אני בדילמה

loyagid

New member
אני בדילמה

שלום אני מנהלת אחד מהפורומים בתפוז ואני צמחונית אידיאליסטית ומתנגדת לניסויים בבע"ח. כמו כן אני לא מוכנה להתחבר לאינטרנט זהב בשל הסיבה שמנכ"ל החב´ הוא אחד מבעלי חוות הקופים שעורכת ניסויים מאוד קשים ואכזריים על קופים שנאסרו בכל מדנה מערבית ליברלית אחרת. בתור מנהלת אני נכנסת מדיי יום לרשת ואני עושה זאת על חשבוני. כמנהלת מגיע לי חשבון בחינם, אבל של אינטרנט זהב. מצד אחד אני לא רוצה להיות מחוברת אליהם ומן הצד השני אני במצוקה כספית קטנה והדבר יחסוך לי כבף רב מה הייתם עושים במקומי? ואני מבקשת תשובות כנות שלכם לויה גיד

lifegirl

New member
המממ...

האמת היא שאין לי שמץ של מושג. אין לי איזה עצה פלאית, ואפילו לא רעיון חדשני- ואני פשוט נורא שמחה שאני לא נמצאת במקומך... אבל ראיתי שנתנו לך כמה תשובות לא רעות בכלל בפזב"ח. המממ.. לדעתי, פשוט לכי אחרי מה שמרגיש לך נכון. זאת, הרי, החלטה ברת-שינוי- כך שאם מחר תרגישי אחרת- תוכלי להתנתק/להתחבר... וגם- תזכרי שהרבה פעמים אנחנו מוותרים על העקרונות שלנו בשביל עקרונות אחרים (וגם בשביל נוחות, לפעמים). ומצד שני- שבפעמים אחרות אנחנו מוותרים על נוחות (ולפעמים על הרבה יותר מזה) למען העקרונות. ומצד שני- את זה ידעת לבד. הכוונה היתה להגיד- תעשי מה שנראה לך נכון, ובעיקר- אל תרגישי אחר-כך רגשות אשם/אל תתחרטי אחר-כך בכל פעם שתתחברי לאינטרנט וזה יעלה לך כסף... לכי אחרי מה שאת מרגישה. מקסימום- אחר-כך תוכלי לעשות את ההפך. (פאק, יצא לי מבולבל רצח, ובעצם לא אמרתי כלום). טוב. ומה שבאמת רציתי להגיד, זה שאולי שווה להחתים עצומה של מנהלים (וגולשים?!) נגד החוזה של תפוז עם אינטרנט זהב. לא יודעת כמה כוח לזה, בעיקר כיוון שעצומה צריכה להיות מלווה בדרישות (ועל כל מנהל שיאיים להתפטר- יצוצו 3 שמוכנים לנהל במקומו), אבל... לא יודעת.. למישהו יש רעיון לאיך עושים את זה? יומטוב. שני

למעלה