אני בדילמה....

אני בדילמה....

יש מישהי שאני מדבר איתה כבר ממש ממש הרבה זמן באייסיקיו והיא גרה קרוב אלי... ואנחנו ידידים ממש ממש טובים ומספרים אחד לשני הכל... היא לסבית אגב... והיא נסעה לפני 10 ימים בערך לארה"ב ולפני זה היא אמרה שאולי בעתיד יכול להיות משהו בינינו.... מאז אני כל הזמן חושב עליה ומתגעגע אליה כ"כ!!!!! אני לא יודע אם כדאי לי לנסות שיהיה בינינו משהו או לא...

כנראה אתה ממש זקוק לאהבה אבל באהבה

אסור להתפשר.וגם לא שווה להרוס ידידות.כי קשרים נגמרים וידידות...

לא אמרת שהיא לסבית?המממ לא משנה.. ב

השאלה היא האם אתה מוכן להיות איתה ולהסתכן בכך שכשזה יגמר הידידות שלכם לא תחזור להיות כמו עכשיו אם בכלל גלית

משיכה מינית היא לא תמיד קבועה.בעיקר

בגיל צעיר.מה שבאמת חשוב הוא אכן הקטע של הידידות שעשויה לההרס.

זה העניין

אני מפחד שזה יפגע בידידות... ואני לא זקוק לאהבה... ההודעות האחרות היו סתם... זה אמיתי יותר ..

רוצה את דעתי?מרוב רצון לאהוב אתה

מבולבל ורוצה לנצל כל הזדמנות לקשר או קרבה.תחשוב מה אתה באמת רוצה

דוקא...

יש לי כרגע עוד שתיים שמעוניינות בי אבל אני לא כ"כ ממהר או בטוח שיצא מזה משהו... אבל לגביה אני ממש מרגיש שאני צריך ורוצה אותה.... ואם יהיה משהו בינינו שיהיה מיד... זה לא נכון דעתך...

לא נהיה שינוי...פשוט

הבנות שמעוניינות בי.... סתם אני לא מתחבר אליהן... האישיות לא משהו... אז חשבתי למצוא כאן מישהי נחמדה... זה הכל...

נכון

אני רוצה אותה אבל עדיין לא החלטתי אם זה אני אוהב אותה בתור ידידה או רגשות רומנטיים ובכלל הסיכויים הם לא גבוהים... אז רציתי אלטרנטיבות

אמרתי שאם....

יש בנות שרוצות לדבר באייסיקיו ולהכיר אותי אז סבבה... לא אמרתי שיצא מזה איזה קשר רומנטי... אמרתי שנדבר ונראה מה ילך...

תראה חמוד

אני חושבת שאתה צריך להמשיך הלאה ולא לחכות כי אתה לא יודע מה יקרה פשוט להמשיך הלאה ולתת לטבע לעשות את שלו.. אתה עוד תכיר הרבה בנות, ויהיו לך המון הזדמנויות גם לקשרים של ידידות וגם חברויות.... בינתיים אני מציאה תמשיך הלאה ותפנה את האנרגיות שלך לכיוון שבוא תריגש הכי טוב ורצוי בהצלחה חוקרת

למעלה