אני בהלם

chips

New member
אני בהלם ../images/Emo12.gif

פעם ראשונה בחיי (והאחרונה) שהייתי ספונטנית. כנראה ש באמת היגיע עידן חדש ! פשוט לקחתי את המכונית עספתי חברה ונסענו בלי לתחנן ובלי כלום שווו!! באני בשוק מעצמי טוב מעכשיו אני חוזרת לעצמי
שבת שלום

deep ocean

New member
מה היית במסיבה ולא טילפנת אלי?

חזרתי עכשיו היה לי מאד כיף עם חברה שלי! אני מאד אוהבת לרקוד איתה היה קטע מדליק אני כזה רוקדת ונזכרת בשלי חברה שלי בשניה שהתחלתי לחשוב עליה-פתאום אני שומעת קריאה-הי מיכל!! זאת הייתה שלי עם חבר שלה ענק!!! ענק!!! קורה לי שאנשים שאני חושבת עליהם באים.....בזמן האחרון זה קורה לי יותר מידי. ניסיתי לחשוב על קיאנו ריבס, אבל זה לא עזר :) חהחחה

chips

New member
הייתי במסיבה

אני גם חושבת שראיתי אותך שם(צירפת פעם תמונה לפורום אני חושבת) הירהרתי ביני לבן עצמי אם לגשת לומר היי. אבל .. נו טוב שבת שלוום אני

deep ocean

New member
אני לא מאמינה!

1. לא טילפנת אלי 2. לא באת להגיד לי שלום טוב, זאת הייתה בחירה שלך :) ואני מקבלת אותה רק מופתעת כי חשבתי שרצית להיפגש שם אני אגיד לך מה לבשתי- מכנסיים שחורים עם מין כאלה דברים קטנים וכסופים למטה והמכנס למטה קצת פתוח, חולצה צמודה שחורה והייתי עם חברה עם שיר מתולתל. נו, ראית אותי? אה, ואת העיניים שלי לא היית מפספסת-עיניים כחולות וגדולות.........

chips

New member
../images/Emo12.gif

נראה לי שכן טוב הרי אמרתי שאני ביישנית חבל´ז אוהבת אני

deep ocean

New member
רגע אז את זוכרת אותי משם?

זאת אומרת, נראה לי שזיהית אותי באמת? הסתכלת עלי דקה או שתיים? או העברת מבט? כי לא שמתי לב לבחורה שמסתכלת עלי.....

chips

New member
עמדתי שם והיבטתי דקה או שתיים

עמדתי ככה בצד לייד הרייקיסטים ואחר כך נכנסתי פנימה קצת יש לך הודעה באי סי קיו אני גם שוקלת לתת לך את מספר הפלה פון שלי הרי זה רק הוגן את נתת לי

deep ocean

New member
כן שמה עמדתי!!!!!!!

ליד אלה שנתנו טיפולי שיאצו ומסאג´! טוב....יש לך יכולת התאפקות רצינית אם ידעת שזאת אני ולא באת. אני לא הייתי מסוגלת להתאפק! טוב צריכה ללכת עכשיו את מוזמנת להחליט אם בא לך לתת לי את הטלפון שלך וזה ממש לא קשור אם אני נתנתי לך את שלי -אין קשר- תעשי רק מה שטוב לך ומה שבאמת בא לך ומבחינתי אם תתני/לא תתני-אני ארגיש אותו הדבר! מקווה שאת מבינה את ראיית עולמי שדוגלת בחופש הבחירה ושאת לא מסיקה מזה שאני שמה זין עליך או משהו אני מרגישה שאני צריכה להבהיר את עצמי לנוכח אתמול :) הערך המקודש בחיי הוא הבחירה ואי הכפייה אז מקווה שהבנת אותי...... :)))) יאללה באי

Jerald_Admonds

New member
יא מיכל..!!!

זאת היית את?! אני גם החלטתי ללכת למסיבה כי בדיוק מתי שקראתי את ההודעה שלך, איזה חבר שלי שלא דיברתי איתו שנה אמר לי שהוא נוסע לאזור.. אז הלכתי.. זאת היית את?! ווי אני לא מאמין.. ראיתי אותך איזו פעם או פעמיים... איזו חמודה! וויי...

Jerald_Admonds

New member
ווווייי אני עדיין לא מאמין!

טוב נו.. אם שמת לב, סתם צחקתי איתך אחותי :) חחח רק אחר כך אל תגידו שאין לי חוש הומור!!! קחי את זה בקלות מיכל זה הכל מאהבה!!
!!! תרשמי לי אם באמת האמנת לי לרגע.. באהבה, שי! הא וחבר´ה, אם אתם רואים את ההודעה הזאת לפניה, אל תגלו! תנו לה להיות מופתעת...

deep ocean

New member
כן האמנתי :)))

האמנתי ואז אמרתי רגע אבל הוא לא גר בערד?! ואז אמרתי, טוב כנראה שהוא החליט לנסוע עד שם. ואז קראתי את ההודעה השנייה שלך :))) חהחהח ענק אהבתי!!! לקחתי בקלות-באהבה-ובכיף!! ונהניתי מכל רגע!!! :) וגם קיבלתי מחמאה שאני חמודה בלי שראית אותי אז למה לא, בכיף!! :))) והפתעת אותי אכן!

Jerald_Admonds

New member
יא איזה יופי.. הצלחתי! חחחחח

תיראי.. אם היה לי רישיון ומכונית, הייתי בא בכיף.. אבל אני סתם בן טיפש עשרה בלי כסף או עתיד(לפחות מבחינה קונבנציונלית) אז עד שאני לומד לשנות צורה, הניידות שלי מוגבלת להקרנה אסטרלית.. באהבה, שי:)))))))))))

למעלה