אני בהריון מה עושים?

SANGUSUGA

New member
ספרי להם

הם אולי יכעסו, אבל הם ידעו מה לעשות יותר טוב מרוב העיצות שתקבלי בפורום כזה. ויש מרפאות שמאפשרות להפטר מהריון לא רצוי בחינם לקטינות, או במחיר מאוד מאוד נמוך.

SANGUSUGA

New member
נ.ב.

נסי לשאול את זה גם בפורום "סקס לנוער". הגיוני שהם גם יוכלו לעזור לך יותר.

ChilD SouL

New member
../images/Emo12.gif

א. תספרי על כך לחבר במידה והוא לא יודע מזה. שהוא יהיה שותף מלא בתהליך שאת הולכת לעבור ויהיה שם בשבילך. ב. תספרי להורים על כך. הם יכעסו והכל אבל בסופו של דבר הם יהיו שם בשביל לעזור, לתמוך, לתת כסף להפלה אם את רוצה וכיוצא בזה. ג. להבא תזהרי.

HyPeR SoNiC

New member
ממה את מפחדת?

איך שאדם זקן וחכם אמר פעם: "אי אפשר לשנות את העבר, אבל אסור להרוס את ההווה בדאגות על העתיד" מה שנעשה - כבר נעשה! אי אפשר לשנות את זה. צריך רק לחשוב מה עושים ואיך מטפלים בזה. אני בטוח שההורים שלך יבינו את זה ויתמכו בך כמה שיותר ואני בטוח שאת לומדת מזה לקחים
אל תדאגי יהיה בסדר. רק תספרי להורים ותספרי גם לאבא של הילד..... שגם הוא ילמד דבר או 2......

קודם כל תרגעי! קחי נשימה... יופי!

עכשו לכי לחבר שלך ותגידי לו את זה.
הבעיה עם ההורים זה יותר קשה. הם יכעסו עליך כמו כל הורה שהיה מגלה את זה. אבל אין לך ברירה. בן אדם קטן מתפתח לך שם בבטן ואת צריכה לעשות איתו משהו.
והזמן חולף מהר
אז ספרי ליועצת בית הספר אם את לומדת או ספרי לאבא ואמא.

בשלולית

New member
המממ קודם כל תנשמי....

תראי, במידה והילד מחבר שלך, ידיד קרוב, מישהו שלא יעזוב אותך עכשיו וחשוב לו "לתקן" את ה"טעות" הזאת, אז את לא חייבת לספר להורים שלך. אני מבינה למה את כל כך בלחץ, באמת.. אבל יש דרכים לתקן את זה. תקחי את חבר שלך ותלכו ביחד לעשות ת'הפלה הזאת,ההורים שלך לא חייבים לדעת, את קטינה, ולקטינות יש אפשרות לעשות הפלה בחינם ובלי ליידע את ההורים. וכמו שאמרתי, תרגעי :)

SimplyMe1

New member
אם לא עברו 72 מאז,קחי את הגלולה

למניעת הריון(היא עולה משו כמו 70 שח עד כמה שאני יודעת). ותכלס אנלא חושבת שקופ"ח עובדים עכשו..אולי בתי מרקחת פרטיים?:\

אנשים, תקראו זה חשוב.

מישו פרץ לי למחשב וכותב בכל מיני פורומים דברים מזעזעים ושולח מסרים שתכנם לא הולם אני מבקשת לא להתייחס .

../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo26.gif

זה סיפור בדוי שילדה/ ילד משועממים ורעים עשו את זה. פרצו לי למחשב פשוט.
אני עוד שעה אסדר שהשם אודליע יחסם בכל הפורומים ואחליף שם משתמש. ואתם לא הראשונים אמרו לי שבעוד פורומים כתבו הודעות אחרות שלי. אם מישהו ראה אז תשלחו לי מסר . תודה.

tslilush

New member
תורידי את התוכנה ad-aware

נגד קבצי ריגול, היא מעולה. ובחינם.

למעלה