אני בדילמה... עזרו לי

Speechless

New member
אני בדילמה... עזרו לי

שלום לכל המעריצים היקרים שבפורום זה. קודם כל אני שמחה שחלק ממכם באים לצ´אט שאני מנסה לערוך כל סופשבוע רק מצטער אותי שהצ´אט בכל זאת דיי ריק ואתם לא ממש משתפים פעולה כשאני מזמינה אותכם ... דיי מעליב. אבל לא משנה עזבו לא בכוח. עכשיו אתם בטח שואלים אותי מה הדלימה שלי אז לא בגלל הצ´אט שאתם לא באים . אלה בגלל השכנים שיש לי שהחלון שלי שוכן לגינה שלהם. עכשיו מה ששמתי לב שהם תמיד מתלוננים רק כשאני שמה את מייקל ג´קסון ... זה בווליום דיי גבוה. מה עושים ...?????

gabi16

New member
שימי אותו יותר חזק!

למה מה קרה? שאת שמה משהו אחר נוח להם והם בטח מזמזמים לעצמם את השירים האחרים שאת שמה אבל שאת שמה מייקל גקסון אז זה פתאום חזק מידי? כל עוד את שמה את המוזיקה בשעות נורמליות-שילכו לחפש!!!!!!!!!

enicegirl

New member
אמרו חכמינו: מים שקטים חודרים עמוק

לכי לפי המשפט הזה. אולי בערבים תשימי בפול ווליום את הסלואים היפים שלו כמו HUMAN NATURE ו- EARTH SONG לקינוח והם פשוט ייסחפו...לאט לאט זה יחדור לעצמותיהם והם בעצמם יתחילו לזמזמם מייק ג´קסון יומם ולילה

maltstar

New member
תנמיכי את הקול

אז תנמיכי את הקול כמה שטויות את כותבת :)

HeartBreaker

New member
מנמיכים...או שלא

את לא צריכה להכריח אף אחד לאהוב את מייקל אם הם לא אוהבים אותו הפסד שלהם אז למה לעשות דווקא ולשים יותר גבוה? אבל בראסמי....כמה שאומרים תנמיכי וכל זה...מי מקשיב לזה בכלל??...אני אישית הייתי מוציאה את הרמקולים מהחלון ומגבירה עד הסוף בשיר הכי רועש שלו...שייחנקו.

למעלה