אני בורה, אני יודעת...

comicsgirl

New member
אני בורה, אני יודעת...

אבל אפשר הסבר על האייקון הזה שכולם מדברים עליו... יש לי בעיות עם כנסים ודברים מהסוג הזה מכיוון שאני היחידה בבית הספר שלי (והיחידה שאני בכלל מכירה בסביבה שלי...) שמתעניינת בדברים האלה ומודיעה לכל החברות שלי... (אני המודיעין השכבתי בקשר לקומיקס..
)

chatenoire

New member
אייקון

יש הודעה ממש בעמוד הזה על אייקון, עם פרטים על התכניה וקישור לאתר הרשמי של הכנס. בקצרה, מדובר בכנס מד"ב-פנטזיה-משחקי-תפקידים, עם הקרנות סרטים וסדרות, הופעות, הרצאות, סדנאות, משחקים, דוכנים, תערוכות וכל מה שמתבקש מכנס מהסוג הזה. הארוע המרכזי הוא ביקורו של אורסון סקוט-קארד, סופר מד"ב מוכר בעיקר בזכות סדרת המשחק של אנדר. הכנס בסינמטק ת"א, ב-14-16 באוקטובר (עוד פחות משבועיים), ובשנה שעברה היה שם ממש נחמד (לפחות מה שלי יצא לחוות מכל העניין...). בתחום הקומיקס, כמו שהזכירו, יהיו דוכנים, איזו הרצאה או סדנה בנושא מנגה ואנימה (תבדקי באתר לפרטים מדויקים), וערן ואני נשתתף בפאנל של יוצרים ישראלים בתחום פנטזיה-מד"ב.

ailag

New member
אתם תעזבו את הדוכן שלכם?../images/Emo12.gif

או שתעשו תורות?

ננסק

New member
גודאר עושה משמרת צהריים

תוספות לגבי האיקון: בתור אחראי עידוד איקון של העמותה בפורומי תפוז, מחובתי לפאר ולשבח את משחקי התפקידים שיהיו בכנס. זוהי, הרי, העמותה לקידום משחקי תפקידים בישראל... המשחקים העיקריים הם מעניינים בפני עצמם, כולל כמה משחקים המבוססים על ספרים כמו עולם הדיסק והמשחק של אנדר (אולי שנה הבאה יהיו גם מבוססי קומיקס? רעיון מעניין). שיא האירוע הוא משחקי ה-Xtreme, חגיגה שכוללת עשרה שולחנות, עשרות דמויות, המנחים הטובים ביותר של העמותה, וניסיון לעשות משחק תפקידים כמו שעוד לא נעשה בארץ. ...ובתור חובב משחקי לוח אזכיר את המספר הזעום אך המרשים (שנה שעברה לא היו בכלל) של משחקי לוח שישוחקו השנה באיקון. במשחקים אלו יהיו מנחים, אני ביניהם, שיציגו את חוקי המשחק וישחקו אותו עם הנרשמים. המשחקים שלי כבר מלאים, אבל אחרים עדיין פנויים.

אבל יש משחקים מבוססי קומיקס

אני זוכרת לפחות אחד שמבוסס על באטמן (יום ביקורים באלדהם, אאל"ט) ויש גם הרצאה על משחקים שמבוססים על סדרת the invisibles של גרנט מוריסון.

chatenoire

New member
דוכנים אנד וואט-נוט

דוכן באייקון יהיה לנו רק ביום הראשון. ביום השני נבקר בצהריים בשביל הפאנל.

למעלה