אני בדילמה

haim topol

New member
אני בדילמה

שלום לכם אנשים!!!! לחבר שלי יש חברה כבר חצי שנה (אנחנו בני 17 בערך...) ואצלו היא הייתה ראשונה בהכל חברה ראשונה נשיקה ראשונה קיום יחסי מין בפעם ראשונה והוא מאושר וחושב שהכל טוב. אני, שאני מסתכל מהצד תמיד נראה לי כאילו היא ממררת לו את החיים והוא פשוט נהיה השפוט שלה וחשבתי שאולי בגלל שהיא חברה ראשונה שלו הוא פשוט לא מבין את זה והוא חושב שככה צריכים להיות קשרים. לדוגמא היא תשלח אותו לקנות לה משהו שצריך לסוע שעתיים אבל אם הוא יבקש משהו היא תגיד אין לי כוח.... אחרי יום שלם שהם לא דיברו הוא ממש מתגעגע ולא מסוגל לחכות עד שיראה אותה והיא סתם ככה אדישה ולא מבינה למה הוא עושה עניין מזה.... אבל נדמה לי שהיא כן אוהבת אותו כי היא נותנת לו מכתבים ומתנות קצת ודברים כאלה.... ומאידך גיסא - מצד שני חשבתי שאולי זה בעצם הכל בראש שלי וזה אולי נובע מקנאה לא רצונית בו שהוא מצא אהבה ואני לא או שאולי אני סתם טמבל שלא מבין איך מערכות יחסים צריכים להיות! אז אם למישהו יש עצה איך לבדוק את זה או איך לרמוז לו או איך להגיד לו - שלא יתבייש ויתרום מהידע שלו בתודה מראש - אני! דרך אגב החבר שלי הזה הוא החבר הכי טוב שלי ואני החבר הכי טוב שלו איזה 4 שנים ככה ש.....

&נועה&

New member
קודם כל כמה דברים להגיד לך.........

זה באמת מסובך החברה של החבר הכי טוב שלך משתלדת אליו זה נקרא שהיא מנצלת אותו. איך היא יכולה לבגיד לו ללכת לקניות עוד אם רשימה. אז תגיד לחבר שלך שהיא מנצלת אותו והוא כמו מטומטם סליחה שאני אומרת את זה עוד מקשיב לה. וגם כתבת שהיא קונה לו מתנות אז זה סימן שהם אוהבים, אבל אולי בגלל שזאות החברה הראשונה שלו והוא לא יודע איך להתנהג. אני מיעצת לך ואל תיתבייש! ותגיד לו תשמע היא מנצלת אותך וחברה היא לא אמורה לנצל אותך. אולי היא בכלל לא אוהבת אותך. ועוד משהו תגיד לו שיליך ליועצת ולהתיעץ איתה וגם החבר שלך צריך ללכת לההורים שלו ולספר להם את זה. מקווה שעזרתי לך נועה.

אמממ

תראה אם אתה חבר באמת טוב שלו תתפוס יוזמה ופשוט תדבר איתו אין מה לעשות אם באמת אכפת לך ממנו תסביר לו את המצב... שזה לא הולך ככה והכל... נדמה לי שבהתחלה הוא יחשוב שזה שטויות... וזה לא נכון וכל מיני בולשיט אבל אם תפקח לו את העיניים, עם הזמן, הוא יקלוט באיזה חור הוא נמצא וכמה צדקת. ואם הוא לא ירצה לדבר איתך אחרי שתגיד לו את כל האמת, אל תתרגש, שהוא יבין מה קורה הוא יתנצל והכל... וד"א אתה דתי? זה נראה לי ככה...

kissa

New member
אני חושבת...

שאתה צריך להשאיר את זה לשיפוט של החבר שלך. תרמוז לו בעדינות שהיא מנצלת אותן, וזהו. משם הוא יעשה מה שהוא חושב לנכון. אז מה שהיא החברה הראשונה שלו? הוא לא יכול להבדיל בין ניצול לאהבה? כשאני הייתי עם החבר שלי היה לי כיף ונעים בלב לעשות לו דברים נחמדים, ולא משנה עד כמה כח ואנרגיה זה לקח ממני. אתה צריך להביא לו להחליט לבד אם טוב לו במערכת היחסים הזאת.

גל.בת

New member
ואני חושבת

זו ההתלהבות של חברה ראשונה התחלה ראשונה אהבה ראשונה....מי לא עבר עובר ויעבור את זה.............הוא מסונוור עכשיו אני מבטיחה לך שגם חברות שלה אומרות אותו הדבר.........תשמע חמוד עזוב את זה....תמצא לך גם איזו מישהי .... ותהנה... בהצלחה....

למעלה