אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

טלי וחבר שלה מאורסים
היא בסך הכל כמעט בת 17
הייתי בשוק ששמעתיי החתונה עצמה מתוכננת רק לעוד שנה בערך.. שהיא תהיה כמעט בת 18 אבל עדיין!!!! בזמן האחרון יותר מדי אנשים בגיל שלי מתחתנים

אמאלההההה

את באמת צודקת עכשיו ראיתי בפוטולוג שלה אלוהיםםם רציתי לעשות מתיחה ל1 באפריל לא היה לי מושג אמאא זה מפחידדד

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifמה??../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני לא חושבת שהוא מת! קראתי בפוטולוג שלה והיא כותבת עליו כאילו הם סתם נפרדו..לא יודעת..זה לא נשמע ככה:| וואי..אבל אם הוא מת אז זה מוזר איך שהיא כותבת עליו..זה נראה כאילו היא לא לקחה קשה בגלל הדרך שבה היא כותבת
אבל אין לי מושג

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifאוקיי..כנראה

שזה נכון..ולפי מה שהבנתי זה היה ב-11.3
מצאתי תגובה של מישהי בפוטולוג אחר שקשור אליו: y me gustria saber por que se murioo porqe yo tengo el meil de ella(nati)la re admiro y me da cosa preguntarle me contestas plis היא שואלת איך הוא מת..וואי זה מפחיד..מסכנה טלי

o DaNiEl o

New member
מי אמר שהוא מת../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

נראה לך שאם החבר שלה היה מת, מה שהיה חשוב לה זה לעשות פוסט בפוטולוג?
הוא אולי נסע, חולה, עבר דירה, טס, לא יודעת, אבל לא נראה לי שהוא מת
אה ויכול להיות גם שהם נפרדו

o DaNiEl o

New member
אה וראיתי עכשיו ת'הודעה שלך .

אם ידעת מזמן אולי הוא באמת מת, אבל זה מוזר, שהפוטולוג זה מה שהיא חושבת עליו בתקופה כזאת. או שזה המקום שלה לפרוק, טוב. מסכנה בכל מקרה.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo2.gif

חיפשתי בפלוג שלה כל מיני דברים שיכולים להגיד אם כן או לא.. ומצאתי פוסט שלה שהיא כתבה:
caprichito_np @ 2007-03-23 16:07 said : i esperame porq algun dia no se dentro de cuanto nos vamos a volver a ver​
caprichito_np [הניק שלה בפלוג] 23.3.2007 16:07 אומרת: ותחכה לי כי יום אחד לא יודעת בעוד כמה זמן אנחנו ניפגש שוב

Ortal D

New member
כן זה נכון.. מעריצה שלה אמרה לי...

הוא נהרג בתאונה עם עוד חבר. ב11.3.07 . מסכנה טלי היא בטח הרוסה......

תיראוו נידמלי שגם אח שלה מת :|

matiasss te amoo i te extraסoo. Tת no te imaginas lo que siento por ti, como me haces falta cuando estas lejos de mi, si tu me dejaras no sabrםa que hacer, cambiaria mi vida y podrםa enloquecer. Pido a dios que ese momento nunca llegue y que proteja nuestro amor. Como tת no existe dos... Hasta el fin del mundo te irםa a buscar, DE TI NADA ME PUEDE SEPARAR, cruzarםa los siete mares hasta llegar a ti.... Hasta el fin del mundo te seguirי, donde sea que estיs yo te encontrare, nada en mi es mas importante que vivir junto a ti... Me da tanto miedo esta gran necesidad, de tenerte siempre y quererte mas y mas, es un sentimiento muy difםcil de explicar, y me pongo loco si demoras en llegar. Pido a dios que no me dejes y por siempre que proteja nuestro amor... Como tת no existe dos... Hasta el fin del mundo te irםa a buscar, de ti nada me puede separar, cruzarםa los siete mares hasta llegar a ti....(L) te amo mas qe a nada pendejo!! gracias hermanito por estar siempre

BarbiBarush

New member
מה?! זה רציני כאילו?

אני בשוקקקקק
בהתחלה לא הבנתי מה הולך פה... אחרכך הסתכלתי על התאריךך.. אבל אף אחד אל אמר שזו הייתה בדיחה או משהו מישהו מוכן להסביר המ הולך פה
בבקשהההה
?

למעלה