אני בהלם מוחלט

amitmins

New member
אני בהלם מוחלט

רק בשבת במפגש התלוננתי שאני חצי בהריון והיום פתאום ראינו באולטרא סאונד שני שני שני עוברים עם דופק. ככה פתאום ללא הכנה מוקדמת התמקמו להם שני דגיגים ברחם שלי והודיעו לי: אנחנו פה. אני רק צריכה לעכל את זה....וזהו עמית

amitmins

New member
היי דבורי

אשמח אם תעזרי לי להתגבר על ההלם הראשוני. משיחה עם בנות אחרות הבנתי שאת בערך במצבי ,ילד גדול ותאומים אחריו. איך את מסתדרת איזו עזרה את מקבלת איך להתחיל להתארגן בכלל... תודה על העזרה עמית

מיכל שמ

New member
מזל טוב ! ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה למועדון התאומים!!!! את כבר יכולה להצטרף לפורום השכן! הכי חשוב - לחשוב חיובי!!! ותראי שמסתדרים - מנסיון!!! שמרי על עצמך !!! מיכל

דבורי

New member
הלם

עמית, ההלם שלך מובן, ואין מה לומר - זה קשה. אבל בסוף מסתדרים, וכבר עכשיו (חודשיים אחרי הלידה), אני מתחילה להרגיש שאני "משתלטת על זה" אם-כי עדיין צריך הרבה עזרה. קודם-כל, גליתי שלידה שניה אינה כמו לידה ראשונה. אני כבר "אמא מנוסה", הבלבול וההלם הראשוני כבר קטנים בהרבה. אז טוב שהתאומים הגיעו רק בלידה השניה. מבחינת עזרה: תתחילי כבר לחשוב על זה. יתכן שתהיי בשמירת הריון, וגם אם לא, בסוף ההריון תהיי מאד כבדה, ואסור יהיה לך להתאמץ הרבה. תצטרכי עזרה: בסדורים קטנים, לקחת את הגדול לטיולים, וכו´. אחרי הלידה, לפחות לחודש-חודשיים הראשונים, צריך המון עזרה. עד שאת לומדת מה עושים עם שניים, עד שהם קצת מתאפסים, וכו´. יתכן מאד שכמוני, תהיה לך תקופה שבה אחד או שניים עדיין בפגיה. לגדול זה אולי טוב, כי הכל בא בהדרגה, אבל לך יש תקופה של מתח, וצורך בעזרה עם הגדול, הובלת חלב שאול לפגיה, וכו´. המשפחה שלך תוכל לעזור? אני קבלתי המון עזרה מהמשפחה בתקופה הזו, וגם מאחרים.

lior007

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo20.gifמ ז ל-ט ו ב../images/Emo68.gif ../images/Emo25.gif

ישששששששששששש!!!! עמית תשמרי על עצמך.

Amalya

New member
WOW ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אכן חדשות מרעישות. טוב שיש לך עוד כמה חודשים לעכל, ולמצוא את הדרכים להקל. אז שיהיה באמת המון המון
ותזכרי שאנחנו כאן, בשבילך ובשביל כולן.

טושטושה

New member
עמיתוש יקרה, איזה יופי.

זה אכן שוק. ואת בטח עם סערת רגשות של שמחה וחששות והתרגשות והשד יודע מה עוד. בכל אופן נורא מתרגשת בשבילך ואיתך. אולי ארים טלפון כדי להתרגש גם בקול רם ולא רק בקול וירטואלי, בכל אופן - המון חיבוקים.

amitmins

New member
תודה מקרב לב לכולן על העידוד עוד לא

הספקתי להתאושש מהלם אחד וכבר בא השני... דימומים ושכיבה מוחלטת במיטה עד הודעה חדשה. נו טוב אני כבר יודעת שהריון אצלי הוא 9 חודשים של הפתעות ומתח... אז דש לכולן מכאן מתחת לשמיכה ולהתראות עמית

מיכל שמ

New member
הי עמית ! תחזיקי מעמד!

מחזיקה לך אצבעות !!!תגידי מה קורה עם הבן שלך אם את שוכבת במיטה??? יש לך סידור או עזרה לגביו? אני מקווה שכן ! כי גם ככה זה לא מצב משמח . מחזיקה לך אצבעות שוב שהכל יהיה בסדר
מיכל

למעלה