אני בונה תמחיר לבניה

• פותח הנושא bines
  • פורסם בתאריך

bines

New member
אני בונה תמחיר לבניה

כמה נהוג לשלם לשלם לטייח על יום עבודה ומהו התפוקה היומית שלו-כמה מ"ר של קירות ותקרות ליום .(טיח פנים) כמה נהוג לשלם לשלם לרצף על יום עבודה ומהו התפוקה היומית שלו-כמה מ"ר ריצוף ליום . כמה נהוג לשלם לחיפוי אבן(שיש) בקירות חיצוניים על יום עבודה ומהו התפוקה היומית שלו-כמה מ"ר של קירות ותקרות ליום . תודה.

רצפים לא עובדים בדרך כלל לפי

יומית אלא לפי מ"ר אלא אם הם שכירים של קבלן , 40 - 100 ש"ח למ"ר , רצף מרצף בערך כ 30 מ"ר ליום אבל זה כולל עוזר רצף שמכין לו חומר . שמעתי שטייחים לוקחים 600 ש"ח ליום עבודה אבל שוב הם עובדים בקבלנות ולא ביומית , 70 ש"ח למ"ר טיח חוץ 3 שכבות 40 ש"ח למ"ר טיח פנים 2 שכבות כולל חומר . המחירים הללו די מינימלים היום

bines

New member
שלום ,תמיד אתה מוכן לעזור !

כן ירבו כמוך ! מהו התפוקה של הטייח ,האם הם עובדים עם מכונה כלשהי ? ומה בנוגע לחיפוי חיצוני ? תודה

רק לקבלני טיח היותר גדולים

יש מכונת שאיבה לטיח, במקרה הזה העבודה היא מהירה מאוד יחסית. באופן רגיל לוקח כחודש לגמור וילה טייח ושני עוזרים או 2 טייחים ועוזר- תלוי בצוות . לגבי חיפוי אין לי מושג , לא הזדקקתי לחיפוי

bines

New member
אדם יחיד ,שכבה הראשונה

טיח פנים באופן רגיל ,תוך כמה ימים אפשר לסיים 100 מ"ר בית (סה"כ קירות +תקרות בערך 400 מ"ר) אני שבמכונת שאיבה לטיח באותו יום מסיימים . תודה

אל תשכח שיש גם לעשות פיגומים בתוך

הבית וזו לא עבודה לאדם אחד, אני מעריך כשבוע עבודה ל 2 -3 פועלים בלי משאבה לא הבנתי את שאמרת על מכונת השאיבה

bines

New member
כשבוע עבודה ל 2-3 פועלים לשכבה אחת?

מכונת השאיבה -אפשר לסיים את הטיח פנים שכבה ראשונה עם מכונת השאיבה ביום אחד (לדוגמה דירה של 100 מ"ר ) מכונת השאיבה -אפשר לשכור לתקופה ,ליום ? את טיח עדיף להביא מוכן ממפעל (רדימיקס)? פיגומים -אפשר להזמין בנפרד ? תודה

מכונת שאיבת טיח מקצרת את התהליך

בעיקרון אפשר לסיים עם המשאבה ביום אחד אפשר לקנות טיח מוכן מרדימיקס או אחרים ואפשר להכין לבד , אם הצוות לא גדול צריך לקנות מוכן . תדבר עם הטייח אולי יש לו פיגומים , או שאתה יכול לקנות קצת עצים ודיקטים והטייח יכין מזה לכל חדר את הפיגום שלו . עוד אפשרות היא לשכור פיגומים

bines

New member
מכונת שאיבת טיח ניתן להשכיר

ב 700 ש"ח ליום

למעלה