אני בהלםםםםםםםם

אני בהלםםםםםםםם

מעצמי........התחלתי עם הבחור בלי בושה , אפילו טיפת סומק לא הציפה את לחיי..... אמרתי לעצמי..." או עכשיו או אף פעם..." הייתם צריכים לראות אותי אני והוא דיברנו הרגשתי משיכה אדירה...מכל הבחינות.... ואז הגיע הזמן ללכת ולא יכולתי.....אבל זה יצא.... אמרתי לו..תתקשר אליי..... איזההההההה כייייייייףףףף לייייי הייתי כל כך בטוחה בעצמי........בחיים לא אמרתי את זה , רק בדיסקוטקים כשהייתי שיכורה...אבל ככה באור יום לעיניי כולם..... הוא כל כך שמח...ראיתי נו מה אתם אומרים עליי???

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד.

אם יש מישהו שמוצא חן בעינייך אין סיבה לשתוק!! כן ירבו בנות כמוך!!!

חכווווו

יום אפילו עוד לא עבר , הוא יתקשר.....אני בטוחה...... וכן אני גם שמחה , כי אם לא הייתי עושה את זה הייתי בוכה עד עכשיו..

לא התכוונו לזרז שום דבר

וכן, אנחנו נחכה לעדכונים...

כל הכבוד,

וגם אם הוא לא יתקשר - על הזין שלך, העיקר שהתגברת על המחסום. מתישהו זה בטוח ישתלם.

אינמצב

New member
ברכותיי

או.. הגיעה המשיחה? יש לכן הנשים כח שקונה כמעט כל גבר (אגו גברי לא עולה הרבה..) כך שתועילי לכולם אם תפיצי את האטרקציה שחווית לשאר הנשים. גאה בכמוך..המשיכי כך

אגב....

התקשרתי למקום העבודה שלו...כי יש לי ידיד שם ודיברתי עם הידיד....והוא אמר שהוא רוצה לדבר איתי...וחטף ת'טלפון...קבענו להיפגש.ולא איכפת לי שהקדמתי אותו בטלפון , הרגשתי צורך.ואני לא מצטערת על כלום..אחרי הפגישה איחתו , אני בטוחה שהוא לא יפסיק להתקשר , הבטחה שלי!!! מוזר פתאום כבר שום דבר לא מלחיץ אותי , נעלמו בי כל הפחדים וזה עושה לי טוב.

../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

כל הכבוד על לקיחת גורלך במו ידך. להישאר עם מכשיר טלפון דומם ועם הספיקות זה היה הכי גרוע.

למעלה