אני בהחלט מרוצה

דדיחתם

New member
אני בהחלט מרוצה

מיחסי הציבור שעשיתי : הדף הנוכחי כולל הודעות של שלושה ימים לעומת הקודם - עשרה ימים. והאמת שציפיתי אף ליותר הודעות. אני מקווה שהיום רבים ייכנסו (השאירו זאת לסופ"ש). שיטת יחסי הציבור : סריקת טבלאות מרכזיות של הJGFF. עברתי מדינה-מדינה והקשתי בעיר ´ANY´. ביצעתי חיפוש של הצורה ´.il´ כלומר של ישראלים - שמן הסתם יודעים גם עברית ויוכלו להשתתף בפורום זה. כעת אני עובר על מספר שמות משפחה מרכזיים בשיטת D/M וכך מגיע לאנשים נוספים שאת משפחותיהם רשמו במקומות ספיציפיים ולא רק בANY. השלב הבא והאחרון - מעבר על ערים גדולות. אני משתדל לזכור למי שלחתי אך זה קצת קשה, לכן חלק מהאנשים מקבלים את הדוא"ל אף יותר מ-5 פעמים...

דדיחתם

New member
וכלל לא בANY

במקום "ולא רק בANY" - וכמובן מי שיש לו רישום בANY אני כבר לו שולח לו אם אני מחפש תחת ´כהן´.

אין מילים בפי...

באמת שאין: לראות את התוצאות של הפרסום שלך - ולמחוא כפיים
באמת כל הכבוד. הלוואי שהתהודה הרבה לה הפורום זוכה - תעזור לאנשים רבים ככל האפשר
ארנון נ.ב. מה עם המבחנים?

דדיחתם

New member
מבחנים

כנראה אתמול היה המבחן האחרון - אם אין מועדי ב´. עכשיו יש לי שלוש עבודות שצריך לעשות עם שותפים עד סוף החודש וכמו כן מחר אני חוזר לעבודה. איך איתך בלימודים? אתה בשנה הראשונה או השניה של התואר השני? עם/בלי תזה?

abrakha

New member
תודה

תודה לדדי על ה E-MAIL שלו. הפורום מצויין. ביליתי את כל הבוקר בעיון בפורום וכל האתרים הנלווים שמצאתי בתוכו. אני בעל עץ של כ 700 איש (בתוכנת המשפחה של בליגל תוכנה אשר הומלצה ע"י בית התפוצות). כמו כן העברתי את עץ המשפחה לאתר בשם: MYFAMILY.COM של ANCESTREE. והעיקר דרך הפורום גיליתי שאני לא לבד - יש עוד הרבה "משוגעים" כמוני בארץ. קראתי, עיינתי, גלשתי, התרשמתי, התרגשתי והעיקר נהניתי. משפחתי מצד אבי - משפחת ברכה ממצריים. מצד אימי - רוזנטל מירושלים וכץ וגולדנברג מראש פינה. תודה לכל העוסקים במלאכה ועוזרים ותורמים לאחרים אייבי ברכה - כפר סבא

חשוב מאוד להעביר את עץ המשפחה

(כשנראה שהוא מוכן לזה, כמובן) למאגר ה - JewishGen ו/או לבית התפוצות. שניהם עובדים עכשיו בהסכם לגבי שיתוף פעולה בנושא עצי המשפחה. אני לא בטוח אם מספיק, מבחינה טכנית, לשלוח לאחד מהם ואיך מתבצע השיתוף (צריך לברר את זה), אך בכל מקרה - אלה הם שני המקורות הראשונים לחיפוש עצים "שתולים" - ומכאן, המקום החשוב ביותר ל"נטיעתם". ברוך הבא, ארנון

nitzoops

New member
אייבי ברכה/משפ´ גולדנברג

האם יש לך קשר עם ישראל גולדנברג-גלעד מהרצליה? הוא נינו של ישראל גולדנברג הראשון וגם קשור אלי. אם כן -נסה ליצור איתי קשר. תודה, ניצן

abrakha

New member
גולדנברג

ישראל גולדנברג - ממקימי ראש פינה התחתן עם דינה (שנקראה גם דינדה). נולדו להם הבנות גיטל ופאני ועוד 5 בנים. גיטל גולדנברג התחתנה עם אלימלך כץ ונולדו להם רחל יעקב וסולי. רחל כץ היא סבתי - אם אימי. אין לי פרטים נוספים על משפחת גולדנברג ואין לי קשר עם הנין ישראל גולדנברג. אייבי ברכה

