אני בדילמה.

יאנה

New member
אני בדילמה.

אני לא יודעת מה לעשות,יש לי מישהו בעבודה שאני מתה עלו, הוא גבר צעיר ויפה,אבל בגלל שאנחנו עובדים יחד, אני לא יכולה לפגוש אותו. אולי מישהו יודע, מה אפשר לעשות????. תעזרו לי בבקשה.

shoteret27

New member
יאנה תשובה מהשוטרת

היי סקסית, קראתי את בעייתך ויש לי בשבילך תשובה אז ככה השאלה היא מה יותר חשוב לך העבודה או הסקס אם העבודה יותר חשובה אז לא כדאי לך לפתח איתו קשר אישי כי קשה מאוד לנהל מערכת יחסים אישיים עם אדם שאיתו את גם עובדת שהרי כל מריבה קטנה או בעייה אחרת תגרום לך לאי נימות בעבודתך אך אם את מוכנה לסכן את הכל וללכת על זה למרות הכל עשי זאת ממני

יאנה

New member
שוטרת

היי לך. יש רק עוד דבר שלא ציינתי, אני נשואה. מה אני עושה במקרה כזה?

shoteret27

New member
תשובה ליאנה מהשוטרת

היי יאנה אז את נשואה ובכן זהו פרט חשוב מאוד ולכן אני מציעה לך חד משמעית לכי על הגבר מהעבודה שלך חיים רק פעם אחת בחיים עבודה חדשה תמיד אפשר למצוא אהבה לא ממני

יאנה

New member
שוטרת

היי לך. תודה על העצה, אני באמת צריכה לשקול את זה.

למה להסתבך H-)

הי יאנה! למה לך להסתבך עם מישהוא מהעבודה,הקנאים שם ירימו טלפון לבעלך ואז הכל יסתבך. את צריכה לעשות סקס עם מישהוא מהצד באופן דיסקרטי,אבל שיגרום לך ריגושיםותוכלי לחזור הביתה עם חיוך וכף. אם תקראי את התגובות שלי בפורום תלמדי עלי יותר. מחכה לתגובה..... רמי מורג H-)

יאנה

New member
רמי מורג

היי רמי. אני לא כ``כ הבנתי מה אפשר ללמוד מהתגובה שלך. אולי.......... תספר קצת יותר?

פירוש רש``י 8-p

הי...יאנה תלמדי להכיר אותי בהמשך...דרך דברים שכתבתי ואולי אמשיך לכתוב לכם. כוונתי,מאחר שאת נשואה ובהנחה שאת רוצה לשמור על מסגרת הנשואים,לא כדאי להתעסק/להתאהב בחבר לעבודה. א-זה משפיע על התפקוד בעבודה ב-זה מעורר קנאה אצל הנשים,מעורר את הקטן אצל שאר הגברים וכולם ...גם רוצים. התוצאה ..רעשים במערכת הסבבתית..עד שהשמועות מגיעות אל הבעל.. הפתרון-אם לעשות סקס מהצד...שגורם לאדרנלין לשטוף אותך...אז עם מישהו רחוק מסביבת העבודה או המשפחה,חברים וכו`. את ההתרגשות אפשר לחלק,אם את מרגישה צורך בכך,עם חברה קרובה ששומרת סוד. או עם הפורום. למרות כל מה שאמרתי ,אם מדובר באהבה אמיתית,סוחפת,שאיתה את מוכנה ללכת עד הסוף,כולל פירוק חיי הנשואים,לכי עם זה עד הסוף. אחרת לא תסלחי עצמך ותמיד תהלכי עם הרגשה של פיספוס. אך מאחר וזהיתי בדברייך,שמדובר באירוטיקה ,אני חוזר על המלצתי הראשונה. אל תראי בדברי סתירה ,מכיווןשאנו לא מכירים,השארתי מקום קטן לספק. בהצלחה.....ואל תשקחי שאני עומד..לרשותך.. רמי מורג

למעלה