אני בהלם, משעה ארבע.....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אני בהלם, משעה ארבע.....

אין עם מי לדבר.... הלא יאומן קרה.... כשאתאושש אחזור.....

זהבוש

New member
האם אנחנו לפני מלחמת עולם שלישית? ../images/Emo59.gif ../images/Emo35.gif

ספרו לי מה אומרים בארץ אני פה משתגעת, אני חושבת שכרגע הודיע, שכנראה זה לא מוסלמים אלה אלה יפן אתם מאמינים? אני פשוט לא יודעת מה להגיד האם אנחנו בתוך מלחמת העולם השלישית שנפתחת היום בכל העולם נגד העולם המוסלמי . אני מתה לשמוע אותכם מה אתם אומרים.

magy

New member
חדשות רצות נון סטופ משעה ארבע

אני מזפזפת על כל התחנות, בכל העולם....אותה תמונה.... התחושה הכללית לדעתי, היא הלם.....חלום בלהה שהתגשם. אם זה קורה שם........למה עוד אפשר לצפות? מחר יום אבל במדינה....גם שדות התעופה שלנו סגורים...... אבל אולי, אולי, כעת ,,,,,,יבין העולם מה אנחנו עוברים מזה מאה שנות טרור.................אולייייייייייייייייייייי כואב הלב......לחשוב על עשרות האלפים הקבורים מתחת להריסות......... כואב , כואב, כואב, ועל התמימים שטסו והתרסקו אל תוך בניינים.....במקום להגיע לאן שרצו להגיע..... המזרח נגד המערב........זה שם המשחק..... הבורות והפונדמנטליזם .......כנגד הקידמה.....והמודרנה.... ......ואם בארזים נפלה שלהבת - מה יגידו איזובי הקיר??????? הם יגידו,,,,שלהם,,,,,זה לא יכול לקרות....כי הם אינם שאננים לדקה.... הם חיים תחת טרור כבר יובלות, בהיכון בכל שניה........אותנו כבר לא יוכלו להפתיע........... ואם נכה בהם ........העולם לא יזיל דימעה.... כנראה שלא אמריקאיים עשו את זה.... סביר להניח שגם לא יפנים..... האחרונים שניסו לחבל במגדלי התאומים היו נציגים של בין לאדן...... בשנת תשעים ושלוש..... אז העקבות מובילים למקום אחד....... עשרות אלפי הרוגים.......עשרות אלפי פצועים....... קשה לדמיין ........גרוע מרעידת אדמה......ומהר געש מתפרץ........... תואם יותר את התחזיות האפוקליפטיות של הסרטים ההוליוודיים, על מטאור שיפגע בכדור הארץ................

ואין אלוהים

בזוועת הלילה הטרופה חלמתי על סופות השלגים שמזחלות נופלות תחתן בקיעים בים הקרח הבולע את הגולשים מערבולת הרוחות הנוטלת את שבדרכה נהר העולה על גדותיו וסוחף אל בוץ טובעני אדמה המהפכת אל קירבה ים שלגם סירותיו המלוחות. יערות לוהטים מאש שניצתה, פומפיי שאפר רחובותיה אדמומי מדמו של הווזוב הגולש אל מותה. ומגדלה של בבל הקורס באימה אל המון האדם הגווע. ואין אלוהים ואין חסד ורחמים.

גל-עמית

New member
היי זהבוש....

כמו כולם, ההלם הראשוני תפס גם אותנו...מיד התחילו כאן כל ה"מוחים" וה"פרשנים" לקשקש, כמו תמיד....אחרי הלילה שעברתי, וההאזנה לתחנות הזרות, אני לא רוצה להשמע "רע" אבל אני מקווה שהארוע הזה "ינער" את בעלי ההשפעה בארה"ב ושאר העולם שקורא לעצמו "נאור", "מתקדם","דמוקרטי","חופשי" ועוד, מתרדמתו. ויחל שיתוף פעולה רציני למיגור הארס הבלתי נסבל הזה. יש לנו הרבה מה לתרום. ויש לנו גם כאלה שיודעים מה לעשות (ולא רק לדבר ו"ליעץ"...).

