אני בדילמה...

Nine Lives

New member
אני בדילמה...

אני באמת לא יודעת מה לעשות... בחיים לא הייתי כל כך מבולבלת בקשר אליי, לחיי ומי אני הכל כל כך מסובך ואין לי עם מי לדבר, לספר ולהתייעץ אולי פה אני יקבל תשובה...

stavit10

New member
כאן בהחלט תוכלי לדבר..

ספרי לנו קצת עילך... מה את מרגישה.. מה הרקע שלך...?

DarlingAdam

New member
ברוכה הבאה :)

אם תציגי שאלה או בעיה, אולי נוכל לתת תשובה. או לפחות לתמוך.

Freeda

New member
זה בס"ה תהליך בריא אבל כואב

בילדות סידרו לנו את המחשבות בסדר מופתי, מאורגן ומהוגן, "כמו שצריך ונכון" - אבל בלי לשאול אותנו. ההעזה לפוצץ את הסדר הזה לרסיסים היא סימן לכך שאצלך חשיבה איננה אירוע מוחי :), והעזה זו חיונית כדי לארגן לעצמך את המחשבות וה"אמיתות" בסדר הנכון לך - לעצמך - על פי המבנה המולד של מוחך - זכר או נקבה או איפשהו באמצע - הכל "חוקי". את הפיצוץ כבר עשית. חיבוקים על ההעזה. הגיבוש מחדש הוא תהליך מסוכן, שכן החברה הסובבת אותך תנסה "לעזור" לך לגבש הכל כמקודם, בסדר המתאים לה - ולא לך. הייתי שם. כולנו היינו. היעזרי בחברים/ות שבכאן לדלות בטחון בעצמך, ובכוחך לנכש ממחשבותייך כל מיני איסורים לא-לעניין, ולארגן לך את מחשבותייך בלי יותר מדי התניות (קצת מותר :) ) ואילוצים. לפחות בתוכך פנימה. אח"כ תלבשי את ההסוואות המקובלות ושלל המסכות כדי לשרוד, לגדול, להתחזק, ולהעיף את המסכות בזו אחר זו. המסכות הן מבחוץ - ואל לנו להתיר להן להתחבר לבשרנו. לא קל - אבל כבר המציאו את זה. חיבוקים FREEDA

למעלה