אני בהריון שלישי עם חשד לקלאב פוט

ליבי א

New member
אני בהריון שלישי עם חשד לקלאב פוט

שלום רב, למי שלא מכיר אותי אני מאמהות הוותיקות כאן. אמא לנוגה בת השמונה עם קלאב פוט דו"צ מאוד חמור. (אין היום שום זכר וללא שוב נסיגה). ואמא לעמית בן ארבע עם FFA ברגליים שהטיפול גם מאוד דומה לפונסטי רק פחות גבסים והנעליים של הדניס בראון ללא המוט הפוך שמאל על ימין וימין על השמאל רק בלילה עד לפני חצי שנה ישן איתם, וגם אצלו תיקון מושלם. היום אני בהריון בשבוע 23 ועשיתי סקירה מורחבת השבוע והתבשרנו שגם לעובר הזה חשד לקלאב פוט ברגל שמאל ופחות ברגל ימין, מאוד התבאסתי לשמוע אין לי כבר כוח לזה, בסך הכל רציני ילד מתוק עם רגליים יפות שאוכל לנשק אותן ולא עם גבסים. ומה שמדהים שאין אצלנו שום בעיה גנטית במשפחה. אני ממש לקחתי את זה קשה למרות שאני מסתכלת על הילדים המדהימים שלי ולא מאמינה מה שעברתי איתם בכלל שהיו קטנים. הרופא המליץ ללכת לעשות US בתה"ש בנוחות אורטופד הילדים שאצלנו הוא ד"ר שינדלר וזה כנראה מה שנצטרך לעשות לוודא שאכן המצב הוא קלאב פוט או רק תנוחתי. אשמח לקבל קצת עידוד. ליבי

היי

מזמן לא פרסמת תמונה של נוגה....
כשאני התבשרתי שגם לגיא יש קלאבפוט הייתי מבואסת!!!!! כולם חושבים שילד שני זה יותר קל להתמודדות אבל זה נכון רק כי את יודעת למה לצפות. הקושי הוא שונה- לי זה תמיד מרגיש כמו מבחן מועד ב'- במועד א' את נותנת את כל הכוח ומשקיעה את כולך ונושמת לרווחה כשעובר, במועד ב' כבר אין לך כוח כמו למבחן הראשון וכל מה שחשבתי זה- "מה, שוב פעם להשקיע הכל מהתחלה??". אבל גם זה עובר...... גיא כבר בן 6 חודשים עם נעליים רק 14 שעות...
בנוגע לכך אם זה תנוחתי או לא- לפי מה שזכור לי לא כ"כ ניתן לקבוע בהריון אם זה תנוחתי או קלאסי. אני כל כך מבינה לליבך- כמה גם אני רציתי תינוקי "נורמלי" ללא גבסים ונעליים ואל תיתני לאף אחד לבטל את התחושות האלה רק כי "קטן עלייך, כבר עברת את זה..." (דווקא להיפך!!). בסופו של דבר- נכנסים לבאסה, יולדים ומתחילים להתמודד ביום יום ואז כבר פחות חושבים על זה.
היתרון שלנו- אנחנו יודעות שזה עובר (גם כשדברים מסתבכים) ואחר כך נשארים לנו רק נסיכים קטנים כמו נוגה.
ובאמת שהלוואי על כל ילדי ישראל "צרות" כמו קלאבפוט......

ליבי א

New member
היי

היי, תודה רבה על העידוד. אני לא מצליחה להעביר לפה תמונות אולי בפייסבוק אני הוריד תמונה, לקבוצת הקלאב פוט. את צודקת ש"צרות" כמו קלאב פוט זה שטויות במיוחד שיש טיפול מעולה. שיהיה חג שמח והמשך הצלחה גם לכם.

פרלמנים

New member
ליבי יקירתי

את זוכרת את השיחה הראשונה שלנו? הייתי בצעדים הראשונים של היכרות עם עולם הקלאב פוט...כמה עזרת לי...
אני מבינה את התחושות והעצב שלך ומאוד מתחברת למה שעפרה כתבה לך.
איזה מזל שאת כ"כ אוהבת ודואגת לילדים שלך, ולמרות הקשיים את אימא משקיענית, תומכת, מטפלת ואוהבת. אני מעריצה אותך!
אני חושבת שהשיתוף כאן בפורום הוא אמיץ מצדך, וימלא אותך בכוח.
ההשקעה בנוגה ועמית היתה שווה, את בעצמך כותבת שאין זכר לבעיה, וגם ההשקעה בתינוקי החדש תהיה משתלמת ושווה!
חג שמח, יישר כוח אישא מדהימה שכמוך