זהבוש

New member
בוקר עצוב לכולם כך לפחות ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אני מניחה שלכולנו זה נשמע עצוב ורע במיוחד, כשיושבים כל הלילה ושומעים את cnn ואת הbbc בקיצור אתה מזגזג מתחנה לתחנה ומשתגע איך קורה דבר כזה בעולם הנאור של היום, יודבים מעברו הדני של המתרס של העולם חבורה ענקית של טרוריסטים מוניים ועוד שהולכים ומשתלטים על כל העולם ומכניסים את העולם לאוירה של מלחמת עולם שלישית, ממש מפחיד,אני כל היום אתמול והלילה חושבת האם זה מה שמחכה לנו מלחמה עולמית או לא ומקווה שאני אדבדה, איך בעידן של היום האבטחה אינה אבטחה ומכם אינו מכם ואיך בכל זאת קורים כאלה אסונות שאין דרך חזרה רק קדימה לקרב הבא,ממש קשה לי נורא אני יושבת הבוקר בלי חשק לעשות כלום מול המכשיר וממשיכה לזגזג מתחנה לתחנה פשוט נורא.

גל-עמית

New member
...מלחמת עולם......

לא הייתי נסחף...מלחמות בסדר גודל של מלחמת עולם נערכו (ונערכות) בין כוחות גדולים מאד ועל כל פני הגלובוס, בו בזמן...... יש כאן פגיעה עמוקה באושיות העולם החופשי. לכן יש צורך הכי מהיר, לבדוק את הנתונים, לחפש, למצוא ולעקור את הנגע ואת כל מי שמסייע בכל דרך שהיא...כמו כן, לבדוק היכן היו הכשלים, הן המודיעינים והן התפקוד של המערכות השונות במקרה של ארוע כזה...(לדוגמא: איפה היו בקרי הטיסות במגדלי הפיקוח ?, הלא 18 דק´ בין הפגיעה הראשונה לשנייה - זה המון! זמן בקטע של טיסות) נכון, הכל כזה גדול, מבהיל, אולי מתסכל... צריך להשתדל להרגע..וביחד עם הגועל והתסכול- להמשיך ולתפקד.... זה לפחות מה שאני משתדל לעשות, כאן במשרד...

זהבוש

New member
פורום שנקרא ישראלים בחו"ל ../images/Emo5.gif ../images/Emo14.gif

מאד עדכני למצב של היום ,במשך היום אתמול רצו שם הודעות מכל מיני משפחות שחרדות ליקיריהן, וכמובן מן הסתם לא יכלו ליצור קשר טלפוני עמם, כך שגם שם הסתובבתי אתמול והיום בקיצור, כל פיסת מידע היתה לי חשובה כמו לכולם, מישהו שמתעסק בבטחון שדות תעופה, וחזר בשבוע שעבר מארה"ב, סיפר לי אתמול שהוא בדיוק אמר שהאבטחה שם כל כך לקויה וכל כך מזלזלת שזה פשוט מפחיד והנה הוא כנראה צדק. ואולי הציבור בעולם יוכל להבין קודם כל את נושא האבטחה המסורבל כל כך בישראל ובחרת התעופה שלנו אל- על וכמובן אולי סוף סוף יבין העולם מהו אכן טרור שאנחנו חיים בו כל כך הרבה שנים, ועוברים כל כך הרבה זוועות במשך כל חיינו שאנחנו בארץ עם האויבים סביבנו. אני מרגישה זוועה איך שאני מדברת אבל כנראה שזה מאד משפיע עלי במיוחד שאני יושבת לצערי כרגע לא בארץ. מי יתן ויהיה כבר שקט בעולם ונוכל להתכתב בשקט ובנחת ובלי מלחמות מספיק כבר די!!!!!!!!!!!!!!!

magy

New member
האבסורד היה אתמול, כשכל הזמן

אמרתי לעצמי, שהכי בטוח........זה פה.....אצלנו...... אבסורד, אבל ....עקב כל האבסורדים......זה נשמע הגיוני מאד. העולם בער, ואני ישבתי וצפיתי בזה......והפעם , לשם שינוי, זה לא קרה אצלי בבית, ישראל, הייתה אתמול, המקום הבטוח ביותר...... כי אותנו, כבר לא יכולים להפתיע...........גם אבסורד.....

magy

New member
גולש בפורום של תפוז נעדר.

הוא נכנס אתמול לאחד הפורומים והודיע שהוא רואה את הדברים קורים. הוא ישב במגדל התאומים.... זמן קצר אחר כך, אבד איתו הקשר. הפורום שבו השתתף, מודאג מאד.......הכינוי שלו......פאנטום... גם גולשת סיפרה בפורום אחר, על אחיה שעבד שם ונעדר.... העדויות קורעות..........וזה מה שישאר בסוף......עדויות של ניצולים, וקרובי משפחה.........

זהבוש

New member
כן גם אני עקבתי ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

ועדין עוקבת אחר אותו הםורום של ישראלים בחו"ל, וזה נראה כאילו יש מספר ישראלים בתוך הסיפור העצוב הזה שנמצאים באותו איזור במנהטן כמה נורא.

למעלה