אני בדילמה קשה....

peace and love

New member
אני בדילמה קשה....

אתמול הייתי במסיבה ושני דברים קרו- שתי החברות שלי השתכרו מאוד והתנהגו בהתאם. שני הדברים העיקריים ששמתי לב אליהם באותו ערב (פחות רלוונטי אבל טוב לציין)שאחת הייתה שיכורה עם חיים טובים ושמחים והשנייה שיכורה עם חיים אומללים ועצובים... השיכורה עם החיים הטובים כל הזמן צחקה וסיפרה בדיחות והתהכלה בחדר וצחקה וסיפרה כל מיני סיפורים שמחים שהיו לה. השנייה גילתה שם לאנשים שהיא מכירה שבוע בערך את כל הדברים שהיא לא מספרת ממש לאנשים כמו זה שהיא אנורקסית ושההורים שלה מתאכזרים אלייה וכמה שהיא בודדה בעולם הזה ומסכנה.... אני בתור חברה שלהם שמכירה אותם הכי טוב מכל האנשים שישבו בחדר לא ממש הייתי בשוק כי לי היא מספרת את כל זה. הקטע שכל השאר היו קצת בשוק. פרט חשוב ששכחתי לציין בקשר לשיכורה העצובה הוא שהיא מהבנות שבנים תמיד נמשכים אלייהם לא משנה כמה הם יהיו מסריחות מהפה מאלכוהול או מה הן יגידו כי היא כזאת ילדה יפה וגבוהה ורזה (יש לה גוף של דוגמנית) אני לא מתה על היופי שלה אבל בנים מאוד אוהבים את זה (משום מה...). עוד דבר זה שהיא משדרת קלה להשגה והיא נותנת רמזים דרך מבטים, שזה לאו דווקא מכוון, שהיא רוצה.... אבל זה ככה לכל הבנים. אז בקיצור על הבנים שהיו שם לא השפיע בכלל הקטע של השיכרות. אני מאוד נגעלתי ממנה וקצת הזדעזעתי מהבנים הדפוקים שמנצלים את המצב. ועם כל ההערכה המועטה שהייתה לי אלייה קודם- עכשיו אין לי שום הערכה. בניגוד אלייה- הבת השנייה שחבר שלה היה באותה מסיבה ממש הגעילה את חבר שלה בהוא במקרה ידיד דיי טוב שלי.. הוא דיי מתכנן לעזוב אותה עכשיו מה שדיי עצבן אותי.אבל הוא אומר שהוא לא יהיה מסוגל להתנשק איתה ודברים כאלה אחרי כל מה שקרה כי הוא דיי נגעל ממנה. אני לא רוצה להתערב בזה בגלל שאני לא מתערבת בדברים כאלה בד"כ אבל אני פוחדת שהיא תיפגע כי לא מגיע לה... למרות שהיא התשתכרה אוני שונאת להיות עם אנשים שיכורים כל אחד חייב לנסות מתישהו וכאן אני צריכה תעצה שלכם אם בא לכם להציע לי מה לעשות. להתערב הפעם? ובקשר לבת השנייה זה דיי מעצבן - כמה שהיא ילדה דפוקה ומעצבנת וקצת חולת נפש (אחרי הכל היא אנורקסית) בנים אוהבים אותה אחרי ערב אחד שהם רואים אותה... רק בגלל מראה חיצוני. זה פשוט מעצבן לפעמים אבל נחייה....

נריה_ה

New member
לא הבנתי בעצם...

מה את שואלת... בכל אופן אני ממליץ לך להתערב, אמנם זה יכול לפגוע ביחסים שלכן אבל היא תודה לך בעתיד... אני מקווה.

white_angel

New member
אני לא מבינה למה...

