אני בדילמה... עיזרו לי להגיע להחלטה

אני בדילמה... עיזרו לי להגיע להחלטה

תיראו אני יודעת שזה דיי דיבילי מה שאני הולכת לספר לכם עכשיו אבל יש לי ידיד... (אם בכלל אפשר לקרוא לו כך.."ידיד".. הוא יותר נכון היה, בעבר, הוא היה הידיד הכי טוב שלי) הקיצר היה לו יומולדת ביום חמישי והחבר´ה שלי עושים לו מחר מסיבת הפתעה.. עכשיו אני מתלבטת אם ללכת או לא.. כי כשהיה לי יומולדת בכלל לא ראיתי את הפרצוף שלו בסביבה הוא לא בא למסיבה שלי לא כלום.. אני אמרתי שאם הוא לא בא אליי ולא כיבד אותי למה שאני אכבד אותו.. אבל עכשיו כולם לוחצים עליי שאני אבוא.. מה אתם חושבים שעליי לעשות?? אם יש לכם איזשהי עצה בשבילי אני מאוד אשמח לשמוע.. תודה! מעיין

peace and love

New member
לדעתי האישית

זה דיי דפוק להתחשבן על מי כן היה ביום הולדת שלי ומי לא ואם אני ילך ליום הולדת שלו או לא. אם את חושבת שזה ישמח אותו שתיהיי שם ואם את רואה לנכון ללכת ולשמוח עם ידיד שלך כשיש לו יום הולדת אז תלכי ואל תתחשבני איתו על אם הוא היה או לא היה. אם כולנו היינו מתחשבים אחד עם השני כל הזמן, היינו נשארים בסוף לבד ביום הולדת שלנו....

אוקיי יש משהו בזה אבל....

זה לא רק הקטע של "הוא לא בא אליי אז אני לא אבוא אליו".... יש עוד כמה דברים מעבר לזה... אם אני אלך למסיבת ההפתעה הזאת אני יודעת שהוא ישמח לראות אותי, ואני אשמח בשימחתו אבל אני כלכך פגועה ממנו כך שאני כבר לא יודעת מה לעשות כי תראו הוא באמת היה ידיד טוב ובאמת אהבתי אותו וגם עכשיו אני אוהבת אותו ואכפת לי ממנו (בתור ידיד!!) אבל אני לא יודעת אם אני אוכל בכלל להסתכל על הפרצוף שלו שוב

peace and love

New member
רגע, אני לא מבינה,

הייתם יותר מידידים? מה הוא עשה שאת פגועה ממנו? זה משנה כי תלוי בנסיבות. קורה שידידים מאכזבים לפעמים, אבל בנים הם אל תצפי מהם להרבה ( סליחה בנים)- לפחות רובם, אני לא רוצה להכליל לגמריי אבל גם כידידים וגם כשזה קשר של יותר מידידות, הם מאכזבים ומעצבנים ובד"כ פוגעים. ואני לא אומרת את זה סתם, כי עד עכשיו , כל בן שהייתי איתו בקשר בין אם זה ידיד או חבר אכזב אותי. כולם כולם כולם.

תאמיני לי גם אני לא מבינה.....

תיראי היינו ידידים ממש אבל ממש טובים שאחר-כך זה התפתח לקשר קצר מאוד ובסוף החלטנו שנישאר ידידים טובים וכך זה היה ובקשר למה שהוא עשה לי אני לא יכולה לפרט ובטח שלא בפורום כי זה אישי מידי ואני לא יכולה להיפתח בצורה שכזאת... אבל בואי נגיד כך שהוא איכזב אותי אבל איכזב אותי בגדול..

עדן*

New member
למתוקה מכולם...

תעשי מה שאת רוצה אל תכנעי ללחצים של החברים שלך... אפ הוא לא היה ביום הולדת שלך ולך זה מפריע ואת לא רוצה ללכת לשלו אז פשוט אל תלכי ואל תשימי על מה שכולם אומרים לך... זכותך לעשות מה שבה לך גם אם כולם אומרים אחרת.. יכול להיות שאם הייתי במצבך גם אני הייתי כועסת עליו ולא באה- זה לגיטימי. עשי מה שבא ל-ך באהבה עדן

כדאי שתלכי......

תראי לו שאת יותר טובה ממנו, ולא מנייאקית כמוהו. תלכי ליומולדת שלו, תגידי לו מזל טוב וכל זה... ושזה ישב לו על מצפונו שהוא לא עשה לך את הכבוד הזה ביומולדת שלך. רעות.

רעותי......

"זה יישב לו על מצפונו..." מצפון??? ל-*****??? אין לו מצפון! התוקף של הלב שלו כבר פג... ו-את זה גיליתי לא מזמן.... בכל מקרה אני החלטתי לא ללכת הוא לא שווה את הציפורן של הרגל שלי!! הבן אדם הזה השתנה והשתנה לרעה! ברגע זה אני מסיימת "חברות" של שנים!! *פותחת דף חדש* חיים חדשים לא צריכה אותו יותר בחיים שלי! הוא עושה לי רק עוול ואני שונאת אותו על זה!

לך מתוקה....

אני חושבת שאת צריכה לעשות מה שאת מרגישה אל תתני לאף אחד להשפיע על החלטתך... שלך..חוקרת

????????

ניסית פעם לישאול אותו למה הוא לא בא אוליי הייתה לו סיבה רצינית אם שאלת אותו וזו לא סיבה רצינית ואת עד כדי כך פגועה אז אל תלכי ותגיד לו שאת פגועה ואם הוא ידיד טוב אז הוא יבין אותך

למעלה