא צריך לדעת אנגלית בכלל

אני נסעתי עם 3 חברים שכל אחד מהם ב3 יחידות (תימני ו2 עיראקים) והם אף אחד מהם לא ידע אנגלית. אני יודע ברמה בסיסית מאוד ועדיין כולנו הסתדרנו. פשוט לא צריך לדעת מבינים אותך גם בלי שאת מדברת פרפקט..... בקשר לזה שהיא שותה הרבה לא יודע זה יכול לבאס לך תטיול.. אני בכל אופן הייתי ממליץ לכן לנסוע 4 חברות - גם זה ייצא לכן יותר זול

Tropical Sunset

New member
באסה, כי איאפשר 4 ואני רוצה לנסוע

חבלז... השאלה ,אם כמו שאתה אומר שזה לא יבאס לי את הטיול אני חושבת שגם מסתדרים טוס יותר ב 4, ב 2 זה קצת יותר קשה

yossibalali

New member
ב2 זה באמת קשה

אני אומר לך שאנחנו נסענו 4 ותמיד היה 2 שרצו לעשות משהו אחר אז תמיד התחלקנו כזה... שיש 2 אין מה לעשות כל הזמן צריכים להיות ביחד וזה מציק ומעיק...

Tropical Sunset

New member
גם אני חשבתי על זה..

אבל מה לוותר בגלל זה? זה אחלה של מקום לטוס אליו לפני הצבא.. זה באסה להתפשר על אילת כי זה לא אותו דבר

DJfroyke

New member
אחותי איה נאפה זה עיר הישראלים

יש שם מלא ישראלים, ומן הסתם יהיו גם מלא ישראלים במלון שלכם, כי החברה שארגנה לכם את זה בישראל בטוח מכרה את הדיל הזה לעוד חבר'ה. באיה נאפה, מכירים ישראלים, ובכמויות. אין לכן מה לדאוג לגבי בדידות, והאמת שזה גם לא מקום כל כך גדול ומפחיד ככה שזה לא בעיה מהבחינה של להסתדר, זו עיר תיירות עם המון מועדונים ובארים ואי אפשר לאבד את עצמך שם. האנגלית של כולם שם היא די מעאפנה אז אין בעיה כזאת, כמו שנאמר כולם מסתדרים שם. אני בטוח שבתור שתי בחורות אתן תמצאו שם אחלה חיי חברה, לא בהכרח ישראלים. בכל מקרה אפשר להסתובב עם הישראלים מהמלון :) ובקשר ללשתות יותר מדי אלכוהול, זה יכול להיות קצת מציק אם יש איתך איזה שיכור לסחוב אותו אבל שטויות, כל המקום שם מפוצץ בדאנס בארים ולשתות אלכוהול זה בין הדברים העיקריים שעושים שם :) אז קחי את זה באיזי זה כמו לונה פארק, תמיד אפשר למצוא מה לעשות שם זה מקום קטן ומלא ישראלים ואטרקציות. אני אומר סעו, אל תגרמי לעובדה שזה רק שתיכן לא לנסוע. אתן תיהנו חבל"ז. כשהייתי שם פגשנו זוג בחורות שפשוט קרעו את המקום שם, הכירו אנשים הלכו למקומות והכל. לכי על זה

Tropical Sunset

New member
תודה רבה על התשובות

רציתי לדעת כמה הפארק מין וההפלגה עולים? שמעתי שבהחלט לא כדאי לוותר על זה..

DJfroyke

New member
../images/Emo2.gif פארק מין עוד לא

הפארק מים חמוד ביותר, לא מתקנים מדהימים או משהו, הרבה מתקנים נחמדים אבל אין תור!!! זה אחלה דבר
וההפלגה, זה לא ממש הפלגה, לא עליתי על זה אבל ממה שהבנתי מתארגנים 10 אנשים וזה עולה 10 פאונד לאחד ועושים סיבוב של איזה שעה

yossibalali

New member
...

הפארק מים עולה 14 פאונד אבל הסוכנת נסיעות שלכם תבוא ותציע לכם ב11-12 פאונד.... קנו את זה..... ההפלגה זה לא בדיוק כמו שההוא אמר..... זה הרבה יותר..... בסביבות ה200 איש ויש מסיבה בזמן ההפלגה וזה עולה 10 פאונד...

למעלה