אני בהלם גמור

sprqy

New member
אני בהלם גמור../images/Emo7.gif

איך פאקינג הרגו לי את דז'דזיה דקס?????????? לא מאמין שעשו את זה ועוד דחפו במקומה את הטפשה הזאת מDEAD ZONE (רק ראיתי את הפרצוף שלה בסוף הפרק הראשון של עונה 7 ורציתי לדפוק לה נבוט בראש) ואני עוד חשבתי לתומי שיש לי עוד עונה כיפית עם כל החבר'ה הטובים שראיתי במשך שש עונות אבל לא, היו חייבים להרוג את היקרה לי מכל (אחרי סיסקו כמובן) ועכשיו מה יהיה?! עזרה נפשית דחוף. ואגב שלום לכולם, אני חדש פה ופעם אהבתי מאד את DS9 עד שהרגו לי את דקס. איך VOYAGER אגב? כדאי לראות? אני חייב עכשיו תחליף לDS9... (אחרי שאני יסיים כמובן את העונה המסריחה בלי דקס)

goldy

New member
אתה רואה אותה בYES / DVD?

אין לך מה להתבאס: הביאו במקומה מישהיא יפה עם שער שחור קצר. אומנם נמוכה אבל עדיין יפה. אני מניח שתיקשר גם אליה. אם אתה רוצה תחליף אין ברירה, חייבים ליצור משהו משלנו. ראה הודעותיי למטה.

sprqy

New member
הדודות מספקות

לי את הפרקים
אין תחליף לדז'דזיה. איך מתקדמת היצירה הישראלית הזאת באמת? נשמע מעניין...

goldy

New member
אם זה באמת מעניין אותך

אתה מוזמן להוסיף משלך: רעיון כלשהוא, פירוט, כיוון אחר. האמת? אני מאוכזב; נראה לי שאני היחיד שאיכפת לו.

כן, גם אני הייתי באבל על זה...

אבל אני מוכרחה לבקש שתיתן צ'אנס גם לאזרי, או כמו שלפעמים אנחנו קוראים לה פה: עזרי. עזרי חביבה למדיי. חכה קצת...

sprqy

New member
אני אשתדל

אבל קשה לי. היא מזכירה לי שדקס מתה כל פעם שאני רואה אותה. תודה על העידוד.

DDN

New member
נדמה לי שיש לך ד מיותרת שם

בכל מקרה, גם אחותי ואני אבלנו על אובדנה של ג'דזיה. אבל התרגלנו וחיבבנו את אזרי. היא לא גרועה כ"כ. היא למעשה חמודה והוסיפה עוד פן של אישיות לסדרה. וכן. בהחלט שווה לראות את VOYAGER. העונה ה7 אגב ממש לא מסריחה, אמנם ג'דזייה לא שם, אבל יהיה לך מספיק אינטריגות מהדמויות האחרות למלא אותה.

sprqy

New member
עכשיו שנרגעתי קצת

אל תחשבו לרגע שוויתרתי על עונה 7! אני כמובן רואה אותה בשמחה (אודו וקירה ביחד זו סיבה מספקת לראות את העונה
) אחרי פרק שלוש אני קצת טיפה מתחיל לחבב את אזרי... תודה על ההשתתפות בצערי, וVOYAGER כבר בדך אליי... אגב יודעים מה בדיוק קרה שם? החליטו פשוט לחסל אותה או שהשחקנית עזבה\פוטרה או שנמאס לה?

DDN

New member
לגבי השחקנית

נראה לי שהיא עזבה בתנאים לא טובים, כי בפלאשבק שיהיה בסוף העונה היא לא מופיעה שם

oblique

New member
היא עזבה לסדרה קומית

עם איזה שחקן עבר אחד ששיחק בCHEERS טד דנסון . לסדרה קוראים בקר והיא עדיין באוויר. ניתן לראות אותה בSTAR WORLD מידי פעם.

sprqy

New member
ולמה? למה לעשות לנו את זה?

וגם את הסדרה הזאת היא עזבה ב2002, שנתיים לפני הסוף... אני כועס עליה.

oblique

New member
נו אתה רואה אתה יותר מעודכן ממני

אולי צריך לעשות לה ניתוח אישיות למה היא עוזבת סדרות לפני שהן מסתיימות....

EBow

New member
ובנוסף זו גם גרסה מצונזרת כנראה...

לא רואים רגליים...

למעלה