אני בדכאון

ot123ot

New member
אני בדכאון ../images/Emo7.gif

מה עושים עם הבטן הזאת?
אני ארבעה חודשים אחרי ניתוח קיסרי ואני מרגישה שהבטן שלי לא יורדת, היא יורדת אבל זה לוקח כל כך הרבה זמן, מה עושים?
יש כאן משהיא שעשתה קיסרי? משהיא כאן יכולה לעודד אותי ולהגיד לי אחרי כמה זמן הבטן יורדת?? תודה

ני חושבת שרק למדונה בטן שטוחה

אחרי קיסרי
אני ילדתי לפני 5 שנים בקיסרי ולא הצלחתי להפטר מהבטן ולא מהק"ג העודפים. את הלידה הזאת גם עברתי בקיסרי והפעם אני נחושה. אני חושבת שזאת צריך להיות כאן שילוב בין דיאטה להתעמלות שהעבודה העיקרית היא על שרירי בטן תחתונה. אני את ההתעמלות אתחיל רק מתחילת מאי אשמח לעודד ולהתעודד איתך. בהצלחה אלונה

אתי אתי

New member
../images/Emo24.gif יעזור ../images/Emo35.gif

יש הרבה סיבות לדיכאון אחרי לידה (קראת 'נשים ורודות'?), זה ממש לא קל הפרוייקט הזה, אבל אל תכנסי בבטנונת הנפלאה שלך, היא עשתה עבודה כל כך נהדרת, תני לה צ'אנס, היא תשתפר. אני לא עברתי ניתוח, אבל מבנה הגוף השתנה אחרי הלידה ואפילו שחזרתי לאותו משקל המכנסיים כבר לא נראו אותו דבר. אז מה???? גם מבפנים ממש כבר לא הייתי אותו דבר, אמא צעירה זאת לא נערה רווקה, זה מה שהתפללתי לו כל כך הרבה זמן...

חן123

New member
אני לא חושבת שיש חוקים

אמנם לא ילדתי בקיסרי אבל אחרי הלידה הבטן שלי ניראתה בול אותו דבר. אני זוכרת שהלכתי למרפאת שיניים ופקידה אחת שאל את השניה "היא כבר ילדה"? אבל זה נבע מהמשקל המטורף שהייתי בו. השאלה היא איך הגוף שלך, וגם כמה עודף יש עליך

אני 4.5 חודשים אחרי קיסרי

ויש לי בטן...ממש כמו של הריון בתחילתו ומישהי כבר שאלה- מה את מכינה לנו הפתעה? אז לא, אני לא מכינה הפתעה, מהבטן הזו יצא הבן שלי (הבת שלי יצאה ממקום אחר...)ואני מקבלת את העובדה שיקח זמן להעלים אותה. ואני מתאמצת חזק!!

ot123ot

New member
אני עובדת על לרדת במשקל מאוד קשה

אבל זה לא ממש מצליח, האם יש קשר להנקה?? אני עושה ספורט לפחות פעמיים בשבוע, הולכת לדאטנית, עושה תרגילי בטן בבית, אבל הבטן עדיין רכה ענוגה ומעט עגולה....
כעיקרון נשאר לי להוריד 5 קילו בכדי לחזור למשקל שהיתי. אוף זה מאוד מדכא

רק לא להכנס לדכאון../images/Emo13.gif מוכרחים להיות

שמח
אולי כשיעלמו ה-5 ק"ג תעלם הבטן... תמשיכי בדרכך ואני בטוחה שהכל יבוא על מקומו בשלום ומיד לחייך
ואם זה מעודד אותך אז לי יש להשיל עוד 20 ק"ג...

חודש אחרי קיסרי.הבטן בעיתית

חזרתי למשקל שלפני ההריון הזה( יש לי עוד 5 להריון הקודם) אבל הבטן נראית כמו חודש רביעי לפחות מקווה שזה באמת משתפר .לא מצליחה להפסיק לאכול מתוקים.

למעלה