את קוראת להן חברות שלך? הרי לפי מה שקראתי אני לא רואה שאת תומכת בהן בכלל. את צריכה להתערב בשביל החברה השנייה (האנורקסית) ולעזור לה כדי שהיא תצא מהמצב הזה ולא לקרוא לה "ילדה דפוקה ומעצבנת וקצת חולת נפש". אני מבינה אותך שלפעמים זה מעצבן שמסתכלים עליה רק בגלל המראה החיצוני שלה אבל היא חברה שלך ויש לי הרגשה שאת רוב הבנים את אפילו לא מכירה אז תחשבי קצת מי יותר חשוב... ביי מיכל

peace and love

New member
הילדה שאני צריכה להתערב בשבילה

היא לא האנורקטית אלא השנייה זה דבר ראשון דבר שני, אני הייתי עם הילדה האנורקטית במשך ארבעה חודשים בבית חולים כמעט כל יום ותמכתי בה כמו חברה מאוד מאוד טובה.אנחנו כבר לא חברות אבל בגלל שאני חברה של הילדה השנייה אז אני יוצאת גם איתה. וזה לא נכון שלא תמכתי בהן אתמול. את כל הבנים אני מכירה. בכל אופן אני מרגישה שתמכתי בה מספיק ועשיתי כל מה שאני יכולה בקשר למחלה שלה אבל היא לא ממש העריכה את זה אז פשוט התייאשתי וכרגע אנחנו לא ממש חברות. אבל אני מרגישה דיי חובה להתערב בקשר לילדה השנייה כי אני יותר חברה שלה והיא יותר מעריכה את העזרה שלי. מפריע לך שאני מגדירה אותן חברות? אוקיי את צודקת הן כבר לא ממש חברות אבל מדיי פעם יוצא לי לצאת איתן.

white_angel

New member
לא מפריע לי

שאת מגדירה אותן חברות אבל את צריכה לעזור להן. לא הבנתי נכון את מה שכתבת בהודעה הקודמת שלך וחשבתי שלא תמכת בהן אתמול. גם אני חושבת שאת צריכה להבין שכששיכורים אז לא ממש מודעים למה שאומרים וזה מה שאת צריכה להסביר לחבר של השנייה.

אני יכולה להבין אותך........

גם לי פעם הייתה חברה שהיא קצת חולת נפש וכל הזמן רודפת אחרי בנים וכל זה ואני עשיתי כל שביכולתי לעזור לה כשהיא תמיד הייתה מנסה להיתאבד וכל זה, והיא פשוט לא העריכה את זה אני יגדיר את זה ככה: "דפקה לי סטירה בפנים". אחרי כל מה שעשיתי בשבילה, היא הלכה ודפקה אותי בכל מיני מקרים, כלומר הוציאה אותי אשמה וכאלה. וגם האשימה אותי בזה שאני מסכסת בינה לבין חברות אחרות שלה, בגלל שהיא בגדה באחת החברות שלה, כלומר שכבה עם החבר של החברה שלה. ואחר כך היא האשימה אותי בזה שאני סיפרתי לה על זה (שד"א זה לא נכון.) אז אני יכולה להבין מה את עוברת, ובקשר לחברה שלך, כן את צריכה להיתערב, לכי תדברי איתו (עם החבר שלה) ותסבירי לו שהיא בסך הכל הייתה שיכורה ולא הייתה מודעת למעשים שלה, בן אדם שהוא שיכור הוא עושה ואומר דברים בלי לשים לב. מקווה שעזרתי, רעות.

michal*

New member
מניסיון....

