אני בדילמה קטנה אולי תעזרו לי

אופה3

New member
אני בדילמה קטנה אולי תעזרו לי

אז ככה, יש לי מישהי שאני מכירה, היא אישה מאוד עשירה שלא חסר לה כלום, אבל מה שמאוד מרגיז אותי זה, שעזבו שהיא שוקלת כמעט טון, היא כל הזמן מסריחה מזיעה, מבית השחי כמובן, סליחה על התיאור, היא בכלל לא עושה גבות , לא צובעת את השיער, כלום נראית שלוחה כזאת, וזה מוציא אותי מהכלים, אני פוגשת אותה הרבה וכל פעם בא לי להגיד לה שתלך להתקלח, או שלפחות תשתמש בדיאורדורנט, משהו, בושם, הרגה אותי כבר, אני שאין לי רבע מהכסף שלה, כל הזמן נראית מטופחת, עם קצת איפור, בושם, דאוד´, ונראית טוב, והיא זה מוציא אותי ממש מהכלים, אז מה דעתכם, איך אפשר להגיד לה בצורה נורמלית שלא תפגע בה, ושלא תגרום לה עוד לפטר אותי??????? שיהיה ערב טוב

הילית*

New member
באמת בעיה...

אולי תנסי לספר לה על קוסמטיקאית טובה שהיית אצלה או שחברה היתה אצלה. בקיצר, מציעה לא להעיר לה באופן ישיר

שמופית

New member
הבוסית שלך ?????

עזבי ! אל תעירי אפילו ! אני חושבת שהיא מתנהגת ככה ולא מטפחת את עצמה מתוך הרגל וחינוך שהיא קיבלה, ולא נראה לי שתצליחי לחנך אותה מחדש. זה באמת מצב נורא עדין... עוד מחשבה - יש את תוכנית "המהפך" עם אורנה דץ, ויש להם עכשיו תוכנית חדשה: אנשים כותבים אליהם וממליצים על מכרים שלהם, שזקוקים למהפך ושינוי בחיים. אולי את יכולה לעשות דבר שכזה. לכתוב אליהם ולשאול אותם אם הם יכולים לעשות מהפך וגם להתאים לבנאדם דאודורנט ובושם
מחשבה מהפכנית, אבל זה עשוי לעבוד..... יכול להיות שאם היא תראה את עצמה לבושה יפה ומאופרת ומסודרת, היא תמשיך... בהצלחה !

אתי@

New member
לדעתי אל תגידי כלום כי היא הבוס שלך

היא אישה מבוגרת ובטח רואה טלויזיה ופרסומות לדיאורדורנטים, ואם זה לא השפיע עליה, אז כנראה ששום דבר לא ישפיע עליה...
וחוץ מזה, אולי היא סתם רוצה להפחיד אתכם...

kisses

New member
גם אני כמו קודמותי אומרת לא להגיד

לה, עם היא הבוסית שלך חבל על הזמן היא יכולה להפגע מכזה דבר ולפטר אותך. עם היא החליטה שהיא חיה את חייה ככה בלי טיפוח ובלי הגיינה זאת הבעיה שלה אבל זאת גם ההחלטה שלה. מה שאני כן מציעה זה עם את יודעת את תאריך יום ההולדת שלה אולי תקני לה שובר ליום בפינוק באיזה ספא או בסלון יופי.

תוכי

New member
לדעתי ......../images/Emo24.gif

ביום הולדת שלה תקני לה סט יפה של קרם גוף, דאודורנט, וכל מיני דברים כאלה. לדעתי זה יתן לה להרגיש שמשהו לא בסדר אצלה אני יודעת מבעלי שעובד איתו מישהו שלא משתמש בבושם, דאודורנט, ספיד סטיק, שהוא סובל ממש מהריח שזה ממש מזוויע והוא זורק לו הערות מידי פעם ותבינו הם עובדים בעבודה פיזית בחוץ בשמש אבל, מה לעשות קשה להרגיל אנשים אחרים לסטנדרטים שהם לא הורגלו לכך בעבר שלהם. בהצלחה

למעלה