אני בהלם

bertap

New member
בוקר טוב לכל הצוות ../images/Emo42.gif

ולכל מבקרי הפורום

מה את בהלם? לפחות אחד אומר

את האמת על החמות הדפוקה שלך. אולי באמת הגיע הזמן שהמשפחה תתאגד ותאשפז אותה. מה איתך נשמה?

smagi

New member
נו באמת הגיע הזמן ../images/Emo6.gif

הרווח כולו שלך

הגנובה

New member
נו אביבית... סוף סוף מישהו מוכן

לחתום על מה שאת כל הזמן טוענת
יותר טוב מזה

אילנה40

New member
חמות חולה אינה ,דפוקה, כמו מי שיש

לה או לו כל מחלה אחרת. לא היית מכנה חולת סוכרת בכינוי הנ,ל. תחשבי על זה ושיהיה לך יום טוב

איך הגעת למסקנה הזו אילנה 40 ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

משום מה נראה לי שעשית קצת מיקס ואת לא כותבת על העניין הנכון, לכי קצת אחורה ותקראי רקע לפני שאת מגיבה לכאן או לכאן. ברוכה הבאה אבל בכדי שהבנות לא ירגזו על תגובותייך כדאי לעשות שיעורי בית. יום טוב

אילנה40

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo185.gifלסיגליהיא

נכון שעדיין לא חיברתי את כלהנאמר קודם לכן לידי דמות אחת. ואני מאמינה שאומנם היו וקרו דברים שהצדיקו את התגובות. אבל דווקא מאחר שרופא איבחן שיש כאן בעיה נפשית,דווקא זה יכול להסביר חלק ניכר מההתנהגות שלה .וכאן אפשר לקחת קצת רוורסולהבין שיש מקרים בהם אין לבן אדם שליטה.כאשר המוח מתעוות, אפשר רק להתפלל שתקבל את הטיפול הנכון בהקדם האפשרי. כל הכוונה בכתיבה שלי היא להוריד את רמת הכעס. כי להבין זה לפעמים גם לסלוח.

הגנובה

New member
זו כל הפואנטה../images/Emo70.gif - אני מאמינה באמת

ובתמים שחמתי דפוקה בראש
המקרה שלה כל כך חמור - שאני לא בטוחה שמישהו יכול לעזור לה
אביבית רק עכשיו קיבלה אישור רפואי שזה כך
את חושבת שאם אקבל גושפנקא מרופא שהיא דפוקה בראש אתעב אותה פחות

גנובי, במקרה של חמותך רופא כבר לא

יכול יעזור לה
המקרה שלה הוא סופני וחסר תקנה!!!!

כן אילנה אבל רק בתנאי שכל ההתנהגות

הנלוזה הופיעה רק בזמן מחלה. הספור של אביבית הוא מיום חתונתה כך שבמקרה של חמותה לגלות שהחא לא שפויה כבר מאוחר מידי. יותר מימני ה"סולחת בע"מ"? לדעתי אין בעולם, אבל כזה נוגע לילדים אני חית טרף. מ צ ט ע ר ת !!!!!!!!

אני מבינה את בעלך

מאד קשה לגלות פתאום שאמא שלך חולת נפש. יש לי חברה טובה שאחרי שהוריה התגרשו התברר שאבא שלה חולה נפש. הוא אושפז בבי"ח גהה ועכשיו הוא בהוסטל שיקומי. אני זוכרת שבהתחלה היא בכלל לא דיברה על זה. היא עברה תקופה מאד קשה בחיים שלה בעקבות הגילוי. אבל היום היא כבר מאוששת וחזקה.

jif

New member
מסכן, תשתדלי להביע סימפטיה

למרות מה שאת באמת חושבת עליה....

עדוש

New member
אביבית../images/Emo24.gif

אני שמחה בשבילך שהאמת יצאה לאור. אבל באמת כואב לי על בעלך, תנסי לעודד אותו כמה שאפשר. תני לו הרבה
חיזוק מאיתנו.

למעלה