אני בהלם!!!!!!!

liorUC

New member
אני בהלם!!!!!!!

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום הזה, בגלל פחד מספויילרים. ממש לא היה לי מושג שכבר שידרו את העונה הרביעית!!! מתי?????? לא ראיתי פרומו ולא כלום!!!! כנראה כל השעות האלה באוניברסיטה משפיעות לרעה... יהיו שידורים חוזרים או משהו???? ובאיזה תאריכים לעזאזל זה שודר ולמה לא פירסמו את זה???

Carpet Crawler

New member
ההלם הביא אותך גם לפה אה?../images/Emo13.gif

למרות שכבר עניתי לך על זה בפורום השני, עונה 4 שודרה בערוץ 3 בין החודשים דצמבר למרץ האחרון, בימי שבת (בהתחלה במשבצת הקבועה של 22:00 ובהמשך יותר לכיוון 23:00). פרומואים ופרסומים דווקא היו. שידורים חוזרים של עונה 4 מתוכננים בערוץ AXN (אם אין לך הוט זה לא יעזור לך), אבל עוד לא ידוע מתי. ואם יורשה לי להעיר, פורום בתפוז זה ממש לא המקום היחיד לקבל מידע על שידורי עונות חדשות וכו'. גם אם אתה לא ג'אנקי של טלוויזיה, יש דבר כזה שנקרא לוח שידורים בעיתונים ובאינטרנט. ובעיתוני טלוויזיה כמו "רייטינג" מפמפמים עונות חדשות של סדרות (ביום שעלתה העונה הרביעית הופיעה המלצה עם תמונה בלוח של אותו יום, וגם הייתה כתבה). מעבר לזה, גם בפורום כאן בתפוז של סדרות הרכש של הוט 3 וגם באתרי טלוויזיה כמו "המסך המפוצל" דואגים לעדכן בתאריכים של עליית עונות חדשות. כדאי לעקוב או לשאול בפורום או לעשות חיפוש לאזכור אפשרי של הסדרה (בחיפוש המתקדם), במיוחד אם זו סדרה שאתה אוהב.

למעלה