אני בהלם:

אני בהלם:

הציעו שנה שעברה למאיה את האירוויזיון והיא לא רצתה?! למה?! היא לא בטוחה בעצמה? היא מדהימה והיא יכלה להיתקדם לחו"ל לדעתי משמה! ממש ממש ממש חבל בשבילה אני מקווה שהיא תיתעשת ותגיד שנה הבאה שהיא רוצה! "...אנחנו יודעים שבשנה שעברה, אמנים רבים שפנינו אליהם להשתתף בתחרות, כמו הראל סקעת, מאיה בוסקילה, נינט טייב ודויד ברוזה, כולם נתנו תשובה שלילית."

nitzangro2

New member
כנסי אני אסביר לך..

היא אומרת שהיא לא מוכנה ללכת לתחרות הזאת שהיא יודעת שמלכתחילה [או איך שלא כותבים תמילה] היא לא תוכל להיות מקום 1, בגלל שאנחנו ישראל והכול אז יש את השנאה הפוליטית וכל החארטה הזאת.. אז היא אמרה שהיא לא מוכנה ללכת שהיא יודעת שהכל מקרה היא תפסיד עוד לפני שהיא התחילה לשיר.. ובגלל זה היא לא הולכת.. למרות שלדעתי יש לה סיכויים ממשש טובים, ולא בגלל שאני אוהבת אותה, אלה בגלל שיש לה קול עוצמתי וחזק.. וחזות טובה.. אז יש לה סיכויים.. אבל עדין. הבנת?D:

הבנתי, רק חבל:

שהיא לא מבינה שזמרת כמוה יכולה לפתוח לעצמה דלתות באירופה... שירי זכתה? מקום 1? לא, זכתה 4 ובשבילי זה כמו מקום ראשון במצב שלנו היום! ואת שירי גילה מפיק מלונדון שעומד להוציא לה אלבום באנגלית שיפורסם בכל אירופה וביחד עם קליפ ל-MTV אירופה...שמשמה היא בקלות יכוהל להגיע ל-MTV באמריקה... ואני חושב ששירי יכולה להגיע לשמה בקלות כמו שמאיה יכולה....חבל תודה על ההסבר בכל אופן

למעלה