איך הגעת למסקנה הזו אילנה 40 ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif
משום מה נראה לי שעשית קצת מיקס ואת לא כותבת על העניין הנכון, לכי קצת אחורה ותקראי רקע לפני שאת מגיבה לכאן או לכאן. ברוכה הבאה אבל בכדי שהבנות לא ירגזו על תגובותייך כדאי לעשות שיעורי בית. יום טוב
נכון שעדיין לא חיברתי את כלהנאמר קודם לכן לידי דמות אחת. ואני מאמינה שאומנם היו וקרו דברים שהצדיקו את התגובות. אבל דווקא מאחר שרופא איבחן שיש כאן בעיה נפשית,דווקא זה יכול להסביר חלק ניכר מההתנהגות שלה .וכאן אפשר לקחת קצת רוורסולהבין שיש מקרים בהם אין לבן אדם שליטה.כאשר המוח מתעוות, אפשר רק להתפלל שתקבל את הטיפול הנכון בהקדם האפשרי. כל הכוונה בכתיבה שלי היא להוריד את רמת הכעס. כי להבין זה לפעמים גם לסלוח.
הנלוזה הופיעה רק בזמן מחלה. הספור של אביבית הוא מיום חתונתה כך שבמקרה של חמותה לגלות שהחא לא שפויה כבר מאוחר מידי. יותר מימני ה"סולחת בע"מ"? לדעתי אין בעולם, אבל כזה נוגע לילדים אני חית טרף. מ צ ט ע ר ת !!!!!!!!
מאד קשה לגלות פתאום שאמא שלך חולת נפש. יש לי חברה טובה שאחרי שהוריה התגרשו התברר שאבא שלה חולה נפש. הוא אושפז בבי"ח גהה ועכשיו הוא בהוסטל שיקומי. אני זוכרת שבהתחלה היא בכלל לא דיברה על זה. היא עברה תקופה מאד קשה בחיים שלה בעקבות הגילוי. אבל היום היא כבר מאוששת וחזקה.