הלכתי לאודשנים של הפסטיגל ואני רעדתי בקול כששרתי אבל לא הרבה קצת ואני פוחדת שאני לא יתקבל אני עכשיו יושבת עם ספר תהילים פרסה וחמסה בישביל המזל אז עעעעעיייייזזזזזרררווווו לללללליייייייי
בהצלחה.. ודבר שני אם את פוגשת ילדה בלונדינית בת 12 בשם יעל... ששרה את I love rock´n roll של בריטני ספירס... אז תמסרי לה דרישת שלום מהמעריצה הכי גדולה של התאומות=עדי מאילת.... נ.ב יש לך שם ממההההממםםם
חחח.... אותי רשמו לאודישנים והגיע לי הביתה הזמנה אישית לאודישנים אבל לא הלכתי מכיון שראיתי שזה רק שירים. אני יודעת לרקוד וחשבתי שאפשר גם לרקוד...אז גם קצת התבאסתי...אבל לא נורא... תדעי שגם צריכים המון אומץ בשביל ללכת לאודישנים! כל הכבוד ! גם אם לא תתקבלי אז לא נורא כי תחשבי יש שם המון ילדים ששרים טוב יותר או פחות טוב (פרוטקציות...) אז אם לא תתקבלי יש את "בראבו" ויש מלא דברים....לא נורא! *מקווה שלא ביאסתי אותך יותר* בכל אופן בהצלחה!
ל הפסטיגל ופגשתי שם ילדה שאיתי בבית הספר גת גודוביץ´ שהיא הייתה כבר בפסטיגל והיא הלכה עוד הפעם לאודישנים אבל היא גם לא היתקבלה אבל ראיתי את הילדה שכן היתקבלה
אין לך מה לדאוג אני די בטוחה שתצליחי.. כאילו אני אל מכירה אותך או משהו, אבל אם הגעת עד לשם סימן שאת טובה!!!! ואם הם לא מקבלים אותך.. אז את צריכה לדעת שההפסד כולו שלהם.... אז המון בהצלחה.....!!!!!!! תיקחי את זה בקלות....