אני בהתלבטות :)))

אני בהתלבטות :))) ../images/Emo53.gif

תעזרו לי בבקשה לבחור באיזה צבע/ צבעים לצבוע אותו :\ אני כבר לא יודעת באיזה צבע לבחורררר. אני רוצה שהגוון של החדר יהיה בעיקרון כחול.... אבל גם ככה יש לי הרבה כחול 2 תמונו, מיטה, וילון. אז אם גם הקירות יהיו בכחול זה יהיה יותר מידי... נ.ב אני רוצה לקנות מיטה חדשה אז בבקשה תנו עצות ודוגמאות גם למיטות וגם איך לצבוע את החדר תודה מראש :)

melodynoa

New member
קודם כל זה החדר שלי...

שמתי את התמונה הזאת כבר, רק הקיר וחצי הזה בכחול, והמיטה שלי במים חום דובדבן. כפי שאת רואה זה מאוד הולך. ביחד. תמונות כמובן, אפשר להחליף, אם את ממש רוצה קירות בכחול. חשוב גם לבחור את הגוון המתאים. גם וילונות זה לא סיפור להחליף ומיטה את בכל מקרה רוצה חדשה. אולי כמו שלי מתאים לך? קיר וחצי כחול, ועל הקירות שבלבן להשאיר וילונות ותמונות? עכשיו מאוד הולך הקטע של השני שליש ושליש, את יכולה לצבוע שני שליש מלמטה בכחול, ואת השליש העליון בקרם. אני אישית שרופה על זה. זה עובד גם עם בורדו. אז שוב, אם את אוהבת כמו שלי, לדעתי שילוב של כחול וחום עץ ממש מוצלח, אז גם מראות ותמונות עם מסגרת עץ לא בעיה להשיג, ומדפים הכי קל בצבע עץ. צבעים נוספים שהולכים עם כחול חוץ מקרם, האמת אין סוף לזה, אני אתן לך כמה קישורים לדוגמאות. כחול כהה וקרם כחול סגול שני גווני כחול

MAYA20

New member
אני היתי

א. ממסגרת את המראה במסגרת עץ. ב. צובעת בצבע אטום יותר. ג. אם כחול אז אפשר לשחק עם הגוונים, אם הקיר בהיר אז התמונות\ וילון\ כיסוי מיטה יכולים להיות כהים (כהים ממש או בהירים ממש לא באמצע, כי אז אפשר לטבוע, כל החדר יראה בצבע אחיד.) ד. יש לך חלון(או שזה ארון? בכל אופן העץ ממנו יוצא החוט חשמל)) מקסים! ה. כנ"ל לגבי המשענת של המיטה. ו. היתי משיגה כיסוי למיטה בצבע אחיד, או עם דוגמאות גדולות וברורות.) זהו. בהצלחה.

melodynoa

New member
תודה, אבל התבלבלת

לא אני ביקשתי את העיצה, אלא זאת שמעלי, זה החדר שלי אצל ההורים, בו אני לא גרה יותר, אני גרה כבר יותר משנתיים עם החבר שלי... מאיפה שיוצא חוט חשמל זה עליית גג, ואבא שלי הכניס לשם כבל מאריך בשביל מאוורר שנמצא בפנים. זה שהצבע לא אטום, זה בגלל זהוא נגמר לי, אז הוספתי מים, ונהיה לי קצף, אז אבא שלי צבע לי את זה ככה, אבל זה רק בקיר של המראה, הקיר שהשני אטום, וחוץ מזה זה יותר יפה. היה לי וילון לבן שקוף, ומעליף מין בד קטיפה רקום באדום ושחור, ממש יפה, כי הוא נגע למטה וילון הלבן, זה לא היה ממש לבן, אלא קרם. הכיסוי למיטה הוא סתם נגד אבק, כי אני לא נכנסת לשם, בדר"כ יש מצעים בכחול כהה, הכל כחול כהה, וזהו.

למעלה