אני בדף הראשי

scooby4

New member
אני בדף הראשי../images/Emo70.gif

יייייייייייייייייא
יש לי טונה של כניסות!!! יייייייייייייייייא

scooby4

New member
../images/Emo2.gif

ותודה... בחיים לא היו לי 400 ומשהו כניסות! איזה כיף זה להיות חשוף לעשרות אנשים תמימים שלא יודעים עד כמה הבלוג שלי הזוי וטיפשי.

scooby4

New member
היא ביינתים הטובה ביותר שהייתה לי

אז אני אתכזר אלייך ואגיד לא.
אבל אני לא בטוח?

mystery duck

New member
עכשיו אני ממש שמחה בשבילך

אבל ממש עצובה בשביל הבלוג הקטן וההזוי שלי... מי היה מאמין שהוא הגיע ל-50 כניסות גג וזה כשהוא כן היה בעמוד הראשי (ואני עוד התלהבתי מזה)... פתאום הממוצע של 10 כבר לא מפתיע אותי...

קודם תירגע :)

כמה אנשים מבקרים בבלוג שלך, זה נתון שאפשר לבדוק עם הזמן ולא בפעם אחת. יכול להיות שמישהו נכנס, ראה ולא אהב. אם ימשיכו לבוא בכמויות האלו, מה טוב...ואני בהחלט מאחל לך את זה
דרך אגב, אני אישית נמנע מלהיכנס לבלוג שלי על מנת שהמונה לא יספור אותי, גם אתם עושים את אותו דבר? ובהזדמנות זו, אולי כדאי להפסיק את העניין שאני נספר כשאני נכנס לשם. או לפחות לפחות לתת אפשורת להגיב גם מעמוד הניהול... (כרגע אני נכנס לעמוד תגובה מבלוג אחר, משנה את המספר בכתובת למספר הפוסט שלי ורק אז מגיב.

mystery duck

New member
אני מאוד רגועה ../images/Emo13.gif

בעיקרון אנשים נכנסים וזה טוב (אם כי קצת קנאה עוד לא הרגה אף אחד), וזכוי המלאה לקנא באנשים שקוראים אותם יותר, וזאת למרות ואף על פי שאני כותבת בסופו של דבר רק לעצמי (איזו קלישאה
). אני גם בעד להוסיף אפשרות להגיב מעמוד הניהול - זה מסורבל ולא נוח שצריך להכנס לבלוג עצמו.

De-Panther

New member
הוא לא אמר לך להרגע|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פעם הבאה לשים לב לאן משרשרים

scooby4

New member
...

רק לראות מספר כזה ליד אחרים זה מדהים, ובגלל זה אני התלהבתי כל כך. ולא אני נכנס לבלוג שלי כמה שאני רוצה, אבל זה בערך אותו סכום הכניסות כל יום, אז אני מוסיף 10 נגיד, אבל לא ממש איכפת לי.

למעלה