אני בהיריון וסיפרנו לחמותי על כך

מזל טוב ענק../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

אם את יודעת ש"היא אוהבת אותך" ומתיחסת אליך כאל זבוב טורדני אז למה, למה, למה, את נעלבת מזיבלולית (מלשון זבל אבל יותר נעים)? אין מה לעשות חמודה. את שמח? בעלך שמח? זהו !!! כל השאר לא נחשבים. פשוט ולעניין. אם את מתחילה את ההריון כך, מה יהיה הלאה כשהתינוק יוולד? הרי היחס הזה ימשיך. ממאל´ה, חמותי וחמי לא מדברים איתי כבר שנה ואני ממש , אבל ממש לא קיימת בשבילם. so fucking what? יש לי את יניב שלי, את הבנות שלי ועוד אחד בדרך, שתי כלבות וחתול אחד שוקי שמת עלי ובעצם כולם מתים עלי. אז הם חשובים?????? לא נראה לי. חמודה. שימחי בחלקך אל תצפי כך לא תתאכזבי. זה מרשם בדוק. שיהיה לכם המון המון מזל טוב עם התינוק . הוא הכי חשוב בעולם.

rona25

New member
תודה לכולכן - אני באמת צריכה

לא לצפות וכך לא להיעלב זה בסופו של דבר ההפסד שלה!

bertap

New member
כמו שאני חושבת

כגודל הצפיות גודל האכזבומזל טוב וימותו הקנאים

יערולה

New member
קודם כל -מזלט-

גם אצלי זה ככה, אבל אני שמחה שהיא לא רוצה לדבר איתי. אין ביננו טלפונים, מדי פעם בעלי מתקשר לשאול מה נשמע וזהו. גם כשהם מתקשרים הם מתקשרים לפלאפון של בעלי, האמת? טוב לי עם זה. שידבר איתה הוא, שיעשה את הכל, יבשר בשורות ואני ממש לא מתחשק לי לדבר איתם בטלפון. (גם אין לי על מה).

Almost me

New member
אולי היא מאלו שמאמינות

באמונות תפלות? ולכן היא לא מראה את שמחתה?

הוצאת לי את המילים מהמקלדת...

פעם כשלא היה אולטרסאונד, ולא היית מסוגלת להתאהב בתינוק שלך משבוע 6, ההריון לא היה ממש "ממשי" עד שכבר התחילו לראות. גם חמותי כזו, בהתחלה לא נראתה יותר מדי שמחה ואחר כך אמרה ש(א) היא היתה המומה לגמרי ו-(ב) בהתחלה לא מדברים על זה לפחות עד סוף חודש שלישי. ניסינו להראות להם את קלטת של הסקירה והם היו די מבועתים. אז דברים שרואים משם לא רואים מכאן... ולהפך. אם בדרך כלל היחסים בסדר, תני לה קצת זמן לעכל את הבשורה ותראי מה הלאה. וכמובן - מזל טוב!!! שיהיה לך הריון קל, משעמם, ארוך ועגול...

נוי3

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

שיהיה לך הריון קל!!! ותתעלמי מחמותך!!

למעלה