אני בהלם....

keren1980

New member
אני בהלם....

הלכתי לקנות סיגריות בקיוסק השכונתי, פתאום עצר לידי רכב עם 5 בחורים, ערבים, משופמים, אחד מהם יצא ושאל אותי: "תגידי, כפרה, אפשר להזמין אותך לסביח" אני, קפואה, לא ידעתי מה לעשות, הוא חסם אותי בגופו השעיר... "לא, תודה" אמרתי והמשכתי בדרכי, פתאום הוא נכנס לרכב (אלפא רומיאו אדומה עם ספוילר של הונדה סיוויק, וקוביות מפרווה על המראה)
וצעק לי... הייתי משחיל לך מאחורה ! אני בהלם ! איזה חיות !

ז י ג ז ג

New member
לפחות אין מצב שתהיי בהריון ../images/Emo8.gif

וברצינות.. זה לא סוד שהם ברברים... כולם!!! ולא אכפת לי שיקטלו אותי על זה...

free soul

New member
אם הייתי במצב הזה..

במקרה כזה או אחר עולה לי הפיוזים למימדים לא רגילים... טוב, אם הייתי במצב כזה הייתי פותחת ת'ג'ורה שלי בלי שום בושה הייתי עושה להם סרטים שהיו קוברים את עצמם באדמה, עד כדיי כך. ערבים או לא ערבים, אדם צריך להיות אדם ולא חיה ברבארית, ביג דיל קיבל סירוב ממישהי שלא יתעצבן וילך כמה מטרים ופתאום מרגיש גבר לפתוח ת'פה חופשי! וכן, ערבים הם חסרי טאקט ומגעילים.

keren1980

New member
מותק....

לפי ההודעות שלך בפורום סקס נראה לי שהיית זורמת איתו

free soul

New member
סליחה, אני דיסלקטית תביני אותי..

וחמודה תורידי הילוך ומהר, אני לא מכירה אותך בכלל.. [אם כבר, פגישה של כמה שניות ולא יותר] אני לא חושבת שיש לך זכות לדבר ככה עליי... אני באתי ורשמתי מה אני הייתי עושה, לא הטפתי לך ולא כלום. וחוץ מזה, זה אינטרנט! פה רושמים שטויות, לא הכל אמיתי, ולי מותר לרשום מה שבא לי ומתי שבא לי.. פעם הבאה תועילי בטובך לא לפתוח ת'כרטיס האישי שלי. ועוד משהו, פעם הבאה, דברי נקי.

למעלה