ג'סיקה

ליבי א

New member
היי ג'סיקה,

אני בדיוק נזכרתי בזה לפני מס' ימים שהיינו מדברות בטלפון שנוגה ודניאל נולדו ודיברת איתי על הקלאב פוט ואני שמחה מאוד שזה חיבר בין שתינו. תודה על העידוד המדהים אין כמוך את מקסימה, ודואגת לפורום המדהים הזה כבר מס' שנים בהצלחה רבה. משתדלת להיות חזקה במיוחד בשביל הילדים המתוקים שלי. והשיתוף פה בפורום הוא אחד הדברים הכי טובים תמיד אמרתי את זה בגלל זה אני עדיין כאן כאילו אני לא רוצה להתנתק מכאן. שאני חלק מהפורום המדהים הזה. ושוב תודה על העידוד ואני אעדכן אותך מה קורה אני בעוד מס' שבועות עושה בדיקה בתה"ש עם US וד"ר שינדלר ביחד ונראה מה הם רואים. ניהיה בקשר סופ"ש נעים ליבי

oriala2

New member
הי ליבי

אני זוכרת אותך ואולי גם את אותי. גם אני מהוותיקות כאן (בדיוק נכנסתי להציץ בפורום אחרי הרבה חודשים שלא עשיתי זאת...) - לפני 8 וחצי שנים נולדה אוריה עם ק"פ חמור בשתי הרגליים שטופל ותוקן עד גיל 3 ואז בגיל 5 חלה נסיגה ובדיוק אז התבשרתי שאני בהיריון עם איתן שגם נולד עם ק"פ אפילו עוד יותר חמור (קומפלקס ק"פ). הטיפול אצלו נמשך יותר זמן (היום הוא בן שנתיים וקצת ובינתיים הרגליים נראות מצוין). אני כל כך מבינה אותך!! ההריון עם איתן היה הרביעי שלי והוא היה בדיוק בתקופה בה אבי גסס מסרטן וכל מה שרציתי היה להנות ולנסות להרגע מהטירוף עם תינוק רגיל....היה לא קל בכלל אבל האור הגדול שהוא הביא למשפחה שלנו בדיוק בתקופה הקשה ההיא,למרות הק"פ, היה שווה הכל, את בטח יודעת את זה. אני רק יכולה לומר לך לנשום עמוק ולזכור לקחת הכל בפרופורציות. מאחלת לך שזו תהיה הצרה הכי גדולה שהוא יפגוש בחייו וגם אתם...בהצלחה!

ליבי א

New member
תודה רבה

כן אני זוכרת אותך עם אוריה. כיף לשמוע ממך שוב תודה על העידוד, אני בהחלט מנסה לקחת את העניין בקלות למרות שאני מדי פעם נשברת אבל כמו שאומרים למזלי זו הבעיה היחידה המי שפיר תקין ומקווים ומחכים לטוב. חג שמח

יחיאלוש

New member
ליבי מקסימה

חיבוק ענקי...
מקווה ומתפללת בשבילך שהכל יהיה בחזקת חשדות בלבד...
סומכת עליכם שתקבלו הכל באהבה ותמשיכו להעניק שפע טוב ואהבה לילדכם המקסימים!
מחכה לעדכונים!
מקווה שאת מצליחה להינות מההריון ולהתרגש,
חיה.

ליבי א

New member
היי חיה

מה שלומך? כיף לשמוע ממך. רק לקרוא את תגובתך גרם לי לחייך. תודה על העידוד, אכן הילדים שלי עוזרים לי להתעודד בזה שאני מתסכלת עליהם ולא מאמינה מה עברתי איתם והיום אין שום זכר. אני עוד אז אמרתי לד"ר שינדלר שכנראה בנינו זו חתונה קטולית. הרופא נשים רוצה שאני אעשה עוד שבועיים בערך בדיקה בתה"ש US ואורטופד ילדים ביחד עם ד"ר שינדלר כמובן שיאבחן אם אכן יש בעיה, ואם כן קטן עליי, זה עדין גורם לי להתרגש מההריון במיוחד שההריון הזה בא באופן טבעי לאחר שני הריונות עם טיפולים. אני אעדכן אותך ביי ליבי

סבתא53

New member
ליבי

אין מילים...אני כל כך מבינה את האכזבה שלך.
אני בטוחה שכשהילד יוולד יהיה לך הרבה יותר קל כי האי וודאות היא הקשה
ועם קלאב פוט כבר התמודדת פעמיים אז תחשבי שהכי קל להתמודד עם משהו מוכר
כשיודעים בדיוק את הפרוצדורה ולא עם משהו חדש...ואולי הפעם זה יהיה רק תנוחתי
העיקר שמי השפיר בסדר אז אין את כל החרדות מסביב ובעניניי קלאב פוט את כבר
מומחית...אין ברירה אלא להסתכל על חצי הכוס המלאה למרות שזה ממש מעצבן
להתחיל את כל הפרוצדורות מחדש....אם היו אומרים לך מראש שגם לשלישי יהיה
קלאב פוט היית נמנעת מלהכנס להריון? אני בטוחה שהיית עושה ילד שלישי גם אם
היית יודעת מראש..אז המון חיבוקים ונישוקים והמון כוח שתשאבי מהילדים
המקסימים שלך ובטוח שגם השלישי יהיה נהדר!!!!
ממני סבתא של אורון

למעלה