אני בורחת הביתה הרגתם אותי לא עומדת בזה יותר... להתראות מחר, אני הולכת לצחוק כל הדרך עד הבית אור
א אורא New member 3/12/02 #1 אני בורחת הביתה הרגתם אותי לא עומדת בזה יותר... להתראות מחר, אני הולכת לצחוק כל הדרך עד הבית אור
ר ריפלקטור New member 3/12/02 #2 רואה בשביל מה צריך מטאטא? עכשיו ניקיון, ולא לטגן אבנים שוב. עוזי אבן לא יעמוד בזה עוד פעם.
א אורא New member 4/12/02 #3 ריפ בשביל לעוף הביתה יש לי מטאטא חשמלי, מאז מרי פופניס התקדמנו לא טיגנתי כלום אתמול ולא הכנתי כלום, אחרי שצחקתי כל הערב מי יכול לאכול.. אבל הברקתי את הבית בהנאה גדולה אתן הייתן מתגאות בי אם הייתן רואות איך נקיתי אתמול
ריפ בשביל לעוף הביתה יש לי מטאטא חשמלי, מאז מרי פופניס התקדמנו לא טיגנתי כלום אתמול ולא הכנתי כלום, אחרי שצחקתי כל הערב מי יכול לאכול.. אבל הברקתי את הבית בהנאה גדולה אתן הייתן מתגאות בי אם הייתן רואות איך נקיתי אתמול
ר ריפלקטור New member 4/12/02 #4 ../images/Emo24.gif אולי עכשיו כשנקי אצלך ... תרצי לשתות משהו אני גאה בך מאוד עכשיו אולי נחליף את הסוויטה ונבוא כולנו אליך? שילגיה במילא כל הזמן אומרת שהיא לא שותה נסחוב את שילגיה צפונה, ואם ה...... לא יעשה מה שנגיד לו, היא תשסה בו את ה רוטוויילר שלה
../images/Emo24.gif אולי עכשיו כשנקי אצלך ... תרצי לשתות משהו אני גאה בך מאוד עכשיו אולי נחליף את הסוויטה ונבוא כולנו אליך? שילגיה במילא כל הזמן אומרת שהיא לא שותה נסחוב את שילגיה צפונה, ואם ה...... לא יעשה מה שנגיד לו, היא תשסה בו את ה רוטוויילר שלה
א אורא New member 4/12/02 #5 מתאים לי ../images/Emo24.gif רק צריך להוריד קודם מהסלון את התמונה של חמתי.... כדי שהיא הצדקת הגדולה ז"ל לא תראה איך אנחנו משתוללות זה היה מאוד ברצינות
מתאים לי ../images/Emo24.gif רק צריך להוריד קודם מהסלון את התמונה של חמתי.... כדי שהיא הצדקת הגדולה ז"ל לא תראה איך אנחנו משתוללות זה היה מאוד ברצינות