אני בדילמה.. זקוקה לעצה!

Just a Girl22

New member
אני בדילמה.. זקוקה לעצה!../images/Emo4.gif

אהלן אנשים,
אשמח לשמוע את דעתכים לגבי עניין הבא... ישנם מקומות שלוקחים אך ורק ברמנים מנוסים שעברו קורס כהלכה.. אבל יש גם פאבים שכנראה שלא חשוב להם הקורס אלא יסתפקו בידע בסיסי בתחום האלכוהול... בכל אופן, אני די מעוניינת להתחיל לעבוד כברמנית.. האם לדעתכים מומלץ לעשות את הקורס או אפשר לוותר? חייבת לציין שיש לי נסיון די בסיסי בעניין אבל ממה שראיתי עד עכשיו, ניתן גם פשוט להתחיל לעבוד ואת הנסיון כבר צוברים תוך כידי.. והמיומנות של ברמן טוב תגיעה, אומנם ברור הרי שההכשרה שמקבלים בקורס היא מוסיפה! למרות זאת, חשוב לי לשמוע את מה שיש לכם לומר לפני שאגבש החלטה משל עצמי.. כי בכל מקרה מדובר פה בכסף ובזמן! אם כי יהיה נחמד גם לקבל המלצות לבית-ספר טוב לברמנים בירושלים!:) ומקומות עבודה אם שמעתם על כאלה... תודה על הזמן שהקדשתם! אחלה שבוע לכולם..:)

tHuNdEr cRaCkEr

New member
אז ככה

אני לא עברתי קורס מעולם וקיבלתי הזדמנות להתלמד בבר כלשהו והסתדרתי בצורה מפתיעה למדי, גיליתי גם מהר למדי איפה נקודות החולשה שלי מה אני לא יודע ואיפה אני יכול להשתפר. לדעתי הקורס הוא עוד דבר טוב שיכול לתת לך רקע ובסיס ונראה לי שמתישהו אני אעשה אותו קודם כל בשביל הכיף ורק אח"כ בשביל התעודה. הניסיון נצבר בעבודה ובתרגול ולא משנה כמה תעודות יהיו לך אם לא תדעי איך לעבוד איך לתקשר עם אנשים ותלמדי בלייב זה לא יעבוד. יש גם ברים שלוקחים רק אנשים שכבר יש להם ניסיון ויש כאלה שנותנים לך לבוא להתלמד ויש כאלו שיקבלו אותך אם תוכיחי את עצמך גם אם אין לך תעודה. לי אישית יש תחושה לא נעימה ששמים לי רגליים כי לא עשיתי קורס למרות שהוכחתי את עצמי יותר מפעם אחת בצורה מעולה, או שפשוט מרגישים מאויימים מהמוטיבציה שיש לי לעבוד ולהגדיל ראש.

tHuNdEr cRaCkEr

New member
ונראה לי

ששווה לעשות קורס כי הוא נותן לך בסיס טוב, מצד שני אם לוקחים אותך בלי את יכולה להשתפשף ואח"כ להחליט אם זה מתאים לך.

RastaIntrusta

New member
לפעמים אין קץ לחובת ההוכחה :)...

שזה מצד אחד מאוד מהנה , כי זה פותח את הראש ונותן הרגשה שלמרות הכל אנחנו כאלה קטנים והעולם כזה גדול. ומצד שני נותנת הרגשה רעה שמאכזבת אותנו ויותר מדכאת מאשר משמחת , כי כל דבר שנעשה בעצם לא יספק את המנהלים.

למעלה