אני בוכה בשבילך ..

ה מוזה

New member
אני בוכה בשבילך ..

אל תבכי .. הלוואי ויכולתי לחבק הלוואי ויכולתי לנגב לך את הדמעות אז בכיתי איתך בטלפון והכאב שבך והכאב שלך והכאב שלי וכל כך הרבה דמעות דרך חוטי טלפון ואני רואה אותך כותבת כאן בפורומים של תפוז ואת החברה הכי טובה שלי אני יודעת שאת קוראת גם אצלי ואני לא יודעת אם לכתוב כדי לפרוק שם או להשאיר את הדמעות רק לך ולי .. וזה בלתי נתפס שהניק הזה בפורום משפחות של מתאבדים זו את ..שאני אוהבת כל כך ,שהיית שם בשבילי בכל שעה ובכל מקום , אחרי שנה שנעלמנו אחת לשניה אסון שכזה חיבר אותנו בדמעות ובכאב ולחשת לי ..תלמדי אותי ,לחשת לי ..אל תעלמי ואני בוכה כל כך והכאב נוראי סרט אימים והשחקנית הראשית היא חברה אמיתית יש כינוי חדש בפורום משפחות של מתאבדים כינוי ..ניק ... חברה שלי . כואב לי ..ואין איפה לבכות כי הדמעות שלי והדמעות שלך נספגו הערב הזה זו בזו ולך יש עוד הרבה דמעות לבכות אני אבכה קצת כאן עם עצמי לא אכתוב מכתב שלא נשלח לא בפורומים על מסך זה לא יאומן שזה קרה כל כך רוצה לחבק אותך אני בוהה בהודעה שלך לא יודעת מה לעשות להגיב לך ? אז השארתי כאן את המילים כי אני לא יודעת מה עושים ..מה עושים כשהחברה הכי טובה כותבת על הכאב העצום שלה בבמה של תפוז? אבסורד סרט רע סיוט הלוואי וזה היה חלום אני לא יודעת אם להשאר דוממת בכתיבה להשאיר את המקום הזה האינטימי שלי ושלך מחוץ לבמות הכתובות .. כמה שאהבת .. אחחח כמה שכואב אני יהיה שם לצידך

ה מוזה

New member
פעם שעברה כתבתי כאן

ובקשתי מנטע שתמחק את ההודעה היה קשה לבהות בה ,בלתי נתפס כאילו שאם אני אעלים את ההודעה אז זה לא קרה .. זה אישי זה נוגע במציאות הכי רגישה שלי ולא חשבתי שכאן המקום ,לא עיכלתי ..עדיין לא נוסף על זה מרכיב אחר שלא ידעתי אם אוכל לדבר איתה חששתי משיחת הטלפון , לא היה קשר ביננו מעל שנה .. כמו שקורה בחיים אנשים נסחפים למקומות שונים לפני כמה ימים לחצתי במקרה ..או שאין כזה דבר מקרה על לינק לאתר מסוים של מכתבים ..ושם מול עיני מכתב על חגי ,שנעלם מביתו ומחפשים אותו .. ואז הבנתי שזה חגי שאני מכירה ..והיתה שם שורה קטנה למטה "המכתב לא רלוונטי הלוויתו של חגי התקיימה אתמול " ואז כתבתי כאן את ההודעה הראשונה שנמחקה לא ידעתי איך אוכל בכלל לדבר איתה ..אשתו של חגי שהתאבד היא החברה שלי .אבא של תינוק מדהים .. ניסיתי לטלפן ..לא היתה תשובה ביום שישי וידעתי שהיא בשבעה הערב ושוב "במקרה" נכנסתי לפורום משפחות חד הוריות .. סקרנות אחרי הבלגן שהיה שם , לא יודעת אפילו למה נכנסתי לפורום הזה ..ושם מול עיני הודעה שלה . שלחתי לה מסר כאן , דרך תפוז .... דקה אחכ התקיימה שיחת הטלפון שכל כך חששתי ממנה .. וכאילו לא חלפה שנה והדמעות שטפו והכאב הוא נורא ועכשיו זה מתחבר לי בדרך שאני לא מצליחה לעכל המציאות והפורומים ..היא כותבת הודעות כאן והיא חברה שלי .. היא מלאה בכאב איום ואין גולש בעולם או מנהל פורום שיוכל להבין את גודל האסון .. אין לי מושג איך לעכל את זה במציאות ואין לי מושג איך לעכל את זה כאן בפורומים ופתאום אני לא כותבת בפורום שלי , כי זה אישי כי היא תקרא כי אני לא יודעת אם לערבב את הדברים , זה כמו חלום נורא זה לא חלום ,חגי לא יחזור .. חגי תלה את עצמו . לא נתפס לא נקלט גם אני אכתוב כאן אלף דפים וירטואלים מבולבל לי נורא

אחשל

New member
ניק חדש בפורום שלי ../images/Emo7.gif

שלום מוזה, אתמול, קרוב לחצות,גיליתי הודעה חדשה בפורום, זעקה נוראה לעזרה... אישה שאך זה קמה מהשבעה על בעלה שהתאבד והותיר אותה עם תינוק קטן... כל כך כואב, כל כך טרי, אני מקווה שמעטפת התמיכה המחבקת של אנשי הפורום יסייעו לה, ולו במעט, למצוא את הדרך לחזרה לחיים. ביקשתי מחברה שגרה באזור שתיצור איתה קשר, ואני יודע שהיא כבר שוחחה איתה טלפונית, ויתכן שהיא אף תצטרף לקבוצת התמיכה של בנות זוג... ולך, חברה כואבת, את שמתנסה לא אחת בהודעות שעל הסף, מעודדת, תומכת, בכל הכח והעצמה שיש לך, לא נותר לי אלא לשלוח
... ניר

ה מוזה

New member
תשמור לי עליה ..שם אצלך בפורום

היא עטופה גם במציאות בתמיכה בצוות שמלווה אותה הכאב? לא המציאו מילים שיתארו אותו זה טרי עד מאוד והלב שלי נקרע כשהיא זעקה לי אני רוצה את חגי .. פפפפ.....היא תשרוד,היא חזקה תודה לך

sh53

New member
את כל כך מקסימה ה מוזה ותומכת

את תמיד מקסימה ותומכת, תמיד יודעת לומר את הנכונה ותמיד בשביל אנשים אחרים שם כשהם צריכים עזרה. לכן, אם את חלשה פיסית ונפשית כעת, אל תלחצי מזה. צריך גם לנוח לפעמים. צריך לאגור אנרגיות ולהתחזק, והשקיעי כעת בזה את מאמצייך. הגולשים האחרים בתפוז בינתיים יהיו לצדה, בינתיים את תתחזקי לך בקצב שלך ואל תלחצי. בינתיים קבלי
ל- ה מוזה

למעלה