nitzoops

New member
גולדנברג-ראש פינה

אייבי, דיברתי עם ישראל גולדנברג הבוקר והוא שמח לגלות את עצם קיומך. בנוסף הוא בישר לי שהעמותה לשחזור מושבת הראשונים בראש-פינה יוזמת כנסי משפחות של כל המייסדים, ויש להם רשימה של המשפחות וצאצאיהם בנוסף יש חומר רב בארכיון שם. הבחורה שמטפלת בנושא נקרת חנה והטלפוןהוא: 6936603-04 שווה גם לבקר ולשבת שם יש להם תיקים על כל משפחה כולל משפ´ כץ כמובן. תעשה חיים.
ניצן

abrakha

New member
אלפי תודות

אלפי תודות בשמי ובשם אימי שהתרגשה ממכתבך.

nitzoops

New member
לארנון- יש קשר/אין קשר

על קיברה של מלי בלום אשתו של זאב בלום ממיסדי ראש-פינה נכתב שהיא בת משה גולדנברג. ישנה אפשרות (מקור לא רשמי)שזקוקה לאישור שהיא אחותו של ישראל גולדנברג. מלי וזאב בלום הם הוריה של סבתי.

abrakha

New member
בלום מראש פינה

ניצן! הבת של ישראל גולדנברג - פאני (אחות של גיטל - אב סבתי, ואחות של דוד גולדנברג- סבא של ישראל גולדנברג מהרצליה) התחתנה עם משה בלום. לידיעתך ישראל גולדנברג מהרצליה יצר איתי קשר ובינתיים אימי שוחחה איתו ארוכות ואכן יש לנו קשר - אימי היא בת דודתו מדרגה שנייה. מדהים איך תוך 24 שעות מרגע שנכנסתי לפורום מצאתי קשר רציני שכזה. אייבי

סדר בבלגן - ושאלה לניצן ולאייבי

לטובת אלו שרוצים להבין מה, בעצם, התגלה פה. אייבי (abrakha) גילה בן דוד שני של אימו, בעזרתו של ניצן (nitzoops). המשותף לשני בני-הדודים, הוא ישראל גולדנברג מראש פינה. אימו של אייבי וישראל גולדנברג מהרצליה - אשר לא היה שותף להתכתבות, אלא דרך שיחות טלפון (לא מקוונות...) - שניהם נינים של ישראל גולדנברג. השניים לא היו בקשר. שתי שאלות: 1. מה שלא הבנתי הוא, כיצד ניצן קשור למשפחה ולשני בני-הדודים המוזכרים? 2. אייבי, האם אימך לא ידעה כלל על הענף מהרצליה? שמח על התוצאות המהירות והמרתקות, ארנון 2.

nitzoops

New member
בלום/גולדנברג

היה היו שני אחים:שמשון בלום וזלמן בלום(שם האב לא ידוע)לשמשון בלום היה בן ושמו זאב(מראשוני ראש-פינה)שהוא אבי סבתי. לזלמן היה בן בשם משה אשר נשא לאישה את פאני בת ישראל גולדנברג. אחותה גיטל (חנה?)היא מהענף של אייבי. ישנה אפשרות נוספת (לא רישמית)כי מלי בלום לבית גולדנברג- אישתו של זאב בלום (אמה של סבתי) היא אחותו של ישראל גולדנברג. פשוט! לא?

nitzoops

New member
תיקון טעות ../images/Emo52.gif

מבדיקה נוספת של הניירות שברשותי נתברר שלה טעות. מלי בלום היא ביתו של משה גולדברגולא גולדנברגואחיה הוא ישראל גולדברגעכשיו צריך לחקור משפחה אחרת לגמרי והכל בגלל "נ" אחת קטנה

abrakha

New member
תשובות לשאלות - גולדנברג

שלום לכולם ! אכן כן - אימי לא הייתה מודעת לקיומו של ישראל גולדנברג מהרצליה. ובעזרת הפורום וניצן גילינו ענף חדש שלא היה ידוע לנו מה עלה בגורלו. לפי העץ שלי לישראל היו הילדים האלו: פאני, גיטל (חנה), דוד (דודל), וולף (זאב), שמואל, יצחק ושמעון. ידענו שחלק מהאחים היגר לאוסטרליה והשאר נעלמו לנו. גיטל היא סבתה של אימי. דוד (דודל) הוא סבא של ישראל גולדנברג מהרצליה. אייבי

nitzoops

New member
גולדנברג

לפי העץ שלי לישראל היו הילדים הבאים: שמואל,חנה,וולף(זאב),שמעון,דוד,ופאני. האם חנה היא גיטל?

למעלה