ח י פ ש ו ש י ת
New member
אני בהיי מהאסיפת הורים שהעברתי!!!!!
או מהחצי בקבוק יין שהורדתי לאחר מכן
בכל מקרה, הייתה אסיפת הורים בת זונה (או שלא יאה לגננת להגיד כאלה מילים
)
ההורים מקסימים!!!!! 2 מהאמהות שהגיעו למדו איתי בשכבה ואני זוכרת אותן במעומעם, אחת מהן"סליחה שאני שואלת אבל את נשואה? יש לך ילדים"? ... "לא נורא, גם זה יגיע"
, היו התנגדויות מצד ההורים (בעיקר מצד אמא שהיא סרן בצבא שעשתה לי סיור מקיף על תקלות "פינות חדות בגן, תקנים על מספר ילדים ומספר שירותים, על סורגים וכו'...
),
והכי שוס- אחת האמהות היא מורה שעבדתי במקביל אליה בעבודה הקודמת שלי
ואני ממש אוהבת אותה..
איזה חיבוק דפקנו
אה ובגן המקביל אלי - באותו חדר (כן, ככה זה ...) הבן של חברה שלי מהתיכון
לא ראיתי אותה אולי 10 שנים
<טוב, הצצתי לה בפייסבוק
), היה כיף להפגש.. חיבוקים וכאלה!
אני ממש גאה בעצמי! לא קראתי "אני מאמין חינוכי" מתוך דף סטייל "הפינות בגן בנויות לפי חשיבה פדגוגית" או חארטה אחרת.. פתחתי בציטוט של ד"ר סוס ומשם זרמתי בעל"פ!!! בלי לגמגם ולהתרגש יותר מידי!!!! הסברתי את הרציונאל מאחורי כל דבר, עניתי לעניין על שאלות ההורים, נידבתי הורים ותרומות לגןוכו'..
אני חוששת מעט כי יש לי ילדה אלרגית לביצים!!!! צריך להזהר עם חביתות בארוחת בוקר ועוגות יומהולדת..<??> וילדה שאלרגית לאגוזים!!! וטופי.. <טופי????????>
איסה כיף היה
או מהחצי בקבוק יין שהורדתי לאחר מכן
בכל מקרה, הייתה אסיפת הורים בת זונה (או שלא יאה לגננת להגיד כאלה מילים
ההורים מקסימים!!!!! 2 מהאמהות שהגיעו למדו איתי בשכבה ואני זוכרת אותן במעומעם, אחת מהן"סליחה שאני שואלת אבל את נשואה? יש לך ילדים"? ... "לא נורא, גם זה יגיע"
והכי שוס- אחת האמהות היא מורה שעבדתי במקביל אליה בעבודה הקודמת שלי
איזה חיבוק דפקנו
אה ובגן המקביל אלי - באותו חדר (כן, ככה זה ...) הבן של חברה שלי מהתיכון
לא ראיתי אותה אולי 10 שנים
אני ממש גאה בעצמי! לא קראתי "אני מאמין חינוכי" מתוך דף סטייל "הפינות בגן בנויות לפי חשיבה פדגוגית" או חארטה אחרת.. פתחתי בציטוט של ד"ר סוס ומשם זרמתי בעל"פ!!! בלי לגמגם ולהתרגש יותר מידי!!!! הסברתי את הרציונאל מאחורי כל דבר, עניתי לעניין על שאלות ההורים, נידבתי הורים ותרומות לגןוכו'..
אני חוששת מעט כי יש לי ילדה אלרגית לביצים!!!! צריך להזהר עם חביתות בארוחת בוקר ועוגות יומהולדת..<??> וילדה שאלרגית לאגוזים!!! וטופי.. <טופי????????>
איסה כיף היה