דבר ראשון שאני רוצה לומר לך הוא שמניסיון....החברה האנורקטית כןמעריכה אותך וחשוב מאוד שתהיי לצידה בשעות ובזמנים הקשים....למרות שהיא משתכרת,"עושה עיניים"...לפי דעתי את,בתור חברה טובה צריכה להיות "שם" בשבילה וחשוב (שוב)שהיא תדע שאת "שם" בשבילה ושאת יכולה ומוכנה להיות לעזרתה...אני חושבת שזה שהיא משתכרת זה מתוך רצון לברוח אל מציאות שבעצם לא קיימת מתוך מציאות ואמת כואבת וקשה...ואפילו אם לדעתך היא לא מעריכה אותך מספיק...בכל זאת את צריכה להבין אותה ואת הקושי שלה... ...את פנית פה מתוך רצון לעזור להן ופי דעתי את כןמחשיבה אותן כחברות שלך-עובדה שאת רוצה ומוכנה לעזור להן.... ...ובקשר לחברה הנוספת(זו שיש לה חבר...)אני חושבת שאת צריכה לדבר עם החבר שלה(...כמו שכבר ייעצו לך...). מקווה שעזרתי... מיכל

נכנס יין יצא סוד ../images/Emo48.gif

אני ממליץ תמיד להימנע מאלכוהול! אך אני אומר שצריך לסייע לחלשי אופי בזמן שהם נכשלים. כניראה יש סיבה לכך שאותן חברות שתו לשוכרה במסיבה, אני מציע שתפגיני את החברות הטובה שלך ותבררי את הסיבה ואוליי תשקפי לחברה את המצב מנקודת הראות שלך. שלומי

אוקיי. תיראי.

אם נכנסת לפורום הזה ואת כותבת כזו בעיה-קרוב לוודאי שאת קטינה. הייתן במסיבה לא חוקית.. עם אלכוהול,בנים וכאלה. ולמרות שאני לא מעודדת שתייה בגיל שזה לא חוקי...וגם לא מומלץ (ואת אפילו ראית את התוצאות)..בכל זאת,אתן בנות-נוער. ולא ציפיתי ליותר. אז אוקיי. אחת עם בעיות. והשנייה מאושרת. את רוצה להתערב כדי שהחברה שלך לא תיפגע. אבל מה את יכולה לעשות? היא השתכרה כבר. הנזק נעשה. ואם חבר שלה רוצה לזרוק אותה בגלל זה....סילחי לי. אבל הוא כנראה לא באמת אוב אותה. חוץ מזה, היא השתכרה. אז היא דיברה קצת שטויות וכאלה,מה מגעיל בזה? הוא רוצה שהיא כל הזמן תהיה בפוקוס מלא? (גם כן חבר....) אם את יכולה לעשות משהו-כדי שזה לא יראה כאילו דחפת ת´אף-אלא רק שבאת עם כוונות טובות-ובכך למנוע טיפה ת´כאב..או אולי לדבר עם החבר שלה (שאת בעצמך אמרת שהוא ידיד שלך) בצורה הגיונית. אז טוב. אבל היא בסה"כ השתכרה קצת. והוא מגזים..זו דעתי. השנייה עם הבעיות. היא אנורקסית..עם הורים מטומטמים..ובודדה. נשמע לי כמו בן אדם דכאוני ביותר. אז היא קצת דפוקה בשכל..אבל יפה..וכוסית. ו..עד כמה שזה כואב..בגיל הזה,זה כל מה שגברים מחפשים. בעצם, תמיד המראה החיצוני הוא מעל לכל. אני קיבלתי ת´רושם שאת טיפה מקנאה בה........לא יודעת. וזה גם לא עקרוני. אבל תודי שזה נחמד שכולם אוהבים אותך. (גם אם זה בעיקר בגלל איך שאת נראית). ותודי שהיית רוצה את זה גם לעצמך. אין מה לעשות. בכל חבורה של אנשים יש לפחות אחת כזו......באסה.

אהה...

קודם כל זה שהיא סיפרה לכל העולם על הבעיות שלה ולך היא לא סיםרה, זה בגלל שהיא הייתה שיכורה, ובד"א שיכורים לא שולטים על עצמם ומגלים את האמת על כל מיני דברים. חוץ מזה במקום להתעצבן עלייה את צריכה לעזור לה היא נתונה במצב נפשי קשה ואת במקום זה מתלוננת שכולם אוהבים אותה... אולי תחשבי עלייה ותנסי לעזור!!!

למעלה