אני בהלם!!!!!!!

RenanaD

New member
אני בהלם!!!!!!!

קראתי את המאמר על מייקל, ומה אני רואה?! הוא שיחק ב-"אלי מקביל"!!! איך זה יכול להיות שפספסתי אותו, ראיתי את כל העונות וכל הפרקים של "אלי"!!! אוקי, דחוף-באיזו עונה ובאיזה פרק בדיוק הוא הופיע?! אני צריכה להשלים את הבור בהשכלה הזה...

Moreiro

New member
מישהו אשכרה קרא את זה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

מגניב...
ולשאלתך, הוא הופיע בעונה הרביעית בפרקים 3 ו4, בתור ג'ונתן באסט.

RenanaD

New member
חחחחחחח כן...

לא היה לי מה לעשות במחשב אז התחלתי לחקור את כל מה שיש פה בפורום... את רואה, המאמצים משתלמים!!! חחחחחחחחחחח ואתמול גיליתי כמה דברים שלא ידעתי עליו: הוא עזב את בי"ס בגיל 16 כי הוא היה "Too Boring" (ציטוט!!! כ
עליו!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח), הוא שמאלי (כותב ביד שמאל *למתקשים*. אתם יודעים שאומרים שהשמאליים הם יותר חכמים/אינטליגנטים מימניים?! חחחחחח מתוקי!!!), אם הוא לא היה שחקן הוא היה ספורטאי, ההורים שלו התגרשו בגיל 5 (אם אני לא טועה, לא בטוחה), הוא נרשם לקורס למשחק כדי להכיר אנשים חדשים, ו... עוד כמה דברים שאני לא זוכרת עכשיו. את יכולה להוסיף אותם לכתבה אם את רוצה, אני אשמח!!! ותודה על ההפניה, אני הולכת להוריד את הפרקים האלה עכשיו!!! ומוזר, יש לי את כל העונות של "אלי מקביל" מוקלטים על מלא קלטות, איך זה יכול להיות שפספסתי אותו?! חתיך הורס כזה?!? בושה וכלימה. אני הולכת לבדוק אם יש לי את הפרקים האלה מוקלטים...

RenanaD

New member
חכמה שכמותך!! את כמו מייקל!!!

עכשיו כולנו נקנא בך, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

RenanaD

New member
אוף!!! אני לא מוצאת את זה בקלטות

שלי!!! את בטוחה שאלה הפרקים האלה?! אולי אחותי לא הקליטה אותם, אבל אני חייבת לדעת קודם אם אלה בטוח הפרקים, לפני שאני הולכת לצעוק עליה... חחחחחחחחח

Moreiro

New member
כן זה אלו.. ../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אולי את זוכרת את הדמות...

RenanaD

New member
אז זהו, שלא!!

מה היה התפקיד שלו?! הוא היה עורך-דין, חבר של אלי או מישהו אחר? ד"א-למישהו יש את הפרקים האלה של "אלי"?! אני לא מוצאת את זה בתוכנות ההורדה, אין לי אותם מוקלטים... מור, אולי לך יש?

dress n glasses

New member
למה ככה?

הרי לא הצלחת להוריד וגם לא מצאת בקלטות אז איך החלטת שזה לא משם? לדעתי הוא משחק שם את הדייט של אלי (אחר כך מתברר שתוך כדי היא גם יצאה עם אבא שלו באותו זמן). בכל מקרה לפי כל המקורות הרשמיים אלו הפרקים ואם את רוצה תזכורת לתקציר לחצי כאן

RenanaD

New member
לא החלטתי שזה לא משם... שאלתי כדי

להיות בטוחה שזה באמת זה. ומה?! הוא היה הבן?! אני זוכרת את הפרקים האלה!!! האבא היה כזה בוק, והבן כזה מאמייי!!! ואני לא ידעתי שזה הוא!!... אבל זה מוזר, כי את העונות הראשונות של "אלי מקביל" לא ראיתי כשהן שודרו בטלוויזיה, אבל אחותי הקליטה את כולן על קלטות. בעונה 5 התחלתי לראות את כולן, ואני זוכרת את הפרקים האלה, אז סימן שכן יש לי אותם מוקלטים!! מוזר, אני אצטרך לחפש שוב... או וול, אני אחיה עם זה!!

למעלה